Thailandske skuespillerinder: Top 15 hotteste skuespillerinder i Thailand 2021

Den thailandske filmindustri, kaldet ‘Theatre Cinema’, er muligvis ikke så populær som dens asiatiske kolleger som Indien, Korea eller Japan. Men med hensyn til at lave kvalitetsfilm, der fik global opmærksomhed, er industrien stadig en underdog. Fra action til komedie, romantik til epos og komedie spredes thai -film i forskellige nicher for at underholde sit publikum. Bortset fra interessante plots og veludførte sekvenser er skønheden i thailandske skuespillerinder en af ​​hovedårsagerne til, at cine-elskere myldrer i teatrene.

Selvom thailandske skuespillerinder ikke er så velkendte i omverdenen, betragtes de som indbegreber af glamour og upåklagelig sartorial sans.

Her er detaljerne om Top 15 unge thailandske skuespillerinder, der også langsomt får opmærksomhed i de internationale fora!

Top 15 hotteste skuespillerinde i Bangkok, Thailand 2021:

Tid til at møde disse smukke thailandske divaer og lære nogle interessante bidder om dem at kende:

1. Yaya Urasayya:

UrsayyaSperbund, populært kendt som ‘Yaya’ er en af ​​de mest populære skuespillerinder i Thailand. Divaen er af halv thailandsk og halvt norsk afstamning med en ultimativ kombination af skønhed og skuespilsevner. Yaya er den første thailandske berømthed, der blev vist i det amerikanske Vogue -magasin, også kendt som “Queen of Presenters” for at have optrådt i mere end 30 reklamer.

Yaya Urasayya

Yaya debuterede i 2008, da hun næsten ikke kunne tale thai. Imidlertid blev hun i 2010 en national sensation for sin rolle “Jeed” i Duang Jai Akkanee. Ved hjælp af en vejleder mestrede hun det thailandske sprog, der tjente hendes fanbase endnu mere.

2. Mai Davika:

Mai Devika Hoorne også kendt som Mai er en anden populær thailandsk skuespillerinde, der kickstartede sin skuespilrejse i 2010 ved at spille hovedrollen i tv -dramaer. Efter at have smagt succes i småskærmsindustrien var Mai en del af superhitfilm som ‘Heart attack’ og ‘Suddenly Twenty’.

Mai Davika

Den halve belgiske og halve thailandske skuespillerinde godkendte mange luksus internationale mærker som L’Oreal, Michael Kors, Dolce og Gabbana et cetera. Hun vandt mange priser og anerkendelser for sine overbevisende præstationer og glamourøse udseende.

3. Bella Ranee:

Bella Ranee eller Ranee Campbell er en halv thailandsk halv britisk skuespillerinde, der blev model, der debuterede i 2011. Efter at have underskrevet en kontrakt med Channel 3, fik Ranee hovedrollen i Porn Prom Onlaweng. Dette tv -drama havde den 5. højeste rating blandt alle andre dramaer i kanalen i 2013. Samme år spillede Bella rollen som en elegant dame i det populære Period Drama ‘Look Tard’.

Bella Ranee

Hendes evne til let at passe ind i karakterer, især i periodedramaer, gjorde hende til en af ​​de mest eftertragtede skuespillerinder i landet. Bella vandt flere priser som “Populær kvindelig skuespillerinde”, “Kvindelig stigende stjerne”, “Fremragende kvindelig skuespillerinde” osv.

4. Baifern Pimchanok:

PimchanokLuevisadpaibu, også kendt som Baifern, er en af ​​de mest berømte thailandske skuespillerinder, der debuterede i 2010. Hun underskrev en kontrakt, som kanal 7 fra 2010 til 2016. I løbet af denne tidsramme optrådte hun i mange serier såsom, “Wai Puan Guan Lah Fun “,” Arsoon Noy NaiTakieng Kaew “,” Banlang Hong “osv.

Baifern Pimchanok

Fra 2017 kom Baifern til Freelancing for at udforske en række genrer for at finpudse hendes skuespilsevner. Hun vandt Nataraja -prisen to gange i 2017 og 2020 for sine roller i “Lhong Fai” og “Fallen Leaves”.

