65 forskellige modeller af baby kjole designs i 2021

Dressingen er en kunst og en færdighed i sig selv. For mange er påklædning som en religion, og de tager det meget alvorligt. Selvom udklædning er en seriøs forretning, er det sjovt at vælge en babykjole. Mange tøjmærker henvender sig specifikt til børn og har varieret fra nyfødt baby kjole til små børn. Mens du vælger en kjole til babyer, er det vigtigt at klæde babyer på efter sæson. Sørg for, at baby kjole design tager hensyn til komfort og klimafaktor. Babyer har brug for kjoler til dagtøj, nattøj, sociale lejligheder, forskellige årstider og selvfølgelig fødselsdage. Kjoler til børn behøver ikke at være kedelige, og på nutidens marked giver design og stil til børnetøj hårde færdigheder til voksenbeklædning. Detailbranchen er vågnet til behovet for børn at bære. Der er e-handelswebsteder, der specifikt henvender sig til nyfødte og børn. Børn er også blevet modebevidste i betragtning af udsættelse for fjernsyn, internet og gruppepres. Dagens barn siger mere om sit valg om at bære den rigtige type og stil af tøj end tidligere.

Nyeste og smukke kjoler til babyer i trend:

Med tanke på karakteren af ​​den stadigt skiftende mode er her topvalg til drenge og piger til forskellige lejligheder. Sørg for at vælge den rigtige, der passer til dit barn.

Sommerkjoler til baby pige og dreng:

Nøglen til sommertøj er at vælge løstsiddende luftigt tøj. Vælg tøj i bomuld eller lignende stoffer, der hjælper med luftcirkulationen og absorberer sved. Luftcirkulation og hydrering er et vigtigt aspekt at huske på til sommertøj. Hvis tøjet om sommeren er for stramt, kan det reducere luftcirkulationen, og børn vil aldrig røre kjolen igen. Vigtigst af alt, vælg baby sommerkjoler i lysere farver om sommeren.

1. Polka prikket kjole til baby pige:

Polka prikket kjole til baby pige

Polka dots er bare det, man skal have på om sommeren. Par en polka-prikket top med en kontrastskørt eller nederdel. En kjole med prikker med eller uden ærmer er det rigtige outfit til sommeren.

2. Trykt kjole til baby pige:

Trykt kjole til baby pige

Intet siger sommer som en trykt kjole. En kjole i pastel eller lyse farver med lyse tryk er lige noget for sommeren. Kjoler, T-shirts og toppe fås i forskellige tryk og farver. Par disse baby pige bomuldskjoler med shorts eller bukser i kontrastfarver. Bortset fra traditionelle udskrifter findes der i dag mange muligheder i 3D -print, der ser meget smukke ud som sommertøj.

3. Baby pink kjole til pige:

Baby pink kjole til pige

En kjole i pink er et must-have for pigen. Pink repræsenterer vitalitet, og den siger sommer som intet andet. Brug den lyserøde kjole med korte ærmer med bund eller bukser i lignende eller kontrastfarver.

4. Paisley mønster kjoler til baby pige:

Paisley mønster kjoler til baby pige

Dette er en ornamental kjole med motiver. Disse kjoler fås normalt i bomulds- eller sommerspecialstoffer og får farven frem om sommeren. De er passende at have på til en sommeraften eller en afslappet fest. Disse kjoler tillader også luftcirkulation og behagelig bevægelse for børnene.

5. Babyblå kjole til drenge:

Babyblå kjole til drenge

Den blå farve er forbundet med en dreng. Blå symboliserer dybde og stabilitet. Det giver en beroligende effekt på babyerne. En kjole i blå farve er et must-have for en mandlig baby. Det er også en passende farve til sommersæsonen.

6. Cottage Swing Dress til piger:

Cottage Swing Dress til piger

Et sommerhusgynge -mønster har meget stof og giver kjolen en snurrefaktor. Den har en elastisk halsudskæring og et flæset look nederst på kjolen. Knappernes overflod øger dette sømmers sødme. Det er behageligt sommertøj, og børn kan lave salto i denne kjole. Det er så rummeligt og luftigt.

