50 nye og smukke kjoler til piger i Indien 2021

Gør denne festlige sæson til en interessant og eventyrlig en ved at få en af ​​disse forbløffende kollektioner til din lille datter. Hun ville gerne se smuk ud som sin mor. Lige fra kjoler, miniskørter, vestlige tøj, tunikaer og Anarkali-typen er indo-vestlige slid, sareer og churidars alle på vej til at gøre hende til den ægte skønhed. Ærmetypen er også valgt efter vores ønske, og vi kan ændre dem efter behov. Så tøv ikke med at tilføje din lille piges garderobe med disse smukke kjoler.

50 nyeste kjoler til piger, der aktuelt er i trend:

For nemheds skyld er her nogle Top 50 -modeller af pigekjoler beregnet til hende.

1. stjerne trykt piger kjole:

Stjernetryk med piger

Dette er virkelig en ultimativ samling blandt pigekjoler i kategorien kjoler. Det er i en mørkeblå tone og er uden ærmer. Nederdelen har stjernetryk, og den er op til knælængden. Det har også en lys rose blomst applikation i sit bælte.

2. Lehenga Choli kjole til piger:

Lehenga Choli kjole til piger

Du kan se dette smukke udvalg af lehenga choli -kjoler til piger. Toppen med indvendige fuld ærmer har et smukt zari broderi design, og nederdelen er i fuld længde. Du har ujævne toppe, og ærmerne har også brede broderede designs.

3. Pigekjole med lukket halsmønster:

Pige kjole med lukket hals

Denne er en helt ny designer lang kjole med den ene side af blomsterbroderi på toppen ser fantastisk ud her. Det er et mørkerødt satinmateriale til toppe, og rent silkemateriale bruges til nederdelen. Halsmønsteret af lukket type med smukke broderiapplikationer får det til at se charmerende ud.

4. Ærmeløs formel piger kjole:

Ærmeløs formel piger kjole

Det er søde kjoler til piger med enkle snit og en ny farvetone. Dette er en smuk pigekjole, der er i cremefarve, og den er uden ærmer. Det har masser af chamkis indlejret i det, hvilket får det til at se meget mousserende ud. Og denne type påklædning er beregnet til alle særlige lejligheder.

5. Traditionel slidkjole til piger:

Traditionel slidkjole til piger

Dette er det seneste festlige slid til teenagepiger, som er i lyserød. Den øverste bluse er i en cremefarvet nuance, og den er almindelig med polyester silkemateriale. Denne kjole til teenagepiger har en lehenga, smukt broderet i Zari -tråd, dens fremhævende version.

6. Sea Green Long Frock til piger:

Sea Green Long Frock til piger

Dette er en lang gulvlang kjole, der er i en smuk havgrøn skygge. Det er en smuk ærmeløs kjole til piger og har ingen specielle smarte applikationer på kjolen. Den har et lukket halsmønster, og kontrastfarverne er bemærkelsesværdige. Det har også et matchende sjal.

7. Netted Royal Blue Girls Dress:

Netted kongeblå piger kjole

Denne nye kjole er til piger med krave -hals -toppe med et ekstraordinært broderi -design. Halsdesignet er en grime og har almindelig chiffon nederdel i flere farver. Kjolen er gulvlængde og selvfølgelig ærmeløs stil.

8. Røde piger kjole med fuld ærmer:

Fuld ærmer Rød piger kjole

Denne smukke serie kollektioner hedder chudidar -sæt og er den perfekte påklædning til ethvert bryllup og en anden særlig lejlighed. Det er modekjolen til piger, i den lyse røde nuance og chiffonmateriale. Den nederste del er lavet af råt silkestof og har en matchende dupatta.

9. Short Frock Girls Dress:

Kort kjole til piger

Dette er en utrolig samling af kjoler til søde små piger. Den har mørkeblå skraverede toppe med blomstertrykte lavblussede nederdele. Hele påklædningen består af satinstof. Den fantastiske del af den er dens enorme sløjfe i taljen.

