9 Stilfulde Popover kjole mønstre til kvinder i trend

Popover -kjoler er typisk pakket ind over kjolen. Toppen af ​​kjolen indeholder wrap -materiale, der kan være almindeligt eller trykt. Dette kjoledesign stammer fra amerikanske lande for længe siden. Dette omslagsmønster giver ekstra beskyttelse til kjolens top. Popover -kjolerne er behagelige at have på og får dig til at føle dig henrykt.

Nyeste og komfortable Popover -kjoler til damer:

Prøv denne nye top 9 popover kjole kollektioner.

1. 2 -delt Popover -kjole:

2 stykke popover kjole

Dette er et 2 -delt popover kjole mønster i top og nederdel stil. Toppen er dækket med en flydende frakke med Kaftan -ærme, og denne frakke har en blændende kant. Nederdelen har et trinvist lagdesign, og det er almindeligt. Hele kjolen er lavet sofistikeret. Hvis du har et godt langt hår, vil dette være et godt outfit til at imponere din elskede.

2. Popover halter kjole:

Popover grime kjole

Det er en popover maxikjole med print i flere farver. Kjolen er med halterneck og uden ryg. Denne kjole indeholder forskellige designs i forskellige farver. Sort stribet sandal ser fantastisk ud med denne kjole. Dette er også bedst nyttigt i sommersæsonen.

3. Trykt popover kjole:

Trykt popover kjole

Denne topoverkjole har usædvanlige udskrifter i tre farver. Bunden af ​​kjolen indeholder trekantet snit foran og bagparti. Toppen har rund hals. Der er en del af hvide og grå striber, og derover er der lavet en sort stav som nuancer.

4. Popover jakke kjole:

Popover jakke kjole

Det er en smuk popover brudekjole i hvid farve. Den indre hvide kjole er helt almindelig i ærmeløs og bred rund halsform. Det øverste gennemsigtige stof har høj hals og kasket ærme. Udlægsstoffet er fuldstændig prydet med arbejde. Denne type kjole giver også et rigt udseende og komfort i festtiden.

5. Blomstret popover kjole:

Blomstret popover kjole

Det er en popover -kjole i plus størrelse, der indeholder blomsterprint. Hele kjolen har et farverigt blomstret design. Den har V -hals og halv ærme. Disse store blomster tilføjer kjole glamour og indflydelse.

6. Flutter ærme Popover kjole:

Flutter ærme Popover kjole

Denne hvidfarvede blonder popover kjole er simpelthen fantastisk. Kjolen er pyntet med blomsterhæklet arbejde. Denne ren hvide og skinnende kjole har tæt hals og flagrende ærmemønster. Kjolen er ganske imponerende.

7. Trim Popover -kjole:

Trim popover kjole

Denne slanke og fine dame har slidt sort popover -kjole, der er løstsiddende og kort. Kjolen indeholder et dybt V -formet halsmønster, der er dækket med sort skinnende kant. Det er en enkel kjole, der giver et forbløffende og betagende udseende. Prøv denne kjole til din særlige dag med din partner.

8. I indbygget popover kjole:

I indbygget popover kjole

Det er en sexet stropløs popover -kjole med indbygget pæreformdesign i matchende farve. Den forreste del under er indvendig sidetrekantskåret og på bagsiden er den normal rundskåret. Kjolen er lige og passer perfekt til kroppen.

9. Tilpas & Flare Popover kjole:

Tilpas & amp; Flare Popover kjole

Denne popover -kjole med ærmer er monteret til taljen, og derfra er den blusset. Den indeholder ærmer i halv størrelse og sort bælte i taljen. Meget fine paneler er skabt på flare del, som er lidt oppe foran i forhold til bagparti.

Her så vi få eksempler på popover -kjoler, men alligevel er alle fantastiske. Når man ser sådan en kjole, kan man ikke modstå at have den. Det giver karakteristisk udseende til damer, der efterlader et spektakulært og pragtfuldt billede i folks sind. Popover -kjolen vil skabe din storslåede lighed.