7. Jumpsuits til baby pige og dreng:

Jumpsuits til baby pige og dreng

Jumpsuit kjoler er det ultimative komforttøj. Det er den mest behagelige beklædningsgenstand at have på om sommeren. Disse søde babykjoler kan også bruges som afslappet eller fest. Jumpsuits er en af ​​de mest populære unisex kjoler. Disse kjoler fungerer på baby drenge og piger lige meget. Dette er den mest behagelige slid til babyer under rejser. Jumpsuiten fås i forskellige farver, mønstre, teksturer. Der findes forskellige suiter til sommer- og vintersæsonen.

8. Vest og kort sæt:

Vest og kort sæt

En vest og korte sommerfarver er tingene for den lille prins og prinsesse. For en indisk sommer er der ikke noget mere behageligt og beroligende end en vest og shorts. Denne påklædning er designet til at holde de små og børn godt ventileret. Det er også perfekt til små børn, da de ikke forhindrer, mens de leger. Invester i flere sæt, da børn har en tendens til at blive snavsede på tøjet meget hurtigt.

Vinterkjoler til baby pige og dreng:

Perfekt vintertøj hjælper med at isolere varmen og beskytter mod de hårdere elementer i miljøet. Vintertøj kan være et komplet jakkesæt eller forskellige adskillelser, der er sammensat til en perfekt babykjole -kollektion. Selvom vinteren handler om trøjer og andet isoleret tøj, behøver det ikke være kedeligt. I dag fås tøj, der giver isolering, i en sådan iøjnefaldende sort og mønstre. Det ville være så ærgerligt ikke at investere i det rigtige outfit og ikke prale af det ved den rigtige lejlighed.

9. Fuldærmet trøje og bund:

Fuldærmet trøje og bund

En trøje er et must-have for børn. En trøje med fuld ærme og uldbukser fuldender vinterkravet. Kombiner den med en uldhætte, strømper og vanter for at opfylde vinterbehovet. Trøjer i dag fås i forskellige mønstre, farver, teksturer og forskellige stilarter. En sweater om vinteren er en stilerklæring. Sørg for at have en anden trøje til daglig brug og særlige lejligheder.

10. Svedjakker:

Svedjakker

Jakker er det ultimative modetøj om vinteren. De fås i et væld af farver og mønstre. Det holder også de onde varme og er et must-have børnes garderobeartikel. Sweat jakker fungerer på både drenge og piger.

11. Hættetrøjer til små babyer:

Hættetrøjer til små babyer

Hættetrøjen er et must-have for børn, uanset om det er en dreng eller en pige. Normalt afskyr børn at dække deres hoved. Hoodies leveres med et inklusivt hovedcover til at beskytte børnene mod naturens elementer. Det hjælper med at forhindre almindelig forkølelse. Hættetrøjer findes i forskellige stilarter, og de er et must-have garderobeartikel.

12. Ærmeløs cardigan til drenge og piger:

Ærmeløs cardigan til drenge og piger

En cardigan er klassisk, men alligevel en trendy beklædningsgenstand og er en ultimativ stilerklæring. En cardigan er knappet foran og er ærmeløs en på er det rigtige valg til indledende eller afsluttende vintre, når vejret er varmt med kølige højdepunkter. Den kan også bæres inde i overbeklædningen.

13. Hæklede kjoler til baby pige:

Hæklede kjoler til baby pige

En hæklet kjole er et smukt kunstværk. En hæklet kjole og en topkappe er must-haves for ethvert barn. Det er også en god memorabilia -genstand. Det er traditionelt, men meget smukt vintertøj til børn. Det er let at piske en hæklet kjole op i en anden farve eller mønster. I dag er hækling en meget rentabel sommerhusindustri, og der er flere muligheder på markedet at vælge imellem.

14. Trøje med poloshals eller poloshals:

Pullover eller Polo Neck sweater

En turtleneck sweater beskytter nakken sammen med kroppen. En turtleneck -sweater dækker kroppen fuldstændigt og beskytter barnet mod kulde. Det er sådan en stilerklæring for nutidens børn. Turtlenecks er unisex tøj, der bæres af både drenge og piger, fra småbørn til små børn.