10. Designer serie kjole til piger:

Designer seriekjole til piger

Nu er det tid til at se nærmere på denne forunderlige samling af gulvlange marineblå skyggede kjoler til piger. Denne stilfulde serie er den ærmeløse type, og toppen er fuld broderet med silketråd. Hele kjolen er som en prinsessekjole til piger, der består af crape silke med satin indre flare.

11. Simple Design Girls Dress:

Enkel design piger kjole

Det er en enkel snit med en kort rød kjole til et stilrent og trendy look. Den har ingen smarte dekorationer over sig og er uden ærmer. Den har selvdesign præget på den, og denne smukke kjole til piger når kun over knæene.

12. Mini nederdel længde piger kjole:

Mini nederdel Pige kjole

Tilføj skønheden i din lille ved at få hende til det fantastiske valg, som vist her. Den har en blomstret top i sort med halve ærmer. Nederdelen er af minitype og er i den lyserøde nuance med almindeligt design. Denne er velegnet til fritidstøj. Disse pigekjoler er til særlige lejligheder.

13. Blomsterprint Design piger kjole:

Blomsterprint Design piger kjole

Det er den hvide kjole i normal længde til piger i alderen 8-12 år. Den har marineblå blomsterprint over hele kjolen. Den er ærmeløs og har en normal rund halsstil. Det har også et marineblåt satinbælte på taljen.

14. Star Dot Chiffon Girls Dress:

Star Dot Chiffon piger kjole

Det er en smuk lavendelfarvet kjole med fuld ærmer. Det er fremstillet af både satin og nettede materialer. Satin -stoffet bruges som dets indre del og et netmateriale med hjerteprint som det ydre lag. Denne unge pigekjole har et normalt rundt halsmønster.

15. Cute Party Wears til piger:

Sød festtøj til piger

Din søgning efter en sød baby pink kjole ender her. Det er en fastspændt top med et par perlerbroderi over den og er fastgjort til flerniveauerne i dens nederdel, som kun strækker sig op til knæene. For et ekstraordinært udseende har den den samme netmateriale blomsterbue på taljen.

16. Red Bow Applique Girls Dress:

Rød sløjfe Applique piger kjole

Dette er en kjole til prinsesse -kugletype til piger i kongeblå nuance. Det er en tutu -modelkjole med svanetryk på det blå satinstof. Den er ærmeløs og har en mousserende rød sløjfe som sin forbløffende del. Kjolen går meget godt til enhver fest eller endda jakkesæt som fritidstøj.

17. Mini ærmer bomuld piger kjole:

Mini ærmer bomuld piger kjole

Her kommer alletiders foretrukne bomuld, praktisk at bruge og bære, piger klæder sig alle. Den har mini ærmer med en lang nederdel model. Det består af ægte bomuldsstof med flere lag farver for at forbedre dets skønhed. Den er almindelig og har en normal rund hals.

18. Ærmeløs krave Type Piger Kjole:

Ærmeløs krave Type Pige Kjole

Du har også mulighed for sommersæsonen med denne enkle og elegante look i syntetisk kjole. Det er ærmeløst, og halsmønsteret er krave. Det har også en sort sløjfe med sløjfe for at få sit enkle look til at se fantastisk ud. Det har trykte mønstre præget på det.

19. Sharara Lehenga Choli for piger:

Sharara Lehenga Choli til piger

Det er en smuk og forunderlig samling af lehenga choli -kjoler, også kendt som Sharara. Det er en kombination af røde og creme nuancer. Toppen består af jacquardmateriale med noget broderi. Nederdelen er lavet af kinesisk silkemateriale med nogle zari -kanter.

20. Kjole i blonderstil til piger:

Kjole i blonde stil til piger

Denne blændende lyserøde kjole har et mini skuldertræk som overtræk, og hele kjolen har lyserøde broderimotiver. Kjolen er med stropper og har et firkantet halsmønster bestående af modellen i gulvlængde. Den har flere lag med dikkedarer og snørebånd, der er dens sande skønhed.

21. Lyserød og hvid Lehenga Choli kjole:

Lyserød og hvid Lehenga Choli kjole

Lad din lille prinsesse føle sig speciel med sin sødme ved at bære sådan en vidunderlig og smuk samling lehenga choli -kjoler. Den er ærmeløs og passer til piger fra 5-10 år. Det er en lyserød lehenga med zari -kanter, og den hvide kurta har flotte broderimotiver over den.

