Nyeste kjoler til fede kvinder – 25 stilarter til at blive inspireret

Ifølge statistikker falder gennemsnitligt 68% af kvinderne i plus-size-kategorien, som står over for udfordringer med at shoppe tøj! I lande som Indien er det almindeligt, at kvinder går på kompromis med deres udseende på grund af manglende tillid og passende tøjmuligheder. Heldigvis er det fortid! I dag ekspanderer segmentet kjoler til fede kvinder godt på modemarkedet. Hvis du har en krop større end den gennemsnitlige indiske figur og kæmper for at finde det rigtige tøj, forsikrer vi dig, at det er det rigtige sted at være! Artiklen indeholder en fantastisk samling af forskellige kjoler, der er skræddersyet til buttede reklamer, herunder bund og øvre slid. Klar til en makeover? Rul derefter ned for at blive inspireret!

Hvilken type kjoler er velegnet til tykke kvinder?

Det første trin til at vælge en passende kjole er at identificere din kropstype og de områder, hvor fedtforekomsten er høj. Ved at følge disse enkle tricks kan du skjule de uønskede steder i din krop og i stedet få en flatterende figur:

 • Vælg mørke farver som sort, marineblå og dybbrun, der virker tyndere på kroppen.
 • Mørk, forvasket denim ser fantastisk ud på dine figurer. Gå efter figurkrammende pasninger, og vælg en mellemhøj for komfort og stil.
 • Maxikjoler er andre gode muligheder at prøve. Prøv at vælge et flydende stof, der giver et slankere udseende, og leg med print for at narre øjnene.
 • A-line nederdele og kjoler er dine nye bedste venner og får dig aldrig til at mislykkes. De afbalancerer din krops proportioner og definerer dine kurver.
 • Cinched kjoler og tunikaer kan varmt anbefales til overvægtige kvinder, da de skaber en timeglaslignende figur ved at slanke din talje.

Komfortable og stilfulde kjoler til fede kvinder i trend:

Her er nogle passende kjoler til fede damer, der får looket til at se ud og måder at bære dem på.

1. Designer kjoler til plusstørrelser:

Designer kjoler til plusstørrelser

Når det kommer til at bære kjoler, kan du eksperimentere med forskellige silhuetter, som denne draperede skulderkjole. Outfittet har et let stof i en nøgenrosa farve med udsmykkede detaljer over hele fronten. At vælge denne stil kan dække over taljen og den tunge buste, mens du sætter dine arme og skuldre under søgelyset.

 • Lejlighed: Festaftener, sociale sammenkomster
 • Tip om stil: Bind dit hår til en smuk fransk bolle for at se yndefuld ud.

2. Brudekjole:

Bryllupskjole

Leder du efter en drømmende brudekjole til din krop? Hvis du stadig sidder fast i de konventionelle A-linjer, er det tid til at eksperimentere med denne fiskeskårne kjole. Den strukturerede silhuet er skræddersyet til perfektion for et figur-flatterende look. Det er ideelt til kvinder med timeglasfigurer, og den smarte konstruktion af denne beklædningsgenstand skjuler din masse og får dig til at se tonet ud.

 • Lejlighed: Kristne bryllupper
 • Tip om stil: Gå efter krøllede låse med diamantsmykker.

3. Strandkjoler:

Strandkjoler

Hvis du er bange for at bære en bikini til stranden, kan du prøve denne flirtende kjole i stedet. Det blæsende stof lader dig lege i vandet og have det sjovt uden at få dig til at se for tung ud. Bindebåndene giver dig mulighed for nemt at tage kjolen af, når du har brug for det. Du kan prøve funky prints i lyse farver for at bringe kystvibberne ind.

 • Lejlighed: Strandtøj
 • Tip om stil: Brug en stråhat med et par hjemmesko for at se stilfuld ud.

4. Kjole i ét stykke:

One Piece Kjole

Hvis du ikke kan elske din egen krop, hvem vil så ellers? Så lad ingen mulighed for at afsløre din varmere side ved at hente en jakkesæt i ét stykke. Den asymmetriske kantlinje med en spaltnings-afslørende hals er lige hvad du har brug for for at bevise din selvtillid. Du kan prøve det på strandene, ved pool -fester eller endda mens du putter med din partner.

 • Lejlighed: Puljer, intime øjeblikke
 • Tip om stil: Gå efter strandkrøller for at vise din sanselighed.