New Born baby kjoler:

Tre vigtige aspekter ved valg af tøj til en nyfødt er komfort, bekvemmelighed og sikkerhed. Babyer er behagelige i tekstiler, der er bløde og giver dem plads nok til at flytte rundt. Husk at undgå enhver udsmykning, der kan være en kvælningsfare, når du handler efter en ny babykjole. Nyfødte har brug for meget tøj, og de behøver ikke at være kedelige. Der er mange muligheder for drenge og piger. Der er også mange unisex -tøj, der kan bæres af et mandligt og kvindeligt barn.

15. Onesies:

Onesies

Onesies er go-to beklædningsgenstand som en baby kjole. Bomuld er det mest foretrukne stof til onesies; de er lettere at glide på og fjerne. Fås i flere farver og mønstre, og det er den ultimative ting at købe eller give som en ny baby dreng eller en ny baby pige kjole. Det er en populær gavevare til nyfødte. Nye forældre bør købe onesies i flere til et dyrebart barn.

16. Trøjer til baby dreng og pige:

Trøjer til baby dreng og pige

En romper er en dragt, der dækker hele babyens krop. Det er den ultimative beklædningsgenstand under rejsen. Den er let at have på og giver lettere adgang til bleeskift. Den er ideel til at bære som en nyfødt baby pige kjole eller nyfødt baby dreng. Det er et must-have for enhver baby.

17. Singlet baby kjoler:

Singlet baby kjoler

En singlet kjole er det mest behagelige slid til en nyfødt. Denne baby pige eller dreng kjole design er trendy, stilfuld og attraktiv. Knappen eller slipseknuten giver mulighed for problemfri bevægelse hos babyerne. Det gør det muligt for nyfødte at bevæge sig let i singletkjolen. Sørg for at have mange singletkjoler til babyer, så du har nok i overflod til at skifte, når kjolerne bliver snavsede.

18. Åbne skulderkjoler til baby pige:

Åbne skulderkjoler til baby pige

Åbne skulderkjoler er perfekte til sommer. Denne knælange kjole med nøglehulærmer giver den nødvendige komfort og cirkulation til de små tots. De ser søde ud og fås i både blomster og trykte mønstre. Glem ikke at gemme din baby garderobe med disse smukke stykker.

19. Åben T-shirt foran og shorts til baby dreng:

Front åben T-shirt og shorts til baby dreng

Åben t-shirt foran og shorts i bomuld, linned eller strømpemateriale er bedst egnede kjoler til baby drenge. De fås i flotte farver og mønstre. Disse kjoler er lette at tage af. Materialet, der bruges til spædbarnstøj, er så blødt og let, at de får blå mærker til babyernes hud.

20. Korte ærmer til nye Brons:

Kortærmede kjoler til New Brons

Kortærmede kjoler er en must -lille babykjole. Traditionelt er sådanne kjoler bomuldstøj. Deres kjoler fås dog i et væld af stoffer, farver, mønstre og teksturer. Sådanne kjoler tillader lettere bevægelse for babyer og er også ganske overkommelige. Disse kjoler fås i sådanne iøjnefaldende designs, og babyer ser søde ud som en knap i disse kjoler.

21. Jhabla and Cloth Bleesæt:

Jhabla and Cloth Bleesæt

Disse går til tøj til alle spædbørn, det være sig han til kvinde. En jhabla er slid på overkroppen, hvor to dele af for- og bagsiden er forbundet med snore, der skal bindes over spædbarnets skuldre. Det er normalt den første kjole, der er valgt til de fleste babyer i den indiske husstand. Man kan aldrig have nok jhabla og stofbleer i de første måneder af de nyfødte babyer. Sørg for at købe flere par, og nyfødte vil også modtage disse kjoler som gaver.

