9 legújabb és stílusos Nine West kézitáska nőknek Indiában

Egy nő jellemének értékeléséhez ne nézzen távolabb, mint a cipő, amelyet munkához közvetít. Az extravagáns táskák területén a színes pénztárcák az egyik legfigyelemreméltóbb minőségi anyag a piacon. Amellett, hogy a Kilenc West táska sima és hibátlanul körvonalazott, ugyanakkor ráadásul szilárd, hosszú ideig tart.

Kilenc nyugati kézitáska különböző modelljei Indiában:

Többféle Nine West kézitáska áll rendelkezésre, mint bármikor az elmúlt időszakban.

1. Te és én Nine West Satchel kézitáska:

Te és én kilenc nyugati táska kézitáska

A szórakoztató és hangulatos díszítés, a Nine West You and Me utazótáska bárhová elvihető! Fabric rögzítéssel rendelkezik, fókusz cipzáras rekesszel, cipzáras zsebbel és két csúszós zsebbel. Ez a kilenc nyugati fekete táska emellett levehető vállpánttal rendelkezik, amely 21 hüvelyk hosszúságú.

2. Nine West It’s a Living Satchel:

Kilenc Nyugat Ez egy élő táska

Ez a kilenc nyugati bőr táska PVC -ből készült, és levehető vállpánttal rendelkezik, amely segít az oldaltáska hevederré alakításában. A belseje teljesen rögzített, 1 cipzárral, 2 csúszós zsebbel és egy középső elválasztó cipzárral.

3. Színkódos Nine West Tote kézitáska nagy méretben:

Színkódolás Kilenc West Tote kézitáska nagy méretben

PVC és felső cipzáras átjáró használatával készül. Ennek a kilenc nyugati fehér táskának a belseje teljesen rögzített, 2 csúszós zsebbel és 1 cipzáras retesszel. Normál viseletdíszítésként használható, mivel közvetítheti irodájába. Elég hely van ahhoz, hogy kötelezze a dolgait.

4. Kilenc nyugat -aidei középkeresztes test:

Kilenc nyugat -aideeni középkeresztes test

Ez a kilenc nyugati rózsaszín táska belülről teljesen rögzített, 1 alapvető rekesszel és 2 csúsztatható zsebbel. A külső alkatrészek 2 elülső cipzáras zsebbel rendelkeznek. Akár oldaltáskának is használható, továbbá hevedercsomagként.

5. Kilenc West Blended Signs Checkbook:

Kilenc nyugati vegyes jel ellenőrzőkönyv

Ez a kilenc nyugati barna táska gyors következtetést von le. A belsejében 13 Visa -mező, 1 személyazonosító ablak, 2 pénztárcabarát, 1 tolltartó és egy hely a csekkfüzethez. A külső elemek 1 hátsó cipzáras rögzítése ideális a pótcseréhez!

6. Kilenc West Brook-Lyn hajléktalan:

Kilenc West Brook-Lyn hajléktalan

Háromrészes, egy cipzáras rekesszel és 2 pattintható rekesszel rendelkezik. A kettős fogantyú 9 hüvelyk. Ennek a kilenc West Blue táskának a belseje teljesen rögzített, egy cipzáras zsebbel és 2 médiazsebbel. A vörös árnyékolás minden hölgy örökzöld szerelme, ezért ez a legjobb a partnerek számára.

7. Kilenc nyugati színkódolású hatalmas táska:

Kilenc nyugati színkódolású hatalmas táska

Ez a kilenc nyugati vörös táska 8,5 hüvelykes cseppet és egy felső cipzáros átjárót tartalmaz. A belső rész teljesen rögzített, 1 cipzáras zsebbel és 2 csúsztatható zsebbel. Ezt az erszényt mint modellt közvetítse. Tehát minden kiváló nő és fiatal hölgy elkényeztet ezzel a káprázatos pénztárcával.

8. Kilenc nyugati laptoptáska:

Kilenc nyugati laptoptáska

A táska ízléses nők és fiatal hölgyek íze. Ez különösen laptop tok. A belseje teljesen rögzített, 1 cipzárral, 2 csúsztatható zsebbel és 1 fókuszosztó cipzárral. Ez a táska divatos, elegáns, és elegendő hely van a szükségleteihez; tömeg nélkül! Vigye magával ezt a kilenc nyugati laptoptáskát az irodájába, és féltékennyé tegyen másokat a táskájára.

9. Kilenc West Lucky Treasure Cross testtáska:

Kilenc West Lucky Treasure Cross testtáska

Ez a kereszttáska táska ideális zsák bármilyen ruhához. Ez a zsák egyszerű, mégis elegáns megjelenésű! Ez a 23 hüvelykes csepp segítségével létrehozott hamis marhabőr kereszttartó 1 alapvető cipzáras következtetést emel ki.

Kilenc nyugatiban van a legnagyobb elhatározás a nők számára, nyújtott és megfoghatatlan méreteket kínálnak, megkönnyítve a vásárlást. Akár kivételes eseménypumpát, akár új pénztárcát keres a szezonra, a Nine West Bags mindenkinek talál valamit.