10 Moderne og stilfuld Polka Dot -kjole til damer i trend

Fra 1970’ernes Hollywood -skuespillerinde til den nationale Bollywood -skuespillerinde og berømtheder er polka dot -kjoler den stil, der bæres og omfavnes. De er perfekte til enhver kvinde! Polkakjolen er one-stop-løsningen for kvinder med disse præferencer, fra klassisk og elegant til vintage-stil og generelt feminint og yndefuldt udseende. Og nu er vi i det nye årtusinde og årti i 2020’erne, men alligevel reducerede dillen i forbindelse med polka dot kjole til piger og kvinder ikke. De er stadig blandt toppen i trends og diagrammer. Hvis du vil eje disse ikoniske trykte kjoler, hjælper denne guide fra os dig.

Sådan vælger du den perfekte Polka Dot -kjole til forskellige kropstyper?

Godt, vi er alle enige om, at kvinders polka dot kjole er den mest trendy lige nu og altid. Men ved du også, at de er vanskelige at style i henhold til de forskellige kropsformer og strukturer? Det er vigtigt at style dem præcist, så de passer til dine funktioner. Her er nogle spor om, hvordan du går til denne.

  • Forskellige kvinder med forskellige strukturer og former kan bære polka dot kjoler, der passer dem korrekt.
  • Hvis du er en kvinde med en bredere krop, f.eks. Æbleform, kan du bruge prikker, der er større i størrelsen. Gå dog ikke efter små. Du skal dække din buste og mellemstørrelse, så foretrækker blusser og passer let rundt i området for at flade det ud. Vælg heller aldrig sort / hvid farve vintage polka kjoler for enhver pris; de kan kun få dig til at virke buttet.
  • For kvinder med pærekropsstrukturen har du en forstørret bunddel af kroppen. Så for at flade det ud er prikkjoler i større størrelse perfekte. De kan godt passe dig og style dig rigtigt. Gå noget i stil med boho-stil og off-shoulder kjoler for at have et elegant look.
  • Har du en timeglas kropsstruktur? Nå, du er heldig! Enhver farve kan passe din kropsstruktur meget godt, og det mindre polka dots -design kan være passende for dig.
  • Og kvinder, der er meget små og tynde i strukturen, foretrækker større polka dots -mode.

Gør og lad dig ikke bære Polka Dot -kjole til damer:

På nuværende tidspunkt ved vi alle, hvor vidunderligt disse kjoler og mønstre står foran med stilerklæringen og altid er tidløse på mode. Men der er også visse gør -og -gør -regler for at bære dem rigtigt.

  • Spik de prikkede kjoler og mode, når du skal ud på en udflugt. Fra brunches og middage til ferier eller kontorer er disse looks altid stilfulde.
  • Foretrækker at parre dem med spidse hæle, kiler og endda sneakers for et lækkert moderne look, men undgå lejligheder eller hjemmesko.
  • Brug dem og par dem med andre prikker. Gad vide hvordan? Foretrækker at parre dem med blomster eller designs som blus, flæser og flotte skulderdesign.
  • Aldrig og lad være med at bære den for lyse kombination af prikker på én gang. For eksempel foretrækker du ikke rød, sort og hvid. Du ønsker ikke at se ud som en tegneserie eller minimus!
  • Hold dig til et sæt farver i en kjole med polka print, der passer til dig.

Nyeste og smukke Polka Dot -kjoler til kvinder i mode:

Her er nogle populære piger polka dot kjoler med billeder.

1. Rød polka kjole:

Rød polka kjole

Dette er en smuk rød polka dot kjole til kvinder. Du kan bære denne lagdelte kjole som festtøj såvel som fritidstøj. Kjolen er lavet i halvblankt chiffonmateriale med prik over hele kjolen. Det er en delvist foret med et asymmetrisk design og flæser med detaljer. Prøv denne stilfulde kjole denne gang.

