15 nyeste silkekjedesign til mænd og kvinder

Silkekjoler har altid været en del af garderoben i lang tid. Silkemateriale er let at have på og nyttigt til komfortoutfits. De er også alle tiders favorit til religiøse funktioner, receptioner, bryllupper og festligt slid. De typiske traditionelle kjoler har fået det moderne præg til at ændre påklædningen.

Moderigtige og trendy silkekjoler til damer med billeder:

Et par silke kjole designs deles, så du kan få en idé om, hvordan silke er.

1. Banarasi Silke Lehenga Choli kjole:

Banarasi Silke Lehenga Choli kjole

Her er en fantastisk Benares silkekjole, der får dig til at se slående smuk ud. Det er et beige farvet Lehenga Choli -sæt med en silkebluse i satin og en georgette dupatta. Det har smukt broderi i den gyldne tråd, der tilføjer det fængslende look. Brug dette til dit engagement, og du vil være i søgelyset.

2. Fuchsia Raw Silk Dress:

Fuchsia rå silkekjole

En utrolig fuchsia rå silkekjole vil gøre dit arrangement til en fascinerende fest. Denne lyserøde kjole ser smuk ud i løbet af dagen såvel som om natten. Kjolen har en stropløs bodice og en fuldt flared nederdel med en cirkulær kant. Der er en skjult lynlås bagpå. Det er et fantastisk outfit til bryllupper og begivenheder.

3. Bhagalpuri Silk Anarkali kjole:

Bhagalpuri silke Anarkali kjole

Denne Bhagalpuri silkekjole er et must i din garderobe. Den sorte kjole er meget yndefuldt syet med udtryksfuldt resham og broderiarbejde. Halsen er en enkel bådstil med et tyndt gyldent rørarbejde. Siden er broderet ned til bodice -længden. De fulde ærmer er også omgivet af gyldne blonder. Slidsernes sider har blomsterbroderi, hvilket er den mest attraktive del.

4. Pink Party Wear Silk Dress:

Pink Party Wear Silk Dress

Her er endnu et klassisk stykke kjole til særlige lejligheder. Denne lyserøde silke kjole er et sikkert skud ønske om mange damer. Salwar kameez er lavet af kunst silkemateriale og har en kærestehals med 3/4 ærmer. Kurti er stærkt broderet med gylden silketråd. Salwar er almindelig bortset fra broderiarbejde i bunden.

5. Mørk pink og beige silkekjole:

Mørk pink og beige silke Dres

Keder du dig med at bære den samme silke saree igen og igen? Her er en dejlig idé at forvandle din gamle silke saree til en kjole. Nederdelen er af knælængde med masser af rynker. Sareens pallu kan bruges til at lave en jakke, der vil supplere kjolen meget godt.

6. Sort silke kjole:

Sort silke kjole

Dette er en dejlig sort silkekjole til fester. Halsen er firkantet, og kjolen er ærmeløs. Halsen og hemlinjen er afgrænset som grænsen til en saree. Nederdelen er fuldt udblusset, og der er et smukt bælte, der har en bindebue bagpå.

7. En skulder silke kjole:

En skulder silke kjole

Kjolen med en skulder er lavet af silkemateriale i rødbrun farve. Det er stilfuldt og har en kappe -stil draperet på den ene skulder og en rem på den anden. Remmen og kappen er dekoreret med udsmykninger, der tilføjer skønhed til den ellers almindelige kjole.

8. Poly silke blomster kjole:

Blomstret kjole i silke

Dette er et fascinerende nederdel og bluse sæt lavet af poly silke. Nederdelen er gulvlængde med en flot flare. Det har et dejligt blomsterprint, der får det til at se meget slående ud. Blusen er lavet i fløjl. Den er ærmeløs med rund hals.

9. Bomuldssilke – Creme & Mint kjole:

Cotton Silk - Cream & amp; Mint kjole

Her er en dejlig silke kjole i bomuld i creme og myntefarve og et skygge mønster. Denne kjole har en kappe lavet af nettet samt en dupatta prydet med kvaster. Kjolen, kappen og dupattaen har attraktivt broderi, der er spredt overalt. Kjolen er ærmeløs med en enkel rund hals. Kappens nåde forstærkes med dejlig gylden blonder.

10. Champagne silke kjole:

Champagne silke kjole

Hvis du vil se lige så smuk ud som bruden ved et bryllup, så tag et kig på denne vidunderlige silkekjole. Denne brudepigekjole er lang og har sarte spaghettistropper. Den har en dyb V-udskæring og et dejligt snit, der krammer din slanke figur. Et smukt blomsterbælte til at fuldføre sit tilbedende udseende er tilstrækkeligt.

11. Silke Cocktailkjole:

Cocktailkjole i silke

Gør dig klar til at lokke alle til cocktailfesten i denne dejlige røde silkekjole. Denne fantastiske røde silkekjole har et attraktivt slipsbælte. Den er enskuldret og af knælængde. Denne silkekjole kan vaskes i maskin.

12. Blå broderet Banglori silkekjole:

Blå kjole i broderet Banglori silke

Sammen med en silkekjole, der er velegnet til forlovelser, bryllupper eller andre religiøse funktioner. Denne kjole lavet af Banglori silke er gulvlængde. Det har dejligt blomsterbroderi med pink og gylden tråd. Halsen er rund og lukket, og en lynlås løber gennem bodylængden. Ærmerne er korte. Bare lange øreringe og et par hæle er nok til at lade alle gapende.

13. Silke Crepe Kaftan Kjole:

Silke Crepe Kaftan kjole

Her er en fantastisk kjole, der vil give dig et rigt og moderne look. Denne håndmalede silke kaftan kjole er af knælang med en simpel V-hals. Hele kjolen er omkranset med et sort satin silkemateriale, der får den til at ligne et malet lærred. Denne er et dejligt outfit til fester, der vil gøre tilskuerne store øjne.

14. kinesisk lang silkekjole:

Kinesisk lang silkekjole

Lad os nu se på en flot silkekjole i kinesisk mønster. Det er en dejlig kjole til festaftener. Denne kjole er lavet af udsøgt blå silke og har dejlige blomstermønstre broderet med gylden tråd. Ærmerne på denne kjole er lukkede, og den har en høj hals med kighul foran og dejlige knapper til fastgørelse.

15. Silkebroderet traditionel indisk Sherwani til mænd:

Silkebroderet traditionel indisk Sherwani til mænd

Mænd behøver ikke at blive skuffede, da der også er vidunderlige silketøj til dem. Lad os se på denne silke designer sherwani. Denne lyse ferskenfarvede sherwani er beriget med lækkert zardosi -arbejde. Den har en høj hals krave og er fuldærmet. Halsudskæring, skulder og frontpanel er dekoreret med pailletter og reshambuttis. For at give det et helt traditionelt udseende har sherwani en matchende ferskenfarvet churidar.

Anarkali er til engagementer og bryllupper; sherwani er kjoler til brudepigerne og blomsterpigerne; alle disse har brugt silke som det bedste valg på grund af det autentiske look, det giver kjolen. I dag behøver man ikke bruge lange timer på at vælge en kjole i butikkerne, da disse kjoler også er tilgængelige online.