9 Moderigtigt slidskjole til damer med billeder

Ikke underligt, at du har masser af varianter i disse pyntede snitkjoler. Du har den rygløse, paillet, mellemlængde, lange længde, V-hals, bådhals, uden for skuldrene, kæresteudskæringer og dermed mange flere. Du har mange at vælge imellem. Disse typer slidskjoler er perfekte til aftenfester eller enhver bryllupsbegivenhed. De fås også i alle mulige størrelser. Den eneste unikke ting her er, at du ikke kan have flere farveindstillinger i denne sort. Flere sprøjtende nuancer bruges ikke her.

Moderne og stilfulde slids kjoler til kvinder i trend:

Her er nogle Top 9 sorter til slidsekjoler,

1. Mesh langærmet slids kjole:

Mesh langærmet slids kjole

Det er en maxi -kjole i mesh med langærmet design. Denne kjole med høj slids har V-udskæring og opnår en for høj slids i siden. Den har for i den nederste del af kjolen. Den er lavet af 95% polyester og 5% elastan. Den er i sort farve og perfekt til festen.

2. Lang slids gallakjole:

Lang slids gallakjole

Det er en lang kjole med slids lavet af sort satin med en dyb V -hals. Denne kjole har en glamourøs form beslag med et ben split. Den har lynlåsåbning bagpå og er af kongeblå skygge. Det er perfekt til aftener, bryllupper, proms og til alle sådanne særlige lejligheder.

3. Cami-Strapped Slit Dress:

Cami-Strapped kjole med slids

Her er udstillingsvinduet med en knaldrød maxikjole med slids. Det er virkelig et klart hit i Miss Dress -kategorierne. Den har V -udskæring med stropper af Cami -type, der holder den komfortabelt. Den har slids i siden og er med en maxi silhuet. Denne røde snitkjole passer perfekt til ens kropsformer og kurver.

4. Halterneck Maxi Slit Dress:

Halskæde uden ryg

Det er A-linje kategori høj slids maxikjole, der er blomstretrykt overalt. Den består af sort chiffonmateriale med fersken og hvide blomsterprint. Denne slidkjole i ærmeløs stil er elegant med sit V -halsmønster. Det er helt med rygløst design at styre nutidens modetrends.

5. Kjole med ribbet slids:

Ribbet kjole med slids

Tag et kig på denne olivengrøn tonede kjole i siden. Det er med ribberede Cami-stropper med tankmodel. Den har et almindeligt mønster med kappe -silhuet, der fremhæver Spaghetti -stropperne. Det er lavet af polyesterstof, der er for elastisk, hvilket giver den største komfort.

6. Two End Slit Dress:

To -ende slids kjole

Sørg for, at du sætter blikket over denne kjole med dobbelt slids med langt Maxi-mønster. Den har Empire talje med hul udsmykning. Den har lange ærmer i almindelig stil i et solidt mønster. Det består af cementgrå skraverede polyester- og spandexmaterialer.

7. Kjole med tropisk tryk og maxi -slids:

Tropisk trykt maxikjole

Opfyld spændingen ved at eje en Maxi -snitkjole med den ene samling som vist på billedlinket. Denne maxikjole med slids i siden er tropisk trykt med 100% viskose -strækbart materiale. Denne kjole med elastisk bryst og talje giver brugeren den ekstreme bekvemmelighed. Slidsen er ikke for høj.

8. Grime perleret slids kjole:

Halterneck kjole med perler

Nu er det tid til en funklende kollektion med grime med perler i lårhøj slids kjole. Det er i en lys marineblå nuance med alle detaljer med perler. Udskæringerne i siden fuldender sit unikke ensemble. Kjolen er fuldt foret, og den har lynlåsmønster i ryggen.

9. Tilbage Slit Pure White Kjole:

Tilbage Slit Pure White Kjole

Oplev denne bemærkelsesværdige række kjole med slids bagpå med V -udskæring foran. Denne slids kjole består af rent hvidt spundet materiale, som er af ægte kvalitet og har en unik fiskelinje detaljer bagpå. Slidsåbningen i ryggen giver den ekstra plads til at pynte kjolens forside.

Slidsekjolerne bæres af moderne skønheder i den vestlige verden. Men i disse dage kan du se, at de for det meste foretrækkes af alle kvinder i perfekte former over hele verden. Her har du muligvis set varianter i disse kjoler, hvilket gør dig klar til selv at vælge sådan en til dig. Så gå ikke glip af chancen for at være mode -diva nu. Grib chancen for at få den mest perfekte og ønskelige påklædning af slidsekjole til dig blandt dem, der er vist ovenfor.