22. Mononet fødselsdagsfest Frocks:

Mononet fødselsdagsfest

Dette er kombinationen af ​​to smarte kunstmaterialer, silke og net. Den er ærmeløs og har præget lapper på den. Dette blonderindlejrede broderidesign syet som et mønster gør det til det perfekte valg til fødselsdagsfester og enhver fantastisk speciel lejlighed.

23. Kjole med patchwork silkepiger:

Patch Work Silk Girls Dress

Klæd din pige på med denne smukke pink salwar kameez, der kun er til knælængde. Hele påklædningen er lavet af kunstsilke og er almindelig. Den har kun cremefarvet blonder ved halsen og i taljen. Kjolen er ærmeløs med en matchende dupatta.

24. Kjole i broderet Zari med sølvtråd:

Sølv tråd med Zari broderet kjole

Få dine børn til at gløde med nutidens modetrends. Denne er en traditionel etnisk kjole med en gulvlang model. Toppen er ærmeløs og har ekstraordinært broderi af sølvtråd, hvilket gør den blændende med en glød. Den lange nederdel er lavet af chiffonmateriale og er i en lysegul nuance.

25. Bryllupstøj etniske piger kjole:

Bryllupstøj etniske piger kjole

Øjeblikket er nu at se over dette blå, skyggefulde etniske slid til piger, som er perfekt til bryllupper. Den har et unikt design over en jakke, der laver ærmer med fuld kjole. Nederdelen er lang nok til at få kjolen til at se smuk ud med en kontrastkant.

26. Kjole med net- og jacquardpiger:

Net og Jacquard pigekjole

Det er en smukt designet piger salwar kameez, der har en rødbrun jacquardjakke. Hele toppen er i gyldent netmateriale med fulde ærmer. Bundbuksen er fremstillet af kunstsilke og har også en matchende dupatta med net.

27. Forårskollektion til piger:

Forårskollektion til piger

Oplev det helt nye design af kinesiske kjoler til piger. Denne type kjoler er beregnet til fester og er velegnet til brug i forårssæsonen. Her er det en mørk pink skygget satinkjole med almindelig påklædning. Den har en blomstret indlejret sløjfe som sin unikke applikation.

28. Party Wear Tutu Girls Dress:

Party Wear Tutu piger kjole

Dette er en normal længdejakke til piger, der har en blusedel med massiv sort satin. Den er med miniærmer, og nederdelen er i en lyserød nuance. Den har en sløjfe -applikation og ensartet mønster i nederdelen.

29. Anarkali -dragt til piger:

Anarkali -dragt til piger

Garderoben til din lille ville ikke blive komplet uden denne Anarkali-dragt, der kan bruges til piger i alderen 5-15 år. Dette er et fantastisk og bemærkelsesværdigt udvalg af piger kjole perfekt til etnisk slid. Det bruger stof som net, satin og også fløjl. Den øverste del er fantastisk broderet og har tre fjerde ærmer.

30. Piger Frocks med rosetter:

Girls Frocks med rosetter

Selvom din lille engel har masser af forskellige kjoler, ville du stadig ikke opfylde samlingen uden et så unikt sortiment af kjoler. Kjolen er lavet i chiffonstof af høj kvalitet, der også er skinnende. Den har rosetter indlejret over halsudskæring og talje. Den babyrosa nederdel er syet med dikkedarer i flere niveauer.

31. Guldnettet Salwar Kameez kjole:

Guldnettet Salwar Kameez kjole

Denne blændende kollektion af kjoler til teenagepiger er designet med blonderarbejde. Den overordnede nuance er gylden beige, og den nederste salwar er af kunstsilke. Det passende sjal, der er givet, er også i gylden nuance, men fremstillet ved hjælp af Net -stof. Den er fuldærmet og har et kontrastfarvet sort blondearbejde på taljen og bundlinjen.