Fødselsdagskjoler til baby drenge og piger:

Fødselsdage er vigtige for alle, men det er en særlig lejlighed for børn. En fødselsdagsdreng eller -pige skal skille sig ud i farvenes og menneskers hav. Fødselsdagskjoler bliver en del af minderne i album, og derfor skal de være specielle. Valgmulighederne til fødselsdagskjoler til piger og drenge er uendelige. Der er et stort antal muligheder at vælge imellem til babykjoler til fødselsdage.

22. Rød fødselsdagskjole med blomsterbluss:

Rød fødselsdagskjole med blomsterbluss

En rød kjole til en pige er en kliché af en grund. Klæd din lille i en kirsebærrød kjole med et blomstret netmønster på livstykket. Puffærmerne vil give et traditionelt look og få hende til at skille sig ud. Forestil dig også, hvor smuk denne kjole vil fotografere.

23. Pink Princess Dress:

Lyserød prinsessekjole

Den lyserøde farve er farven til de fleste spædbørn og piger. En prinsesse stil baby fancy kjole i pink og besat med diamanter er aldrig det forkerte valg som fødselsdagskjole. Det smukke snørebånd vil tilføre kjoleens skønhed.

24. Baby Girl Tutu kjole til fødselsdag:

Baby pige Tutu kjole til fødselsdag

En tutukjole er et ideelt valg til den lille baby kjole og er perfekt som en første fødselsdagskjole til en baby pige. Babyen ser dyrebar ud i kjolen, og den er behagelig at have på til de fleste små tots. Den bedste del fås i et væld af farver, mønstre og stilarter.

25. One Shoulder Dress:

En skulder kjole

Dette smukke mønster frembringer en elegant elegance. De fås i flotte farver. Designet med en skulder fås i et attraktivt design og et levende mønster. Disse kjoler er lavet i blødt materiale og er behagelige at have på. Det ærmeløse mønster giver maksimal komfort og luftcirkulation.

26. Trendy jakke, skjorte med sløjfer til baby Boy:

Trendy jakke, skjorte med sløjfer til baby dreng

Intet er bedre end en lille tot eller et ungt mandligt barn, der er klædt i en formel skjorte og bukser, udstyret med en sej jack og en lille lille sløjfe. Normalt er muligheden for piger mere end drenge, men dette outfit får den seje kvotient frem. Klæd din baby på i ensemblet til hans første eller anden fødselsdag, og det vil aldrig være det forkerte valg.

27. Fuldærmet skjorte med vest og en formel slips:

Fuldærmet skjorte med vest og en formel slips

Mange børn hader at bære en jakke, fordi det begrænser deres bevægelse. Børn rejser mange gange ballade over det. Kombiner en helærmet skjorte i lyse farver med bukser i en mørk farve. Tilføj et slips, der er klar til at bære, og tilføj en to eller tre knapper formel vest til den. Ethvert barn, der bærer denne kombination, skiller sig ud. Derudover begrænser det ikke dit barns bevægelse, og det er et ret godt fødselsdagsoutfit.

Festkjoler til baby pige og dreng:

Fester og sociale lejligheder er gode lejligheder til at fremvise din bedste kjole. Imidlertid skal festkjoler til piger være anderledes end hos en voksen. Der er nok gruppepres blandt børn til ikke at gentage en kjole ofte. Det er timens behov at have flere valgmuligheder i festtøj. Baby festkjoler er smukke, men de skal også give fleksibilitet i bevægelse og være lette på barnets hud.

28. Off Shoulder Dress:

Off Shoulder Dress

Et off-shoulder mønster er den perfekte baby pige kjole til fester og sociale lejligheder. De ser stilfulde ud, adskiller barnet og fås i et andet mønster på ærmerne og livstykket. En bluss og sløjfe på kroppen af ​​en sådan kjole henvender sig til den udsøgte. Et barn, der kan bære sådan en kjole, er skabt til store tider i hendes liv.

29. Kjole i knælængde med A-linje:

A-linje knælang kjole

Et A-line kjole design til en pige er perfekt til en fest, social sammenkomst eller bryllup. Denne knælange kjole med et off-shoulder mønster er det helt rigtige tryk til enhver social lejlighed. Sådan kjole er normalt let, og børn elsker sådanne smukke kjoler.

