9 Stilfulde og bedste korsettkjole designs til kvinder

Korsetkjoler er stropløse, og kjolen starter fra brystet på kroppen. Korsettkjoler er mere forførende og attraktive. Det appellerer direkte til mænd og sådanne kjoler er luksuriøse. Korsettkjoler har nogle gange perler fastgjort og lavet mere designerstykke. Det ser overdådigt ud. Korsettkjoler ser ud til at være varme og lune.

Nyeste og fashionable korsetkjoler til damer i trend:

Her er de bedste kjoler i korsetstil.

1. gotisk korset kjole:

Korset gotisk kjole

Det er en sort korsetkjole med et højt og lavt mønster. Kjolen er stropløs med sort netudlæg. Begge ærmer er gennemsigtige, og brystet er pyntet med sort kantlinje. I midten øverst er der fastgjort hvide knapper.

2. Korset brudekjole:

Korset brudekjole

Denne hvide korsetkjole er specielt konstrueret til at have på bryllupsdagen. Kjolen har ikke skulderrem og toppen har et hvidt strimmelfaldende design. Nedenstående kjole er flot designet med lagarbejde, der kysser gulvet. Denne vil være et godt valg til din bryllupsdag.

3. Moderne korsetkjole:

Moderne korset kjole

Denne røde korsetkjole har almindeligt satinrødt stof indeni og på ydersiden er den indrettet med sort blomsterblonder. På toppen udføres kryds i midten med en knude ved startpunktet. Den forreste del er knælang og ryggen rører ved fødderne.

4. kjole i korsettlag:

Korset lagkjole

Denne plus size korset kjole til tykke damer. Kjolen har tynde stropper, der giver bladform foran og firkantet på bagsiden. Den nederste del af kjolen har to-lags arbejde, der passer godt til kjolen. Den sorte kjole er behagelig. Hvis du planlægger at give en gave til din plus size ven, vil denne kjole også være et godt valg som gave til hende.

5. A-line kjole i korset:

Korset A-kjole

Denne kjole i korsetstil er enkel og elegant. To linjer med tre gyldne farvehuller udføres i midten af ​​taljen, hvorfra strenge krydser hinanden og laver en knude for enden. Kjolen er ganske sjov med fine kvaliteter.

6. Lang korsetkjole:

Lang korset kjole

Det er blonder korset kjole med lys skygge indvendigt og sort blonde udenpå. På toppen er blonderne perlet med skinnende hvide diamanter vedhæftet, hvilket ser lyst ud. Nedenstående kjole har sidesnit, der giver kurve -drejning og gør det ene ben åbent.

7. Sexet kjole i korset:

Korset sexet kjole

Denne læder korset kjole er sexet i udseende. Fronten er dækket med sort læderstof med kryds-tværsnøremønster i nakken og sort snørebånd på begge sider. Fra taljen er kjolen dekoreret med blondeprint og strømper bæres på benet. Prøv denne sexede look -kjole til dine kære kommentarer.

8. Brudekorset Top:

Brudekorset Top

Dette korset til kjolen er forlovet med en brudekjole. Denne hvide korset-top har selvtryk med hjerteformet hals. På midten er der vedhæftede runde perler, der fanger opmærksomheden. Denne korte korset -top ser underholdende og underholdende ud.

9. Broderet korsetkjole:

Broderet korsetkjole

Det er en grøn korsetkjole med knælængde og lidt lav hals. Der er et hvidt blomsterprint på den grønne kjole på hele portionen. Bunden af ​​kjolen har et halvmånedesnit. Denne grønne pasform & flare kjole ser charmerende ud.

Korsettkjoler kan også have stropper, og det kan også give et stilfuldt look. Korsettkjoler er sensuelle og giver flirtende look. Udover at give en berømthed og et rigt udseende, kan korsetkjole også gengive et yderst tilfredsstillende look, som lader dig give masser af gode komplementer. Det glæder sanserne.