18 Succesfulde og rigeste erhvervskvinder i Indien 2021

Kvinder kan være underrepræsenteret i flere områder, især i Indien, men de klatrer hurtigt op ad stiger og indtager toppositionerne i flere segmenter. Disse forretningskvinder i Indien er de mest berømte iværksættere og er også blandt de rigeste. De har succes i deres karriere og forretningsrejser og er på forkant med innovationer og respektive erhverv.

Lad os i dag udforske disse førsteklasses forretningskvinder i Indien. De er lederne i spidsen, der står højt som inspiration for mange andre kvinder!

Top 18 rigeste kvindelige iværksættere i Indien 2021:

Her er vi, disse berømte forretningskvinder i Indien er temmelig populære inden for inspiration, erhvervskarriere og høje indkomster.

1. Nita Ambani:

Den rigeste forretningskvinde i Indien 2021

Nita Ambani kaldes populært Indiens førstedame. Hun er hustru til forretningsgiganten Mukesh Ambani og er et forretningssted i landet. Hun er grundlægger og formand for Reliance Foundation. Hun passer flere firmaer og aktiviteter under Reliance og er involveret i filantropiske aktiviteter. Hun ejer endda Mumba Indians IPL -team. Hendes formue og samlede værdi anslås at være omkring 80 milliarder dollars fra 2020. Hun er blandt de rigeste i verden.

2. Roshini Nadar:

kvindelige iværksættere i indien

Roshni Nadar er datter af Shiv Nadar og er procentvis administrerende direktør for HCL -virksomheder. HCL er en førende gigant i techfirmaer i Indien. HCL -virksomhederne er primært populære for sit teknologiske grundlag, og hun er en strategisk iværksætter, kendt for sine beslutninger og drift af virksomheden med succes. Hun er også tillidsmand for Shiv Nadar Foundation og passer på driften af ​​flere skoler og institutter under navnet. Hendes nettoværdi er 4,9 milliarder dollars. Hun er kendt som blandt de yngste succesrige forretningskvinder og kvindelige iværksættere i Indien.

3. Kiran Mazumdar-Shaw:

succesrig forretningskvinde i indien

Kiran Mazumdar-Shaw er berømt for flere kvaliteter. Hun er ikke kun den førende indiske forretningskvinde, men også den rigeste og er et selvfremstillet individ. Som hun citerer, kom iværksætteri ved et tilfælde til hende, og hun blev succesfuld med de færdigheder og viden, der blev opnået praktisk talt. Kiran leder et biofarmaceutisk firma kaldet Biocon, og det er blandt lederen af ​​producenten af ​​flere lægemidler. Kiran er ikke bare en succesrig forretningskvinde i Indien; hun er også for nylig rangeret som den 65. magtfulde kvinde på verdensplan. Hendes anslåede netværdi er over 4,8 milliarder dollars.

4. Zia Mody:

kvindelige iværksættere i indien

Ved du det, Zia Mody er den mest populære virksomhedsadvokat i Indien. Hun er kendt for at arbejde med store gigantvirksomheder og lave fremragende tilbud, der omfatter Airtel, Schneider Electric og andre. Hun er kendt for at være en hård indisk forretningskvinde med lederskab og selvtillid og er vokal om flere kvinders årsager. Hun ejer et firma, der rådgiver de førende virksomhedsfirmaer i Indien og endda i udlandet. Hendes nettoværdi lige nu er omkring 5 millioner US $.

5. Suneetha Reddy:

kvindelige virksomhedsledere i indien

Suneetha Reddy er allerede en berømt kvindelige iværksættere i Indien, givet administrerende direktør for gigantiske og førende hospitalskæder over hele landet. Suneetha Reddy er blandt den øverste person, der har lavet Apollo -kæden af ​​hospitaler. Hun har været i det medicinske område lige fra den yngre aldersgruppe og har kun haft succes lige siden. Hun voksede enormt inden for farmaceutisk sektor og er nu blandt de mest magtfulde forretningskvinder og unge kvindelige iværksættere i Indien.

6. Smita V Crishna:

succesfulde kvindelige iværksættere i indien

Smitha V Crishna stammer fra Godrej -familien og er arving. Hun er efterfølgeren til Godrej -gruppen, som hun driver sammen med sine brødre. Hun passer på forvaltningen og driften af ​​forbrugsvarevirksomheden og er kendt for sin effektivitet og sine evner. I øjeblikket er hendes nettoformue over US $ 4,7 mia.

7. Manju Deshbandhu Gupta:

liste over kvindelige iværksættere i indien

Manju Deshbandhu Gupta er formand for Lupin limited. Hun er hustru til Deshbandhu Gupta og har drevet virksomheden med ham i over 40 år. Lupin er specialiseret som en global farmaceutisk virksomhed og er anerkendt over hele verden for at fokusere på at forbedre sundhedsvæsenet. På nuværende tidspunkt passer hun på operationer og er kendt som en succesrig kvindelig iværksætter i Indien. Manju Deshbandhu Guptas omtrentlige nettoværdi er over 3,3 milliarder dollars.

8. Leena Gandhi Tiwari:

dame iværksætter i indien

Leena Gandhi Tiwari er formand for et farmaceutisk selskab, USV. USV er berømt for fremstilling af generiske lægemidler, der omfatter faste oraler, injicerbare stoffer, peptider og biosimilarer. Leena har effektivt drevet virksomheden i flere årtier og roset for sine lederevner og professionalitet. Hun tiltrådte for nylig som en succesrig forretningskvinde i Indien, og hendes nettoværdi er over 2,1 milliarder dollars. Leena er blandt de bedste og mest populære unge kvindelige kvindelige iværksættere med succes i Indien.