30. Fløjlskjole:

Kjole i fløjl

Intet frembringer royalty som en fløjlskjole. En fløjlskjole i dyb lilla er et must-have i et barns garderobe. Det er et go-to-stykke til festtøj eller enhver social lejlighed. Vælg en med en trendy sløjfe og sash omkring taljen, og det vil give en klassisk balsaleffekt.

31. Prinsesse boldkjole:

Prinsesse boldkjole

En prinsessekjole er en ultimativ fantasi for de fleste piger. Vælg en prinsessekjole med en overflod af dikkedarer og blonder for at give en følelse af dekadence. Et lag til det pailletterede net på bodice vil fremhæve skønheden i din specielle. Det er også det bedste valg som babykjole til bryllupper.

32. Tiered Party Dress:

Tiered Party Dress

En drøm om en kjole med diamanter på halsen, glitrende blonder og hektar med blonder til lagene på blonderne, denne kjole er det helt rigtige til et skolespil eller en bal. Lad din lille skinne med denne festlige slidstøj. Sådanne smukke babykjoler behøver ikke noget tilbehør; det skiller sig ud i sig selv.

33. Ærmeløs kjole med en poncho:

Ærmeløs kjole med en poncho

Børn elsker en enkel kjole i design og alligevel yndefuld, og en ærmeløs kjole i satin eller silke med broderet blondeponcho er et tegn på minimalisme. Denne kjole vil fungere til enhver fest eller social lejlighed. En poncho kan blandes og matches med flere kjoler og kan være en så smuk mulighed at have i barnets garderobe.

34. Asymmetrisk festdragt:

Asymmetrisk festdragt

En ærmeløs kjole med asymmetrisk kant er lige noget til en fest. En sød sløjfe og et satinbælte fuldender disse søde babykjoler. En asymmetrisk kjole er enkel, men er en ultimativ stilerklæring og fungerer til enhver lejlighed. Tilbehør det med smukke mave sko for et komplet look.

35. Kjole med halterneck:

Halterneck kjole

En kjole med halterneck er det ultimative inden for festtøj. Børn er ikke altid bevidste om udseendet og kan bære denne kjole meget bedre end de fleste voksne. En halterneck med en pyntet bodice og organza nederdel er en perfekt aften eller fest.

36. Rød og hvid julekjole:

Rød og hvid julekjole

Intet siger jul som farven rød og hvid. En smuk babyjulekjole med rød bodice og hvid netblus udsmykket med blomster er perfekt til en julefest eller ferietøj. Fra sent jul fejres i skolerne som en social lejlighed. Har flere muligheder at vælge imellem til dine børn.

37. kjole til blomsterpiger:

Kjole til blomsterpiger

Piger er efterspurgte ved brylluppet som blomsterpiger. En blomsterkjole i tyllestof er lige noget for lejligheden. Det er skabt af et smukt stof som tyll; det giver maksimal komfort og tillid til den lille pige ved den store lejlighed. Kjole i tyll fås i forskellige farver, mønstre og gør et så smukt billede, når den bæres.

38. Pailletkjole:

Kjole med paillet

En pailletkjole er det ultimative festtøj. Det er en smuk kjole til en fødselsdag eller enhver særlig lejlighed. Det er perfekt aftentøj til den lille prinsesse, og det er meget behageligt at have på. Pailletter er en lille kjole til en lille pige.

39. Sort kjole med korte ærmer:

Kortærmet sort kjole

En sort kjole er klassisk festdragt af en grund. Selvom sort ikke er en farve forbundet med børn, er det et smukt outfit til børn. En baby pige sort kjole tilføjer stille elegance og giver en stilerklæring. Sørg for, at barnet kan bære dette af, hvis du planlægger at købe en til deres garderobe.

40. Ågkjole til lille pige:

Åg kjole til lille pige

Bærtekjole er en af ​​de mest behagelige kjoler nogensinde. De er lette at have på og giver meget plads til bevægelse. De fås i flotte farver og tekstiler. Denne kjole er også godt sommertøj.