5. Mookda Narinrak:

Med en uimodståelig kombination af lækker krop og glat glas som hud, er MookdaNarirank hjerterytme hos mange mennesker i Thailand. Mookda, det tidligere miss -hold Thailand kom ind i underholdningsindustrien i år 2016. Som en fremragende dans vandt Mookda den berømte dansekonkurrence ‘To Be Number One Idol’ i 2012.

Mookda Narinrak

Hendes rejse i filmindustrien begyndte i 2016 efter at have underskrevet en kontrakt med Channel 7. Hun modtog meget dille for sin rolle i “Mussaya”, hvorefter hendes filmkarriere tog et stort spring. I 2020 forlængede Mookda sin kontrakt med CH7 i yderligere 5 år.

6. Patcharapa Chaichua:

På trods af at hun var i 40’erne, regerer PatcharapaChaichua stadig som en af ​​de hotteste skuespillerinder i Thailand. Født i Bangkok, kom Patcharapa ind i skønheds- og underholdningsindustrien i 1997. Hun modtog øjeblikkelig berømmelse efter at have vundet en konkurrence kaldet HACKS. I 2003 spillede Patcharapa hovedrollen i “So Sanae Ha”, som hun vandt 2003 TOP -prisen for bedste skuespillerinde for.

Patcharapa Chaichua

Tilnavnet Aum, Patcharapa blev også stemt som FHM mest sexede kvinde i tre på hinanden følgende år (2004-2007). Udover skuespil har hun også en iværksætterånd og trådte ind i erhvervslivet. Hun driver i øjeblikket en restaurant og et parfumemærke, der er Thailands første Celeb-ejede mærke, der er fremstillet i Frankrig.

7. Araya A.Hargate:

Araya Alberta Hargate er en populær ung thailandsk skuespillerinde, model og tv -personlighed. Tilnavnet Chompoo, Araya er af thailandske, laoiske og britiske afstamninger. Hun fik vejret i 1998 efter at have vundet den skønhedsplejersk “Miss Motor Show Contest”. Hendes rolle i Channel 7s succesrige sæbeopera “PlengPrai” gjorde hende til et kendt navn i landet.

Araya A. Hargate

Araya er en blanding af skønhed og talent. Hendes mælkehvide hud og skrøbelige fysik gav hende mange modelopgaver parallelt med hendes skuespilprojekter. Hun hyldes som en ‘Fashionista’ og ‘High Fashion Queen’ for sine sartoriske valg og morderiske udseende!

8. Aom Sushar:

SusharManaying, populært kendt som ‘AomSushar’ er en af ​​de mest berømte unge generation thailandske skuespillerinder. Sammen med at erobre toppositionerne i sit hjemland, gjorde Sushar det også stort i andre asiatiske lande, især i Kina. Hendes kinesiske afstamning er en af ​​hovedårsagerne til hendes accept uden for sit eget rige.

Aom Sushar

Sushar debuterede i 2008, og hendes rolle som “Pie” i en thailandsk lesbisk film kaldet ‘Yes or No’ fik hendes øjeblikkelige berømmelse og anerkendelse. Hun behøvede ikke kæmpe meget for at få gode roller, og hendes bemærkelsesværdige film omfatter ‘Full House’, ‘Haunted Road 2’, ‘Hashima Project’ osv..

9. Kao Supassara:

SupassaraThanachart eller Kao Supassara er en af ​​de smukkeste thailandske model-cum-skuespillerinder, der debuterede i 2011. Hendes optræden i “Luang Ta Mahachon” fik hendes øjeblikkelige opmærksomhed fra fans og kanaloperatører. I 2016 underskrev hun en kontrakt med en af ​​Thailands førende kanal ‘Channel 6’ for at holde sin karriere graf stabil.

Kao Supassara

Kaos rolle som ‘Suam’ i filmen ‘Khao Waan Hai Noo Pen Sai Lub’ forbedrede hendes ratings som skuespiller og åbnede gode muligheder. Bortset fra film optrådte Kao også i populære tv -shows som ‘Frozen Hormones’ og ‘Hormones: Next Gen’, som bragte hende endnu tættere på sit publikum.

10. Mew Nittha:

NitthaJirayungyurn, populært kendt som “Mew” er en anden berømt thailandske skuespillerinder under en kontrakt med Channel 3. Hun optrådte første gang i et drama kaldet ‘Khun Chai Pawornruj’, som øjeblikkeligt købte hendes berømmelse og opmærksomhed. Hun spillede i cirka 7 dramaer, hvilket gjorde hende til et af de mest eftertragtede ansigter i Thailand.

