9 Seneste High Low Dress Designs til kvinder i trend

Disse høje og lave kjoler er meget populære blandt pigerne i moderne visninger. De fås i varianter som f.eks. Sequin -toppet cocktailtype, en formel halsudskæring, kæreste -type halsudskæring osv. Disse kjoler kan bruges til alle afslappede begivenheder og også til de formelle lejligheder. De er også lige glamourøse i aftenfesterne.

Smukke og attraktive High Low kjoler til damer i mode:

Her er nogle Top 9 -modeller af høje og lave kjoler til piger og kvinder.

1. Blissful Satin High Low Dress:

Blissful Satin High Low Dress

Det er det kongeblå skinnende stof med almindelige applikationer på hele kjolens krop. Denne ærmeløs høje lave aftenkjole er altid favorit for mode-divaen, der foretrækker normal talje med nogle perler på halsområdet.

2. Multiple Flares High Low Dress:

Multiple Flares High Low Dress

Dette er en eksotisk samling af vinrød høj lav kjole med flere blus. Det er også ærmeløst med naturlig talje og med normalt brystmønster med unikt halsdesign. Denne ser tung ud, men dette er det bedste valg til dine ceremonifunktioner.

3. Unik rygdesign høj lav kjole:

Unik rygdesign høj lav kjole

Dette er det fantastiske valg af høje lave kjoler med ærmer, som er blå nuance med hvidt mønster design. Den har halve ærmer, og der er et blomstertrykdesign på nederdelen under knælængden. Dette ser lidt sexet ud, og din elskede vil helt sikkert sætte pris på det.

4. Kjole uden hals Type Høj Lav:

Halsløs Type Høj Lav Kjole

Sæt øjnene på denne smukke samling af høj lav formel kjole. Dette unikke mønster har en halsløs model, og stoffet, der bruges, er rent syntetisk med blomsterprint over hele tøjet. På bagsiden rører det gulvet for at give en model i lang længde med høje lave kjoler.

5. Full Sleeves High Low Dress:

Fuld ærmer Høj lav kjole

Dette er den autentiske samling af sort høj lav kjole med fulde ærmer. Det har Bardot -halsmønster, og hele outfittet er fremstillet i massivt sort netmateriale.

6. Broderet høj lav kjole:

Broderet høj lav kjole

Dette er det forunderlige udvalg af hvid høj lav kjole med sort gevindblomstret broderi. Det er med nakkeløst mønster, der formelt er kendt som kæreste -type hals og har broderidesignet på brystet og også på den asymmetriske nederdel.

7. Pink Beaded High Low Dress:

Pink Beaded High Low kjole

Brug den yndige pink skraverede chiffon stof høj lav casual kjole i denne sæson. Du kan også give denne unikke samling af høje lave kjoler til din yndlings elskede søster eller din ven for at få dem til at se specielle ud i enhver afslappet lejlighed. Det er fuld ærmer og har nogle perler arbejde på den øverste del.

8. Blomster applikationer høj lav kjole:

Blomstret appliqué høj lav kjole

Oplev denne høje lave cocktailkjole med smuk blomstret sløjfeapplikation i taljen. Kjolen er i tiltalende fersken nuance med skinnende netmateriale af høj kvalitet med to smukke blusser.

9. Dobbelt stykke høj lav kjole:

Dobbelt stykke høj lav kjole

Her er den beskedne af alle rækker af høje og lave kjoler. Det er en todelt kjole med en tætsiddende skaterkjole med blomsterapplikationer som det indre stykke. Og yderste stykke chiffonstof, da pailletten topper højt og lavt foret lag over stropper.

Disse fås i alle mulige størrelser og også til kvinder i plusstørrelser. Og vi kan også få forskellige former for stof såsom chiffon, syntetisk, satin, polyester og også knust bomuld af høj kvalitet. Efter dit ønske kan du tilpasse din kjole med dit foretrukne halsmønster, talje og også rygdesignet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80