41. Netto kjole:

Net kjole

Net Dress giver en eventyrfølelse til en kjole. Dette sprøde stof gør det til et af de mest behagelige slid. Denne kjole er perfekt til fødselsdage, særlige lejligheder og enhver fest. De fås i et væld af farver og mønstre.

42. Dåbskjole:

Dåbskjole

Dåb er en vigtig milepæl i et barns liv, og en hvid babykjole med kasketærme og broderet blonde på overdelen er perfekt til lejligheden. Vælg en kjole, der har en aftagelig organzaskørt, sløjfe og skærm til denne smukke kjole.

43. Mock Coat, T-shirt og fløjlsbukser:

Mock frakke, T-shirt og fløjlsbukser

Festtøj behøver ikke at handle om prinsessetøj og kjoler. En stilfuld frakke, t-shirt og fløjlsbukser, når de er parret sammen, kan være en effektiv kjole til en fest. Brug fantasi til at skabe formelle babykjoler til de mindste. Denne kombination fungerer godt for drenge og piger.

44. Tuxedo Style Suit:

Suit i smokingstil

Opret en kjole i smokingstil til babyens dreng ved at parre en formel blazer, ærmeløs vest, formelle bukser og skjorte med fuld ærme. Intet siger traditionelt som en tredelt dragt, og det fungerer godt for drenge og piger. Sørg for at vælge en let frilly skjorte til piger og en traditionel skjorte til drengene.

45. Tre-stykke jakkesæt:

Tre-stykke jakkesæt

En tredelt jakkesæt er en jakkevest og bukser af samme materiale med skræddersyet skræddersyning, og intet siger fancy som et jakkesæt. Et smukt klædt jakkesæt er stilens højdepunkt for mænd. Ikke underligt, at det er tøj til bryllupstøj. Hvis en jakkesæt fungerer for en mand, fungerer det lige så godt for et barn. En ung dreng i et velskåret jakkesæt er et syn i et ømt år. Sørg for at have et i arsenalet til dit barn, og det vil nå langt til enhver lejlighed, enten en fødselsdag, et bryllup eller en traditionel fest. Det er en nødvendighed for et barn.

46. ​​Skjorte med korte ærmer eller bukser med seler og sløjfer:

T -shirt med korte ærmer eller bukser med seler og sløjfe

Dette er et sødt lille outfit til drenge i alle aldre. Det er den perfekte kjole til festtøj, bryllupstøj eller et outfit til sociale lejligheder. Drenge ser seriøst søde ud som knapper i denne kjole. Sløjferne tilføjer charmen ved denne kjole.

Denim Wears til baby drenge og piger:

Denim er aldrig ude af mode. Børnemode i disse dage tager inspiration fra voksenmode. I dag findes et stort udvalg af denimkjoler til børn. En denimkjole er perfekt til enhver dag eller sæson. En denimskjorte fungerer med enhver form for bundtøj, mens denimjeans kan kombineres med enhver skjorte eller t-shirt.

47. Denim broderet kort kjole:

Denim broderet kort kjole

En kort skjorte i denim med broderet krave, ærmer og forneden er en perfekt kjole til ethvert tidspunkt af dagen. Dette er perfekt udendørs slid. Man kan aldrig have for mange denimskjorter. Match denne denimskjorte med jeans eller enhver afslappet buks.

48. Denim Frock med korte ærmer:

Kortærmet denimfrok

En pige kan aldrig have for mange kjoler. Denimkjoler kan bruges stort set når som helst på dagen. Invester i en baby pige denim kjole; det er et must-have-element til et barns garderobe. Denim kjoler fås i korte eller lange ærmer og forskellige former for halsudskæringer.

49. Denim nederdele:

Denim nederdele

Nederdele går stort set aldrig af mode; en denim nederdel er et smukt tilbehør, der kan kombineres med enhver form for skjorte eller tees. En børns garderobe er ufuldstændig uden dette tøj.