9. Radha Vembu:

indisk forretningskvinde

Radha Vemnu er en berømt indisk forretningskvinde. Hun er direktør for Corpus Corporation og er kendt for at have størstedelen af ​​aktierne i Zoho Corporation, et indisk softwareudviklingsselskab. Netværdien af ​​Radha Vembu som iværksætter er over 1,7 mia. USD.

10. G Anuradha:

berømte forretningskvinder i indien

Anuradha er hustru til GV Prasad, der er henholdsvis formand og administrerende direktør for Dr. Reddys laboratorier. Hun er også leder og tillidsmand for laboratorierne. Anuradha grundlagde også Saptarini, en organisation, der fremmer indiens traditioner. Hun kaldes for nylig blandt indflydelsesrige kvindelige iværksættere i Indien og har en nettoværdi på over 1,5 milliarder dollars.

11. Kavitha Yadupati Singhania:

forretningspige i indien

Kavitha Yadupati Singhania er bestyrelsesmedlem i JK Cement og er kone til Yadupati Singhania, en industrimand og iværksætter. Kavita har størstedelen af ​​aktien i JK Cement. Virksomheden fokuserer på byggematerialesektoren og har en virksomhed, der driver cement. Det ligger hovedsæde i Kanpur. Hun er også direktør for Epress infrastrukturudvikler. Det siges, at hun har over 1,4 milliarder dollar som en nettoformue.

12. Anu Aga:

top kvindelige iværksættere i indien

Anu Aga er både forretningskvinde og iværksætter samt social aktivitet. Anu Aga er inden for energi- og miljøteknikbranchen og ejer de fleste aktier i Thermax -selskabet. Hun var formand for virksomheden i over 8 år indtil 2004. Hun deltager også i Thermax sociale initiativfondaktiviteter og arbejder for at drive skoler i flere regioner for at hjælpe fattige børn. Anu er ofte værdsat for sin utrolige beslutsomhed og styrke og unaturlige lederegenskaber efter at have overtaget virksomheden efter hendes mands pludselige død. Hun har en nettoværdi på over US $ 1,1 mia.

13. Renu Munjal:

mest succesrige kvindelige iværksættere i indien

Renu Munjal er administrerende direktør i firmaet Hero FinCorp. Hun var også den tidligere administrerende direktør for det samme selskab. Renu er også kendt for flere CSR -projekter, der etablerer og driver det samme for kvinders empowerment- og erhvervsuddannelsescentre. Hun er også direktør i bestyrelsen for Easy Bill. Hendes nettoværdi er omkring US $ 1,1 mia.

14. Kalpana Apurva Parekh:

Kalpana Apurva Parekh er grundlæggeren af ​​Pidilite industrier. Forretningen er inden for fremstilling af klæbemidler og er markedsleder i Indien for det samme. Kalpana er datter af Madhukar Parekh, som er grundlæggeren af ​​det samme firma. Hendes nettoværdi er omkring 1 milliard dollars.

15. Nilima Motaparti:

smukke unge kvindelige iværksættere i indien

NilimaMotaparti er direktør for Divis laboratorier med base i Hyderabad. Hun administrerer og undersøger alle aspekter af driften af ​​laboratorierne. Hun er også bestyrelsesmedlem i flere andre teknologier og farmaceutiske giganter og virksomheder i og omkring det sydlige Indien. Nilima har over fem års erfaring nationalt og internationalt på dette område. Hendes nettoværdi er over 18.620 crore INR.

16. Mallika Chirayu Amin:

rigeste kvindelige iværksættere i indien

Mallika er hustru til forretningsgiganten Chirayu Amin, der er administrerende direktør og leder af Alembic medicinal. Mallika har stillingen som administrerende direktør, administrerende direktør og MD for virksomheden. Hun er også ombord med andre virksomheder såsom Sierra sundhedspleje og Sierra investeringer. Hendes nettoværdi er INR 7.570 crore.

17. Falguni Nayyar:

top 18 forretningskvinder i indien

Falguni Nayyar er administrerende direktør for Nykaa, en indisk e-handelsgigant med fokus på kvinders kosmetik og essentials. Falguni startede dette firma selv tilbage i 2012 og har selv overtaget opbygningen af ​​den indiske skønhedsindustri. Selvom det kun startede som kosmetik -skønhedsforhandler, udvidede virksomheden senere til andre livsstilsprodukter. Lige nu driver hun med succes et firma, der har værdiansættelser på over 1,2 milliarder dollars. Falgunis networth er INR 5410 crore.

18. Jayshree Ullal:

Jayshree Ullal

Jayshree Ullal er administrerende direktør og præsident for Arista -netværk, der arbejder på et ethernet -netværksdatacenter. Jayshree stammer fra Indien og er gået til USA for at studere ingeniørelektronik. Efter deres studier begyndte hun at arbejde med andre virksomheder, inden hun etablerede og grundlagde sit eget firma. Hun arbejder regelmæssigt på dette firma mellem begge lande. Hendes nettoværdi er over 1,4 milliarder dollars.

Disse forretningskvinder i Indien står højt for os som inspiration. Deres vedholdenhed og tillid til personlighed og karisma fik dem til at nå langt til succes i deres rige. Vi håber, at du lige så meget nød at kende til disse store personligheder, som vi gjorde. Fortæl os dine tanker!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80