32. Ideel vestlig kjole til piger:

Ideel vestlig kjole til piger

Det er den ideelle samling af vestlige kjoler til små piger, der har et selvdesignet mønster. Stoffet er lavet af Georgette og er i overdådige røde og cremefarver. Den har en enkel udskæring med rund hals og er det bedste valg til fester.

33. Western Plaid Girls Dress:

Western Plaid piger kjole

Du kigger nu ind i den lyserøde rutede bomuldskjole, der har en faldet talje og en todelt flæset nederdel, der matcher den fluffede frontlomme. Den har lange ærmer, der er puffet ovenpå og også har knapmanchetter ved håndleddet. Det er vævet med sølvfarvet metallisk tråd for at få det unikke mønster.

34. Cute Girls Party Wear Mini Frocks:

Cute Girls Party Wear Mini Frocks

Din lille ville få det klassiske look med dette eksklusive design af festkjoler. Få denne fantastiske farvekombination af pink og hvid. Denne kjole er lavet i strikket jerseymateriale, der giver os ekstrem komfort. Det har et klassisk halsdesign og er over knælængden.

35. Casual bomuldstryk til piger:

Bomuldstrykt fritidstøj til piger

Denne moderne og moderne pasform designet kjole består af ren bomuld. Det er præcis den bedste og søde kjole til pigetøj til afslappede lejligheder og er ærmeløs. Denne kjole har en normal snit med rund hals, og mønsterdesignet er så fantastisk kombineret.

36. Fersken og sort indo-vestlig kjole:

Fersken og sort indo-vestlig kjole

Du har den skinnende samling af fersken og sorte farver kombineret, indo-vestlig model kjole til piger. Taft- og blonderstoffer bruges til at fremhæve det almindelige mønster på det overordnede kjolemateriale. Den ydre jakke kaldet kappen er forskønnet med et løvdesign.

37. Pigerkjole i Chanderi -jakke -stil:

Chanderi jakke stil piger kjole

Dette er en slags indo-vestlig modelkjole med jakke i Chanderi-stil i khadi creme nuance. Den er fuldærmet og har et højt halsmønster med kraver broderet. Den har en unik knapapplikation og en åben åbning på jakken for at gøre det blændende røde trykte nederdel synligt.

38. Western designet ærmeløs kjole:

Western designet ærmeløs kjole

Disse typer af vestlige kjoler er mere velegnede til alle særlige lejligheder såsom fester og ceremonier. Dens smukke design, mønster og farve viser bærerens rige æstetiske appel. Den har ærmeløse toppe med en elegant trykt nederdel i sort og hvid.

39. Korte mini nederdele til piger:

Korte mini nederdele til piger

Det er en smuk kjole til piger og den mest spændende samling af mini nederdele til piger i alderen 8-12 år. Den er toppet med en løstsiddende trykt bomuldsskjorte og med flæset ærmer. Nederdelen er en mini -type og består af sort netmateriale med tykke sorte indersider. Perfekt som fritidstøj.

40. Blomsterfestkjole til babypiger:

Blomstret festkjole til babypiger

Find de elegante pink og sortfarvede babyjakker, der er af en ærmeløs type. Den har en almindelig sort overdel, og nederdelen er i en bemærkelsesværdig lyserød nuance. Nederdelen har et unikt flammemønster fra roserne arrangeret, som vist på billedet. Denne kjole er ideel til fester.

41. Blue Tiny Baby Frocks:

Blue Tiny Baby Frocks

Intet kan se smukt ud på din lille pige, så denne grundlæggende samling af unge piger kjoler. Det er lige så sødt som hun er og også behagelig. Den er lavet i fløjlsmateriale og har et Peter Pan kravehalsmønster. Det har også ærmer af Megha -typen, der helt sikkert ville beholde og tilføjer skønheden.

42. Abaya Style Churidar Kameez kjole:

Abaya Style Churidar Kameez kjole

Få det smil på en million dollar på dit barns ansigt ved at få hende til det som vist her. Det er en ferskenfarvet kjole kaldet abaya style churidar kameez. Det er fremstillet ved hjælp af Net og kunst silke materialer. Den har en halter -type hals og er op til anklelængde. Den flerfarvede top er dens fremhævende version.