50. Strømpebukser:

Hængekøjer

Strømpebukser er den perfekte blanding af stil, afslappet chic og elegance. De er ultimative i komfort. Strømpebukser fås også i denim og andre stoffer. Du kan aldrig gå galt med en dungaree. Det fungerer til en afslappet og formel lejlighed. Kombiner dette bundtøj med en t-shirt eller skjorte. Strømpebukser er bedst til drenge og piger. Intet ser sødere ud for børn end nogle slidte badebukser. Dungaree fås også i denim og andre stoffer. De fås i flere farver, så tilføj nogle af dem til barnets garderobe.

51. Jogger Jeans:

Jogger Jeans

Jogger jeans er den nyeste stilerklæring. De er stilfulde og fås i et væld af farver. De er perfekte børn og kan bruges hele dagen. Den bløde linning og elastik gør, at den passer til alle størrelser og tager sig af barnets voksende behov.

52. Corduroy Frocks:

Corduroy Frocks

Corduroy er et traditionelt, men moderne stof. Det er et mest problemfrit stof, der findes. En fløjlsbuksekjole giver en vis elegance. En fløjlsbuksekjole er god daglig slid og kan også være fremragende socialt slid. Corduroy fås i flere farver, så hvorfor begrænse dine muligheder til en farve.

53. Denimskjorter:

Denim skjorter

Denimskjorter er den ultimative stilerklæring. De arbejder ved alle lejligheder og årstider. En denimskjorte kan kombineres med jeans eller formelle bukser eller shorts. Faktisk går en denimskjorte aldrig af mode. En denimskjorte kan bæres alene eller kombineres med en rund eller V-udskæring over bomuldsshorts eller bukser. Dette outfit er perfekt stort set overalt og overalt.

54. Jeans:

Jeans

Et par jeans er et must for ethvert barn. Jeans findes i dag i flere farver. Der er behagelige og lette at vedligeholde. Det er en så alsidig beklædningsgenstand, at den passer til enhver form for skjorte eller t-shirt. Flere kombinationer kan udføres med et par jeans og fungerer til enhver lejlighed. Det er også perfekt unisex slid.

Etniske kjoler til babyer:

Vestlig slid kan være skålen for sæsonen, men indisk etnisk slid er klassisk af en grund. En række etniske slid er tilgængelige for børn. For piger er der salwar kameez, lehengas, til stilfulde Kurtis. Selvom mulighederne for drenge er lidt mindre end for piger, er der også masser af muligheder at vælge imellem. Husk at opdatere dit barns garderobe med nogle af disse smukke stykker.

55. Anarkali’s:

Anarkali's

Anarkali’s er lange kjoler i stil med mange blus. Det er normalt gulvlængde, men kan også tilpasses til knæet. Denne beklædningsgenstand er normalt cinched ved brystet. Disse nyeste baby pige kjoler fås i forskellige farver, teksturer og mønstre. De fås også i enkle mønstre i stærkt broderet form.

56. Lehenga Cholis:

Lehenga Cholis

Dette indiske etniske slid med to beklædningsgenstande var kommet langt fra en bluse og et lavere tøj parret med flydende stof kaldet dupatta. I dag fås lehenga cholis i forskellige farver, mønstre og teksturer. Kombiner en lang kjole med sidesnit og en udførlig lehenga til børn. Det giver et traditionelt, men alligevel meget rigt look. En anden version af lehenga choli er chaniya choli. Denne håndbroderede beklædningsgenstand er et nederdel og bluseensemble. Traditionelt er de håndsyet med smukt spejlarbejde og fås i mange mønstre. Broderiet er udført med silketråde, og de er et smukt kunstværk.

57. Patiala Salwar for små børn:

Patiala Salwar til små børn

Selvom en salwar-dragt er bedst egnet til teenagere og kvinder, ser denne beklædningsgenstand i to dele også dyrebar ud for yngre børn. I dag er der en række forskellige salwar -muligheder, som børn kan vælge imellem. Der er enkle churidar kurta, Patiala salwar, kurta med dhoti stil salwar og så videre. Invester i nogle af disse smukke baby pige kjoler. De fungerer til enhver lejlighed.

