30 mest attraktive berømtheder med deres slående øjne 2021

Når du taler om skønhed, begynder det med det forførende udseende af øjnene. Et par smukke øjne kan fange øjeblikkelig opmærksomhed og dreje hoveder i alle retninger. Det siges med rette, at øjne afslører meget om en persons personlighed. Det er et vindue til din sjæl. Tag på en rejse med os for at opdage de smukkeste øjne nogensinde af kvinder fra alle verdenshjørner:

Øjne er et af de vigtigste træk ved et menneskes ansigt. Ikke underligt, at piger rundt omkring ønsker at afprøve forskellige former for øjenmakeup bare for at forbedre deres øjne. Det første, man hovedsageligt lægger mærke til om en person, når man taler med vedkommende, er deres øjne. Derfor er det altid vigtigt at holde dine øjenbryn ordentligt velplejede og bære flot øjenmakeup. Forskellige fotografer og blade har ofte sagt, hvordan de elsker nogle af skuespillerinderne eller modellerne bare på grund af deres øjne. Øjne kan have forskellige farver. De kan være sort, mørkebrun, lysebrun, hassel, grøn, blå eller grå. Det er ligegyldigt hvilken farve dine øjne har, men hvis du bruger ordentlig makeup eller dine øjne har en flot form naturligt, har du måske bare et meget smukt par øjne.

30 smukkeste skuespillerinde øjenformer og farver:

De fleste af de kvindelige berømtheder har de bedste øjne, derfor er de meget glamourøse og fabelagtige. I dag vil denne artikel forklare omkring 30 billeder af smukke øjne i verden.

1. Mila Kunis:

Smukke øjne i verden

Skuespilleren menes at have et par virkelig dejlige øjne. Nogle troede før, at hendes øjne er grønne eller grå. Men sandheden er, at hun har lidt af en øjensygdom kaldet kronisk iritis, som fik hende til at blive næsten blind på det ene øje. Hun kæmpede mod det, men hun har også en anden øjenlidelse. Det kaldes Heterochromia iridium. Denne tilstand får to øjne til at have forskellige farver. Vidste du det før? Ja, det er svært at mærke farveforskellen i hendes to øjne, men dette er faktisk en ren sandhed. Hendes venstre øje er brunt, mens hendes højre øje er grønt. Så du ser, skønheden i dine øjne ligger ikke ligefrem i virkeligheden om, hvad deres farve er. Selv med en mærkelig øjensygdom menes Mila Kunis stadig at have et smukt par øjne.

2. Megan Fox:

De smukkeste øjne i verden

Hun har et dejligt par blå øjne. Megan Fox bærer øjenmakeup i en sådan form, at deres udseende fremstår som mere kontureret og forstærket. Hun har optaget i listen, der består af de smukkeste øjne i verdener.

3. Shilpa Shetty Kundra:

Verdens bedste øjne

Hun menes at have det, der kaldes store attraktive indiske øjne. Hun har måske ikke hassel eller grå øjne, men hun har helt sikkert et af de smukkeste øjne, Bollywood har set hidtil. Kombineret med de perfekt buede øjenbryn ser hendes øjne endnu mere forstærkede ud.

4. Angelina Jolie:

Verdens blåeste øjne

Frøken Lara Croft har blå øjne, og hendes øjenmakeup -look er en af ​​de varme favoritter hos piger overalt. Angelina Jolies buede øjenbryn er også en meget ønsket ting for de fleste piger. Hun har de perfekt buede øjenbryn til de dejlige blå øjne.

5. Kim Kardashian:

smukke øjne nogensinde

Kim Kardashian kom i søgelyset med reality -programmer og fik næsten øjeblikkelig opmærksomhed for hendes røgfyldte øjenmakeup -udseende. Det har siden været en favorit blandt mange makeupartister. Hun har brune øjne, og hun er for det meste fanget kun iført røgfyldt øjenmakeup, der ser efter prisuddelingen eller Red Carpet. En af hendes varme favoritter er at beklæde undervipperne med en hvid foring. På dette billede kan du se, at hun har smukke og attraktive øjne med fremragende nåde.

6. Lily Collins:

Lily Collins øjne

The Beautiful Creatures -skuespilleren har et flot par lysebrune øjne, som hun gerne vil blive ved med at se så naturlig ud som muligt med neutrale og beige nuancer. På dette billede har hun makeup til øjnene, som også er meget attraktive og søde.