43. Lehanga Choli kjole i indisk stil:

Indisk stil Lehanga Choli kjole

Det er klart, at din lille vinkel vil se stor ud nu. Så skynd dig op og få hende dette nye design lehenga choli smukt pyntet med indisk stil. Den har grundfarven som hvid og andre nuancer som lyserød, lilla og blå med gyldne zari -trådbroderier. Dupatta og nederdel er fremstillet ved hjælp af Net hele blusen af ​​silkemateriale.

44. Sorte tunikaer til piger:

Sorte tunikaer til piger

En anden mulighed, der passer perfekt til din moderne lille pige, er tunikaen med et par strømper. Her er den sorte tunika -top med lange ærmer til fritidstøj. Den har en rund hals og er med modellen med normal pasform. Denne smukke kjole til piger bruger stoffer som 85% bomuld og de resterende 5% spandex.

45. Lacy grime kjole til Cuties:

Lacy halter kjole til søde

Træf dit valg frem for denne smukke frillede, lacy halterneck -kjole til piger. Denne ærmeløse pasform har en regulær pulloverlukning bagpå og er ideel til fester. Stoffet, der bruges, er strømpebukser, og nederdel af tutu -type er fastgjort til det. Din lille søde kan bære denne piges designer kjole hele dagen uden tøven.

46. ​​Færdiglavet Kameez med Patiala-kjole:

Færdiglavet Kameez med Patiala kjole

Eller hvis de bare vil se fantastiske ud, skal du vælge denne skræmmende salwar kameez med bukser af Patiala -typen. De hvide toppe har alt patchwork, broderiarbejde og også zari trådværker. Den har en indvendig hvid foring i faux crepe. Den blå Patiala er trykt i gyldne farvestoffer. Denne modekjole til piger har også fulde ærmer, der eventuelt kan fastgøres.

47. Piger i Dhoti Style Kids Wear:

Piger i Dhoti Style Kids Wear

Hvis du ikke er tilfreds med de moderne, moderne stilarter, skal du vælge denne etniske, men modige slags Dhoti -topbeklædning. Det er også meget let at bære og har ingen store Fancy værker på det. Det er en gul faux Georgette materiale top med nogle røde skraverede applikationer. Denne påklædning ville dog holde den traditionelle stemning i live. Kombiner den med enkle Patiala -udskæringer i almindelige silkebukser.

48. Net Tops med Palazzo Bukser:

Net Tops med Palazzo bukser

Få hende disse vidunderlige kjoler af piger i toppen med smukt trykte palazzobukser. Toppen er i netmateriale i den lyserøde lyserøde nuance med ærmeløs. Palazzo -buksen består af satin og blomsterprintet overalt for at matche skyggen og designet af toppen. Det er også bedst til lejligheden, såsom bryllupsreception og fødselsdagsfester.

49. Klar til at bære Saree -kjole til børn:

Klar til at bære Saree -kjole til børn

Lad denne være den særlige dag, hvor hun fanger opmærksomhed hos alle ved at bære denne søde klar til at bære net saree. Blusen er i solid sort lavet af fløjlsmateriale. Den orange saree er udelukkende i net- og taftestoffer. Grænsen er pyntet med zari og Dori patchwork. Det er dog en problemfri hel kjole til piger.

50. Etniske kjoler i gulvlængde:

Gulvlængde Etniske kjoler

Du kan pynte din lille engel med en af ​​disse prinsesse gulvlange kjoler. Den har en unik frillemodel foran for mere at ligne en prinsessekjole til piger. Det er ærmeløst med et halterneckdesign. Toppen er i sort broderet med tunge zari -værker. Nederdelen består af crepe i lyse gule og fersken nuancer. Pigen i denne kjole, som vist her, ville helt sikkert ligne en prinsesse.

Butikken er fuld af nye ankomster og stykker af nye serier til din pige. Så gå hen og få hendes yndlings til at få hende til at undre sig med lykke. Der er mest vidunderlige, og de smukkeste samlinger venter på hendes berøring. Og der er masser af varianter at vælge imellem ærmeløse til ærmer i fuld længde. Og fra halster type hals til Peter Pan krave hals mønster.