2. Sort og hvid Long Frock:

Sort og hvid Long Frock

Dette er en sort og hvid polka dot kjole. Du kan bære denne maxikjole af chiffonmateriale som fritidstøj. Den leveres med en flaskehals og et meget enkelt design. Hvide prikker på sort materiale vil se smukke ud. Prøv dette nye design og vær komfortabel.

3. Kjole med kontrastkrave og manchet:

Kontrast krave og manchet Polka Dot kjole

Dette er en elegant polka dot kjole, som du kan bære til afslappede lejligheder. Den er lavet af polyester og spandex. Den kontrasterende hvide krave og manchet vil se glimrende ud med en marineblå kjole. Dette er en lang maxikjole med et A-line design. Dette er meget behageligt til foråret og efteråret.

4. Hvid Polka Dot Maxi Dress:

Hvid Maxikjole med prikker

Dette er en hvid polka dot kjole til kvinder. Det er en meget afslappende maxikjole med sorte prikker på hvidt materiale. Dette er en helærmet kjole lavet af et crepe materiale og en rund hals. Et sort satinbælte er der på taljen for at forbedre din kurve. Prøv dette for at være behageligt.

5. Polka Dot Chiffon Flowy kjole:

Polka Dot Chiffon Flowy kjole

Dette er en blå prikket kjole til damer. Du kan bære dem som festtøj og fritidstøj. Designet er en blanding af almindeligt blåt materiale og blåt polkamateriale. Der er et sort bælte i midten for at forbedre sin stil. Den er lavet af chiffonmateriale og længde op til dit knæ. Se lige det her; du vil kunne lide det.

6. Asymmetrisk Satin Polka Dot Dress:

Asymmetrisk kjole i satin

Dette er en håndlavet klemme farvet polka dot mønster kjole med en kontrast top. Det er en asymmetrisk kjole, du kan have på til fester og afslappede lejligheder. Brug denne kjole til en forandring. Du kan bære dette som et sommertøj, og det er lavet af rent satinmateriale. Denne kjole med rund hals vil forbedre dit udseende og din stil.

7. Vintage Skater Pinup Dress:

Vintage Skater Pinup kjole

Dette er en smuk gul vintage polka dot kjole. Dette er en kortærmet kjole lavet af polyester og spandex materiale. Brug den som fest eller fritidstøj. Du kan kombinere det med passende tilbehør for at få et vintage look.

8. Sort og rød polka prik kjole:

Sort og rød polka prik kjole

Du kan bære dette smukke kjoledesign til afslappede lejligheder. Dette har et strejf af polka dot materiale, og et almindeligt rødt materiale er givet som et øvre lag. Prøv dette med noget gammelt tilbehør for at give et komplet vintage look. Klæd dig godt på for at blive bemærket.

9. Polka Dot Pinafore kjole:

Polka Dot Pinafore kjole

Dette er en ændring fra det sædvanlige polka dress design. Dette er lavet af viskosemateriale og leveres med prikker. Den har to dobbelte slots med spænder. Den har to sidelommer og et slim fit design. Du kan bære dem som fritidstøj. Lav din egen stilerklæring ved at bære noget unikt.

10. Stilfuld Polka Dot Maxi Dress:

Stilfuld polka dot maxikjole

Dette er en designer polka dot kjole, du kan bære som fritidstøj. Kjolen er en sort polka dot kjole med den øverste almindelige sorte del og nedre chiffon polka dot materiale. Det er en gratis maxikjole, du kan vælge som behageligt slid. Der er en hvid satinbue på nakken. Det er en højhalset kjole med fuld ærme.

Alle ovenstående designs er nogle populære polka dot kjoler. Du kan prøve dem til at gå tilbage til den gamle tid. Det giver dig et vintage -touch og forbedrer din stil; du kan vælge det som festtøj eller fritidstøj. Uanset lejligheden, vær sikker og unik ved at vælge en række forskellige kjoler.