7. Keira Knightley:

mest fantastiske øjne

Hun har et par flotte brune øjne til at gå med sit konturerede ansigt. Hendes øjenmakeup -look er for det meste neutralt og naturligt, hvorimod hun også dyrker smokey eye, der leder efter sine modelleringsbilleder. Hendes øje får en plads på listen over smukke øjne i verden.

8. Adriana Lima:

Adriana Lima øjne

Denne sultne sirene er ofte kendt for hendes gennemborende blik. Hun har et par dejlige blå øjne til at gå med sit meget konturerede ansigt. Hendes fans er altid forelsket i hendes fascinerende øjne.

9. Penelope Cruz:

Penelope Cruz øjne

Penelope Cruz menes at være en af ​​de mest naturligt udseende skuespillerinder gennem tiderne. Hvis du ikke husker hende fra andre film, vil du helt sikkert huske hende fra den berømte filmserie Pirates of the Caribbean. Hun ser meget sexet ud i de dejlige brune øjne. Hun holder sin makeup minimal, og hun er også kendt for at have sportslige, sminkende look og mørke røgfyldte øjne.

10. Sarah Jessica Parker:

berømthed smukke øjne

Hun er bedst kendt for sin rolle i serien “Sex and the City” og også meget kendt som en trendsætter, der elsker at holde tingene på mode. Hun har et par blå øjne, og hun elsker at holde det enten neutralt eller røgfyldt.

11. Cameron Diaz:

Skuespillerinde attraktive øjne

Cameron Diaz er en meget elsket og meget yndet skuespillerinde af mange. Hun har en meget kontureret oval ansigtsform, og hun er også kendt for sine frisurer. Diaz har næsten altid været en favorit blandt modefotografer, hovedsageligt for hendes gennemtrængende blå øjne. Cameron er næsten nogensinde blevet set i lyse smokey makeup -look eller neutrale øjenskygge nuancer, fordi hun kan lide at holde øjnene så naturlige ud som muligt. Her i dette billede tiltrækker den smukke skuespillerinde mig også med sine strålende øjne.

12. Barbara Mori:

Smukkeste øje ser kvinder ud

Hvis du ikke rigtig kender hende så godt, kan du helt sikkert spore hende fra filmen “Kites”, der er en indisk Bollywood -film, idet hun spillede med Hrithik Roshan for et par år tilbage. Hun har et dejligt par grønne øjne, som mange fotografer elsker.

13. Eva Longoria:

Eva Longoria øjne

Hun har et dejligt par aflange mørkebrune øjne. Hun står i kø for at bære haleformede eller bevingede foringer sammen med en masse mascara, hvilket forbedrer det generelle udseende af hendes øjne. Du kan også prøve de samme teknikker til at fremhæve dine øjne. Hun har et af de smukkeste øjne i verden.

14. Emma Stone:

Emma Stone øjne

Hun er en voksende favorit blandt mange. Modefotografer elsker for det meste hende på grund af hendes konturformede ovale ansigt og også hendes grønne øjne. Hun har et par flotte grønne øjne, som hun fremhæver med den rigtige slags makeup. Den smukke form på hendes øjenbryn forbedrer hendes øjne yderligere.

15. Salma Hayek:

Salma Hayek Eyes

Hun er en meget kendt skuespillerinde. Og hun er kendt for sine hovedroller i mange film. Hun har et par brune øjne, som går godt, når hun dyrker sultne makeup -look og røgfyldte øjne. Hendes øjne kan tiltrække alle hans fans

16. Rachel Mcadams:

Verdens lyseste øjne

Rachel Mc Adams har dejlige grønne øjne. Hvis du har bemærket hende i film, holder hun dem altid naturlige. Vi har næsten ikke set Rachel bære tunge og dristige øjenmakeup -looks.

17. Lucy Liu:

smukkeste sorte øjne

Hun har et par perfekte asiatiske sorte øjne. Hun er kendt for forskellige film. Lucy Liu bærer eyeliner i det øverste låg på en måde, som de fleste asiatiske piger, især de kinesiske og japanske kvinder, bærer. Deres øjne er mindre end andre racer som f.eks. Den indiske race. Så nogle gange prøver de endda falske linser, der giver en illusion om større iris. Vi har dog næsten ikke set Lucy Liu iført sådanne falske linser. Hun holder øjenskyggen til et minimum, men streger øjnene perfekt. Vi har også set hende iført mørkere smokey eye makeup til hendes øjne. En tung mascara kan fremhæve udseendet for mennesker, der har øjne som hende.