Mew Nittha

Denne Bangkok-fødte skønhed optrådte i flere film og musikvideoer sammen med mange kommercielle annoncefilm. I 2020 blev hun gift med TharaphutKuhapremkit, en guldhandler og forretningsmand.

11. Woranuch Bhirombhakdi:

WoranuchBhirombhakdi, kaldet ‘Nune’, er en populær thailandsk skuespillerinde, der optrådte i flere film og thailandske sæbeoperaer. Hendes første rolle i en Lakorn (tv -serie) ‘Pob Pee Fa’ betragtes som en af ​​hendes karrieres skræmmende roller. Pigen startede sin skuespilrejse i 1995 og optrådte i omkring 40 dramaer og 2 spillefilm.

Woranuch Bhirombhakdi

Sammen med at tjene kæmpe navn og berømmelse for sit skuespil, vandt Nune også flere nomineringer og endda priser. I 2004 vandt hun “Best Leading Actress Award” for ‘Mae Ai SaeEun’.

12. Natapohn Tameeruks:

NatapohnTameeruks, også kendt som ‘Taew’ er af thai-kinesisk afstamning. Hun blev fremtrædende efter at have optrådt i en reklame for en kinesisk mejeriproducent. Hendes forbløffende smukke udseende og charmerende personlighed gjorde hende til en øjeblikkelig publikumsglæde. Hun underskrev en kontrakt med Channel 3 og var en del af mange bedst bedømte tv-shows og film.

Natapohn Tameeruks

Natapohn vandt prisen ‘Female Rising Star’ i 2008 og fik mange flere priser og nomineringer gennem sin karriere. I 2020 vandt hun og JirayuTangarisuk ‘Thai Crazy Awards Best Couple Award’.

13. Ann Thongprasom:

Anne Thongprasom er en af ​​de førende thailandske skuespillerinder, der er en uimodståelig kombination af skønhed og skuespil. Denne Bangkok-fødte tv-skuespillerinde-med-værtinde havde en vanskelig barndom på grund af sin fars uventede død. Efter at have afsluttet sine studier i journalistik trådte Anne ind i underholdningsindustrien og gjorde det ret stort!

Ann Thongprasom

I 2004 gav Annes rolle i superhit thailandske melodrama “The Letter: Jod Mai Rak” hende en kæmpe 50 millioner Baht vederlag og mange priser også. Hun er en alsidig skuespillerinde, der hurtigt kan glide ind i enhver rolle og spille den smukt.

14. Patricia Thanchanok Godt:

Patricia Thanchanok Good eller Pat er en kendt skuespillerinde i Thailand, der kommer med en halv thai-halv engelsk afstamning. Hun kom ind i underholdningsbranchen i en ung alder af 14 på grund af sin mors kontakter i branchen. Efter at have bemærket hendes imponerende præstationer, inviterede Channel 3 hende til at underskrive en kontrakt, der fremskyndede hendes karriere.

Patricia Thanchanok Godt

På trods af en ydmyg begyndelse som deltidsmodel lykkedes det Pat at tjene sin position på listen ‘førende thailandske skuespillerinder’. Hun optrådte i flere dramaer og tv -shows sammen med kommercielle annoncefilm.

15. Pinkploy Paparwadee Chansamorn:

PaparwadeeChansamon, kaldet ‘Pinkploy’ er en af ​​de hotteste skuespillerinder i Thailand. Paparwadee blev født i 1997 og vandt Top 10 -positionen i ‘Thailand Supermodel 2015 konkurrence. I løbet af hendes college -dage vandt hun konkurrencen ‘Freshy Star’ og repræsenterede endda sit universitet som en ‘Campus -stjerne’.

Pinkploy Paparwadee Chansamorn

Hun gjorde sin cameo -optræden i 2017 i ‘ParagitRuk Series’. Senere spillede hun mange kødfulde roller i mange dramaer og spillefilm. Hun blev erklæret som ‘Årets teenager (kvinde)’ ved Kazz Awards i år 2020.

Det er Top 15 smukkeste thailandske skuespillerinder, der tjente global opmærksomhed på trods af at de kom fra en relativt ukendt underholdningsindustri. Med en kombination af glamour og feminin charme har disse damer sat nye veje for deres efterfølgere at følge. Ser du også thailandske film?