15 smukke gulvlængde kjoler til kvinder i mode

Der er mange forskellige kjoletyper, du kan vælge. Gulvlange kjoler er en af ​​dem. Der er mange typer og designs i gulvlange kjoler i henhold til hver lejlighed. Vi kan også finde mange forskellige materialer. Hvis vi leder efter nogle kjoledesign på gulvet, så er vi det rigtige sted.

Nyeste og forskellige designs af gulvlængde kjoler til damer:

Vi giver dig alt det mest moderne gulvlange kjoledesign, hvorfra du kan vælge din favorit.

1. Kongeblå farve gulvtouch -kjole:

Kongeblå farve gulvtouch kjole

Ovenstående design er et gulv -kjole -design i kongeblå farve. Det er en kjole i to dele med broderet top og nederdel med blomsterprint. Denne kjole er lavet af georgette materiale og vil gøre dit look elegant. Andre end broderiarbejde er der blonderarbejde, lappearbejde og stenarbejde i denne kjole.

2. Hvid broderet kjole:

Hvid broderet kjole

Dette er en hvid designer gulvkontaktkjole til en kvinde. Den kommer med røde og grønne blomsterbroderier og fulde ærmer. Selve kjolen ser elegant ud og får dig til at se elegant ud. Du kan prøve det til fester og lejligheder. Denne er lavet af chiffonmateriale og er fuldt foret. Kun ærmerne er af rent hvidt chiffonmateriale.

3. Sort partywear kjole:

Sort festkjole

Leder du efter sort designertøj? Her er en sort gulvlang kjole til dig. Dette er et simpelt, men stilfuldt design med smukt broderi på. Den har en kjole med fuld ærme med blomsterbroderi på. Den har en rund hals og er lavet af silkemateriale. Du kan vælge det som festtøj.

4. Gulvlængde Anarkali Suit:

Gulvlængde Anarkali jakkesæt

Dette er en langærmet kjole til gulvlængde, som du kan bære til fester og funktioner. Det er en cremefarvet kjole med blonder, rasham -værker, stenarbejde og Zari -broderi. Dragten er som en kjole i jakkestil, og du kan vælge denne smukke kjole med passende tilbehør. Denne kjole er lavet af brokade og netmateriale.

5. Hvid gulvlængde kjole:

Hvid kjole i gulvlængde

Denne hvide gulvlange kjole med et smukt design er et passende festtøj. Den har et smukt blomsterprint på den og leveres med fuld ærme. Dette er et solidt design og er lavet af polyestermateriale. Prøv dette, når din fest slider for at skille sig ud blandt andre.

6. Elegant blomstret broderet kjole med blomster:

Elegant blomstret kjole med broderi

Prøv denne elegante formelle kjole i gulvlængde, som din fest. Det er et smukt kjoledesign med broderede blomster på. Bodice er og den øverste nederdel er også broderet. Broderede ærmer er lavet af rent polyester materiale. Du kan prøve denne række kjoledesign og være stilfuld med passende tilbehør.

7. Rød en-skulder aftenkjole:

Rød en-skulder aftenkjole

Rød aftenkjole med en skulder er et godt valg, du kan prøve. Den er lavet af polyestermateriale og er i et smukt design med en skulder. Det forbedrer din stil og rynket taljedesign skaber en stilfuld form. Den har en skjult lynlås på bagsiden og er fuldt foret. Prøv denne røde gulvlange kjole til din næste fest, og bliv bemærket.

8. Fersken langærmet aftenkjole:

Fersken langærmet aftenkjole

Dette er en række gulvlange kjoler med ærmeledesign, som du kan foretrække som dit aftentøj. Dette er en smuk kjole design med øvre blonder design. Ærmerne er også med rent blondermateriale. Hele kjolen er lavet af polyestermateriale med for i hele kroppen. Brug den med sølvtilbehør for at få det look, du havde forventet.

9. Sort gulvlængde Kurti:

Sort gulvlængde Kurti

Leder du efter en perfekt festdragt? Du kan prøve denne kjole i sort broderet festdragt med fuld ærme. Dette er en kjole i gulvlængde lavet af jacquard, net og faux georgette materiale. Dette er et jakkesætdesign, og du kan bære dette som festtøj og også velegnet som traditionelt slid. Kjolen er dekoreret med smukt broderi på ærmerne og leveres også med en Peter Pan krave.

10. Elegant Grime Hals Gulvlængde Kjole:

Elegant kjole med halterneck, gulvlængde

Dette er et elegant kjoledesign i gulvlængde til fester. Denne har en grime V-hals gulvlængde åben rygskjole. Dette er lavet af sølv satin materiale. Prøv denne ærmeløse elegante kjole som dit festtøj med passende sølv- eller perletilbehør for at fuldføre dit look.

11. Kjole med blomstertrykt chiffon gulvlængde:

Blomsterprintet kjole i chiffongulv

Prøv denne stropløse gulvlange kjole som dit aftentøj og vær stilfuld. Dette er en A-linje kjole lavet af blomsterprintet chiffonmateriale. Den leveres med et komplet for. Bodice -designene ser simpelthen fantastiske ud, og par det med perltilbehør for at få det look, du havde forventet. Du kan også prøve en pullover med den, hvis du vil.

12. Super-sød aftenkjole design:

Super-sød aften kjole design

Hvis du vil skinne på en fest, kan du prøve denne blå satin gul kjole i længde. Denne kjole er en høj rund hals kjole og et funklende bælte i taljen. Hvis du vil prøve en enkel, men stilfuld kjole, er denne ærmeløse aftenkjole et perfekt valg. Kombiner det med sølvtilbehør for at få et diva -look.

13. Fløjl gulvlængde Anarkali:

Fløjl gulvlængde Anarkali

Grøn fløjl Anarkali jakkesæt er en perfekt fest bærer valg. Dette er et elegant valg for dig at vise dig elegant. Dette er dekoreret med snedkerarbejde, broderi og resham -arbejde. Broderi på det ser smukt ud. Prøv denne kjole i fløjl i fløjl med fuld ærme med passende tilbehør for at beskytte dig selv smuk.

14. Gylden formel aftenkjole:

Gylden formel aftenkjole

Prøv denne gyldne gulvlange kjole med spaghettistropper som din aftenkjole. Denne er lavet af satinmateriale og har en forreste slids. Der er et blomsterdesign i taljen. Dette er også dekoreret med pailletdesign. Kombiner den med højhælede sko og sølvtilbehør for at få et ordentligt udseende.

15. Attraktiv rød gulvlængde kjole:

Attraktiv rød gulvlængde kjole

Du kan bære denne elegante røde gulvlange kjole til dine formelle lejligheder og fester. Den har en smuk broderidetalje, illusion bateau -udskæring og kasketærme. Bortset fra broderidesign er der også perler, der får din kjole til at se elegant ud. Denne er lavet af polyestermateriale og er fuldt foret med en skjult lynlås bagpå.

Har du besluttet dit yndlingsdesign? Få din favorit, og prøv den til din næste lejlighed. Søg ikke på mange websteder for at få et perfekt design. Du vil prøve nogle lette gulvlange kjoler for at gøre din stil perfekt, efter dit budget kan du søge godt egnet kjole til dine kommende lejligheder.