18. Scarlett Johansson:

Scarlett Johansson øjne

Hendes grønne øjne er en varm favorit blandt mange. Den sorte enke ved helt sikkert, hvordan man sportede dristige læber med de grønne øjne. Hun holder sin øjenmakeup som de fleste andre skuespillerinder på vores 20’er -liste meget enkel. Mørkere og stærkere farver er ikke en af ​​hendes favoritter for hendes øjne. Hun er dog blevet set i gyldne og lysegrønne øjenskygger. Hun elsker sportslige mørke dristige røde læber. Dette er en af ​​hendes varme favoritter. Hendes overordnede udseende, selv når det kommer til hendes blusher, er meget naturligt, hvilket matcher hendes hudfarve.

19. Eva Mendez:

Eva Mendez øjne

Hun er kendt for sin sultne vixen som mørkebrune øjne. Hun ved bestemt, hvordan man sporter bevingede foringer. Dette er en stilerklæring, som vi i høj grad kan forbinde med hendes optræden i Red Carpet. Hun er en, der elsker det høje halede og vingede udseende. Hun kan også lide at sporte det grafiske udseende nogle gange. Du kan prøve lignende bevingede versioner af øjenmakeup, hvis du har brune øjne. Dette giver et vintage look og fremhæver din generelle øjenmakeup. Hendes øjne er ikke ekstremt store. De er mod den mindre side, og derfor får vingede udseende det til at se langstrakt ud. Hun kan også lide at holde sine læber enkle og neutrale de fleste gange. Dette bringer mere fokus til hendes øjne og giver hende et ungdommeligt udseende.

20. Aishwarya Rai Bachchan:

De smukkeste brune øjne

Hun har ofte været kendt for sine par dejlige øjne. Der har dog været mange kontroverser vedrørende den nøjagtige farve på hendes øjne. På sine barndomsfotografier siger mange, at hun er set med lysebrune øjne. Mange troede endda, at hendes naturlige øjenfarve faktisk er grøn eller grå. Nogle siger, at hun har specialfremstillede blå kontakter. Uanset hvad den nøjagtige farve på hendes øjne er, har hun dog et par flotte øjne, som hun elsker at dyrke med fed makeup -look og tung mascara. Hun er en af ​​de smukke skuespillere, der har strålende øjne.

21. Leona Lewis:

Leona Lewis Eyes

Leona Lewis er en britisk sangskriver og sangerinde, der bliver talt mest om for sine dejlige par store grønne øjne. Ja, den usædvanlige farve på hendes øjne er det, der fanger opmærksomheden. Folk fra hele verden er ikke bare tiltrukket af hendes særprægede musik, der når til sjælen, men kontrastfarven mellem hendes øjne og hudens tekstur er det, der gør hendes personlighed endnu mere attraktiv. Leona Lewis søgte international berømmelse med udgivelsen af ​​hendes første musikalbum i år 2008. Siden da har der ikke været nogen tilbageblik for hende.

22. Kristin Kreuk:

smukkeste grønne øjne

Kristin Kreuk er berømthed canadiske skuespillerinder med sanselige grønne øjne, der kan få mænd til at gå svage i knæ. Hendes forførende øjne havde endda vældet af supermanden. Kristin Kreuk er også en executive producer, der er anerkendt for sin rolle som Lana Lang i den populære tv -serie ‘Smallville’. Hun blev også placeret efter øjne på listen over de smukkeste øjne i verden.

23. Charlize Theron:

Charlize Theron øjne

Listen over de smukkeste øjne er ufuldstændig uden inkludering af Charlize Theron. En succesrig skuespillerinde og berømt sydafrikansk model, Charlize Theron øjne tilføjer en gnist til hendes personlighed. Hendes øjne afslører meget om hendes personlighed og er meget udtryksfulde. Uden tvivl har hendes øjne hjulpet meget i hendes erhverv ved at formidle følelser endnu stærkere, end selv ord kunne fortælle. Charlize Theron blev berømt i slutningen af ​​90’erne og vandt også Oscar for bedste skuespillerinde for sin rolle i filmen ‘Monster’.