58. Pattu Pavadai:

Pattu Pavadai

Denne smukke nederdel og bluse er fra den sydlige del af Indien. Det fås for det meste i lyse farver med indviklet broderi. De fås i silke, bomuld og blandede materialer. Disse nye kjoler til babypiger er det ultimative slid til enhver religiøs eller social sammenkomst. Det er også en meget god daglig slid.

59. Læs for Wear kid Sarees:

Læs for Wear kid Sarees

En sari er et outfit til ældre kvinder, men siden mindesmærket kan små piger lide at drapere deres mors sareer. I dag er sømme klar til at bære sareer tilgængelige til små piger, der kan lide at matche deres mors stil. Invester i et til den lille pige, og det vil være et forfriskende outfit at have på for en forandring.

60. Halve Kurti og Dhoti Salwar:

Halv Kurti og Dhoti Salwar

En kurti og en dhoti salwar er en fusionstøj i en ny tidsalder. Det er trendy, men alligevel traditionelt og ser fuldstændig charmerende ud på små tots. De fås i forskellige smukke farver og mønstre. De er meget behagelige at have på og er perfekte til alle slags lejligheder.

61. Sherwani for drenge:

Sherwani til drenge

En sherwani er indbegrebet af en stilerklæring. Der er ikke en beklædningsgenstand, der kan sammenlignes med en ung dreng i en veludstyret sherwani. Sherwani fås i forskellige stoffer, farver og fås i enkle og indviklede designs. En sherwani giver et meget festligt udtryk; den kan bæres til et bryllup, en festlig fest eller et religiøst samvær.

62. Jodhpuri -dragt til drenge:

Jodhpuri -dragt til drenge

En jodhpurs -dragt er en kjole til kongelige, og den vil adskille barnet ved enhver lejlighed. Jodhpuris fås i enkle og indviklede mønstre. Selvom det er en tung beklædningsgenstand, er det aldrig et forkert valg til et bryllup eller sociale funktioner. Invester i mindst én jodhpuri -dragt til barnet.

63. Kurta pyjamasæt til drenge:

Kurta pyjamasæt til drenge

Et traditionelt og klassisk indisk slid til alle årstider. En kurta-pyjama er et outfit til en fancy-dress-konkurrence, parade til uafhængighed, en Diwali-fest, religiøs lejlighed eller et bryllupsfest. Denne kjole er rummelig og let vedligeholdelig. Den fås i forskellige farver, teksturer og mønstre. En kurta pyjama kan let fås med en Nehru jakke eller vest for at skabe et nyt outfit.

64. Madhubani Print Bandhgala med ridebukser til drenge:

Madhubani Print Bandhgala med ridebukser til drenge

Kongeligt slid. Madhubani -udskrifter er folkemalerier i Indien. En bandhgala med Madhubani -udskrifter er klassisk slid. En bandhgala parret med ridebukser er et udseende af de tidligere indiske prinser. Det er den ultimative kjole til et bryllup eller en fødselsdag.

65. Etnisk jakke og Dhoti -sæt:

Etnisk jakke og Dhoti -sæt

En dhoti er indisk slid i generationer. I dag er jakken og dhoti -sættet blevet et trendy outfit. Denne kombination fås i et enkelt og meget smukt broderet mønster. Det er et meget behageligt outfit, der fås i forskellige farver og er et ideelt slid til en social sammenkomst på en sommerdag. Dette outfit får barnets sødhedsfaktor frem. Par med traditionelle kolhapuri chappals eller mojaris for et komplet look.

At vælge kjoler til nyfødte, småbørn og små børn er ikke en tur i parken. Børn er nøjeregnende, og efterhånden som de er vokset til at udvikle deres egen smag, holdning og valg. Damer giver normalt afkald på komfort i ansigtsstil og mulighed for at skille sig ud i mængden; børn falder dog ikke ind i samme kategori. For børnetøj er komfort den ultimative luksus. I nutidens verden er der et væld af muligheder at vælge imellem i børnenes slidinterval i forskellige budgetområder. Husk, at børn vokser deres kjoler meget hurtigt, og deres kjoler bør vigtigst af alt afspejle denne ændring.