5. Festkjole:

Festkjole

Hvis du er klar til at feste som aldrig før, lad ikke kjolen komme i vejen for dig! I stedet for de kedelige, overfyldte kjoler, skal du vælge noget behageligt og sjovt på samme tid. Her er en sådan boldkjole i knælang, designet med lækker sort blonder. Den off-shoulder udskæring med korte ærmer fremhæver din overdel, mens stenbæltet giver dig en smuk form.

 • Lejlighed: Cocktailpartier
 • Tip om stil: Brug lysekroneøreringe og højhælede sko for at fuldføre dit look.

6. Cigaretbukser:

Cigaretbukser

Du kan nu prøve retro -looket med cigaretbukser. Godt skræddersyede bukser kan prale af figurer og fremhæve de store kurver. Mellemhøj bukse giver et slankere look til din talje og forstærker formen. Ved at vælge mørke nuancer og fed print, kan man eksperimentere med deres udseende. Slå det sammen med en flot top, og du er klar til at rocke verden.

 • Lejlighed: Afslappede udflugter, fredag ​​kontorbeklædning
 • Tip om stil: Brug dette outfit med et par stiletter for at få et rampeklar look.

7. Bukser med brede ben:

Bukser med brede ben

Bare fordi du har en buttet figur, betyder det ikke, at du ikke kan have bukser med brede ben. De er ret behagelige og skal skjule de store lår. Du kan kombinere den med forskellige toppe, gerne tæt monteret for at prale af et blæsende look. Et bredben skaber et velafbalanceret udseende og kan få dig til at se ens struktureret ud.

 • Lejlighed: Rejser, udflugter og søndagsbruncher
 • Tip om stil: Brug en figurnærmet ærmeløs top i kontrastfarve.

8. Sweaterkjole:

Sweater kjole

Sweaterkjoler er et must-have om vinteren. De krammer din krop, smigrer dine kurver og holder dig varm i sæsonen. I stedet for at vælge et tungt uldstof, skal du vælge at holde det let og elegant. Vælg en kombination af lyse og mørke farver for at skjule din omfangsrige talje. Brug passende undertøj under denne kjole for at se smuk ud.

 • Lejlighed: Aftenudflugter, shoppingture
 • Tip om stil: Brug den med et par tynde leggings for at fremhæve de dejlige ben.

9. Blondedragt:

Blondedragt

Se varmt ud i denne blonder bodysuit, der giver dig en flot peekaboo -effekt, men hold den alligevel subtil. Dette er fantastisk til en date nat og får dig til at føle dig som en nisse i forklædning. Sort og hvid er de mest populære muligheder for en bodysuit og kan bruges som dag- og nattøj ved ganske enkelt at ændre din stil. Vælg at parre den med bukser og pige; du vil helt sikkert fange øjenkugler.

 • Lejlighed: Date Nights, Weekend Fester
 • Tip om stil: Kast en blændende pailletblazer på for at rocke til diskotekfesten!

10. Kolde skuldre:

Kolde skuldre

Har disse skuldre vil vise sig! Kolde skuldre er den nyeste trend i plus size kjoler. De er seje, smarte og kan se fantastiske ud på store skuldre. Det giver den rigtige dækning til din tunge udskæring, men giver dig lyst til at vise lidt hud frem. Der er en række muligheder at vælge imellem toppe, kjoler, der afslører forskellige områder af dine arme. Prøv dem til at efterlyse mængden!

 • Lejlighed: Aftenfester, sociale sammenkomster
 • Tip om stil: Gå efter en lang, lagdelt halskæde på denne kjole for et fantastisk look.

11. Velegnede bukser og denim:

Godt monterede bukser og denim

Hvis du ikke kan finde et veludstyret par bukser, få dem skræddersyet, men prøv kun at holde dig til mørkere farver. Jeans med lige ben ser godt ud på alle kropstyper. Undgå bukser, der har flair som klokkebund, som kan tilføre din krop unødig masse. Bær en maveform indeni og en trykt tee på ydersiden for at få det seje pige-look.

 • Lejlighed: Casual udflugter, gymnasier og shoppingture
 • Tip om stil: Brug stærke pumper til at fremhæve din underkrop.

12. Formede T-shirts:

Skikkelige T-shirts

Til kropstyper af pære og æbler er det altid tilrådeligt at henlede opmærksomheden på dine skuldre, arme og bryst, så i stedet for T -shirts med lige pasform skal du vælge dem, der har nogle snit, så din overkropsform ser attraktiv ud, og fokus er trukket væk fra din underkrop. Her er en sådan fancy top i Zebra-striber, som har en off-shoulder på den ene side.