24. Giada De Laurentiis:

de sejeste øjne i verden

Giada Pamela De Laurentiis er en fremtrædende tv -personlighed, der også er en berømt italiensk kok og forfatter. Meget mere end sine værker var damen i rampelyset for sine smukke og spændende par øjne. Giada De Laurentiis deler sine madlavningsopskrifter gennem sit program ‘Everyday Italian’ og er i øjeblikket også vært for Food Network -programmet.

25. Celina Jaitley:

Celina Jaitley Eyes

Celina Jaitley er en tidligere skønhedsdronning, en model og en kæmpende skuespillerinde i Bollywood. Selvom hendes karrieregraf aldrig skød for højt, finder skuespilleren med rette et sted på listen over smukke kvinderøjne -billeder. Celina Jaitley vandt også titlen Femina Miss India Universe i år 2001. Skuespilleren udviser fremtrædende asiatiske ansigtstræk, og hendes øjne er unikt hasselformede, der på en eller anden måde er forbundet med hendes oprindelse fra Kashmir. Celina Jaitley har de smukkeste øjne blandt andre indiske skuespillerinder.

26. Milla Jovovich:

Milla Jovovich Eyes

Milla Jovovich er en af ​​den meget anerkendte amerikanske skuespillerinde, model, modedesigner og musiker. Selvom hun udviser meget talent, er damen mest talt om sine sensuelle og surrealistiske øjne. I sin karriere arbejdede Milla Jovovich i adskillige action-temaer og science fiction-film og blev også omtalt som ‘regerende dronning af kick-butt’ i musikkanalen VH1.

27. Elizabeth Taylor:

Elizabeth Taylor Eyes

Elizabeth Taylor var et skærmikon fra Hollywoods guldalder, der ikke kan nævnes, når vi diskuterer de smukkeste øjne. Hun var en britisk-amerikansk skuespillerinde med et verdensomspændende ry og tog også et par Oscar-priser i kategorien Bedste skuespillerinde for sin rolle i filmen ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’ og ‘Butter field 8’. Elizabeth Taylor er ikke anerkendt for sin succesrige skuespillerkarriere, men også det mest usædvanlige par forførende blå øjne. Farven på hendes øjne forbedrede hendes hudtekstur glimrende og fik mænd til at savle for det for altid. Hun levede også en mest glamourøs livsstil.

28. Sharbat Gula:

Sharbat Gula øjne

Sharbat Gula er ansigtet på National Geographic Channel. Hendes fantastiske og funklende par øjne gjorde hende til en dækpige og bragte hende til rampelyset. Hendes øjne fortæller hendes unikke historie med en sådan fremtrædende karakter, at du ikke kan holde tilbage for at lære mere om denne pige. Den berømte fotograf Steve Curry skød først Sharbat Gula, og siden må folk diskutere hendes øjens enestående skønhed. Hendes øjne altid gnistrende.

29. Sophia Loren:

Sophia Loren Eye Looks

Sophia Loren er en berømt skuespillerinde og italiensk modemodel, der har de mest forførende øjne, en kvinde nogensinde har haft. Selv i en alder af 81 år gør hendes par smukke grønne foxy øjne hende til attraktionens centrum. Sophia Loren søgte først at blive berømt efter at have vundet den prestigefyldte Oscar for bedste skuespillerinde i 1962 for sin film ‘Two Women’. Hun var også de første kvinder til at vinde Oscar for en fremmedsprogspræstation.

30. Audrey Hepburn:

Audrey Hepburn Eyes

Sidst men aldrig mindst er listen over smukke øjne billeder ufuldstændig med omtale af Audrey Hepburn, selvom hun ikke er til stede hos os i dag. Audrey Hepburn var en af ​​stor britisk skuespillerinde, der også var de første kvinder til at vinde Academy Awards. Hun var også en god humanitær, hvis dybe honningøjne stadig huskes med samme kærlighed. Audrey Hepburn var en skærmlegende og modeikon, der altid vil forblive i vores hjerte.

Så her er den komplette liste over de smukkeste øjne for kvindelige personligheder fra alle samfundslag og på tværs af grænserne. For hver kvinde er hendes øjne de mest værdifulde aktiver, og denne kvinde ved sikkert, hvordan den skal fungere til deres fordel. Vi havde gjort en stor indsats for at give dig en filtreret liste over smukke øjne -billeder og håber, at du helt sikkert nød dem, meget på samme måde som vi bragte dig frem.