 • Lejlighed: Weekendbrunch, Casual Outings
 • Tip om stil: Brug den med mørk denim for at definere disse kurver.

13. Cardigans i fuld længde:

Cardigans i fuld længde

At tilføje en cardigan til din garderobe tjener mange formål. Du kan bruge den til at lagre dit outfit eller holde dig varm i koldere vejr. Sådanne beklædningsgenstande skjuler bredden af ​​din krop, så du ser mindre ud. Vælg også skuldertræk, der er åbne foran og ikke har knapper for at undgå den indelukkede følelse. Skuldertræk med asymmetrisk længde ser behagelige ud på kvinder i plusstørrelse i forhold til jakker i lige længde.

 • Lejlighed: Arbejdstøj, Casual Outings
 • Tip om stil: Tilføj et statement-halsstykke under en åben cardigan for at få glam-girl-looket.

14. Prøv at falde om halsen:

Prøv at falde i nakken

No Dearies, vi vil have dig til at gøre åbenlyst udsat, men så kigger et lille kig i velholdt spaltning fra en nakkehals eller en skjorte med knapper aldrig, også kraveben ser godt ud gennem en faldende hals, og det fungerer som en stor distraktion at tegne opmærksomheden væk fra andre dele af din krop. Undgå at bære bådhals, da de igen understreger bredden og i stedet vælger den rigtige udskæring til din kropstype.

 • Lejlighed: Casual, hverdagstøj
 • Tip om stil: Få en almindelig top med funky smykker.

15. Nederdele/ kjoler i mellemlængde:

Nederdele/ kjoler i mellemlængde

Hvis du har større lår, skal du gå efter nederdele i midten af ​​knæet frem for mini-nederdele. Dette er det område, hvor din benbredde er minimum. Dette hjælper virkelig med at skjule dine lår og tiltrækker opmærksomhed mod de relativt tyndere områder af dine ben. Mens du vælger din kjole, skal du vælge en midje eller høj talje for at dække din mave. Invester i et par gode sko for at forblive sofistikeret.

 • Lejlighed: Kontortøj, formelle sammenkomster
 • Tip om stil: Brug den med en lodret stribet skjorte, og tag den ind.

16. Enkle toppe til Bust Heavy:

Enkle toppe til Bust Heavy

Hvis du har et tungere bryst og ønsker at trække opmærksomheden væk fra det, skal du bære flydende tøj uden dikkedarer og udsmykninger. Tommelfingerreglen er at holde bustline fri for tyngde og forblive så pæn som muligt. Brug funky bukser, trykte leggings og støvler for at aflede opmærksomheden til din relativt slankere talje, hofter og ben.

 • Lejlighed: Natfester, Aftensamlinger
 • Tip om stil: Fodtøj spiller en vigtig rolle i disse outfits. Så sørg for at få dem rigtigt.

17. Twist Frontkjole:

Twist Frontkjole

Som navnet antyder, har denne kjole en præsyet snoet knude foran for at give en strammere kjole. Dette får også din mave til at virke smigret, da lag af stof i fronten fungerer som en god camouflage. Dette er en god strategi, især når man leder efter tøj, der er velegnede til kvinder på plussiden.

 • Lejlighed: Datoenætter, aftenfester
 • Tip om stil: Vælg en slank frisure, der matcher tøjets tema.

18. Empire Waist Dress:

Empire talje kjole

Denne type talje skjuler din mavebue og får dig til at virke mere lille end du egentlig er; følg reglen i midten af ​​knæet. Sådanne kjoler fremhæver busteområdet. En god mulighed for æble- og pæreformede kropstyper. Den maksimale pasform/ skræddersyning af sådanne kjoler er under brystniveauet frem for den rigtige talje. Vælg et outfit i mørkere farver for en illusionær slankere følelse.

 • Lejlighed: Cocktailarrangementer
 • Tip om stil: Grøft halskæden og slid i stedet øreringe.

19. Maxikjoler:

Maxikjoler

Disse kjoler har en længde, der når lidt over anklen, under knæene. For det meste har de en pasform, der hverken er figurnær eller for baggy. Du kan tilføje en lille definition på taljeniveau ved at tilføje et bælte. Alternativt ville en faldende hals udskive opmærksomhed på din hals og trække opmærksomheden fra taljen, hofter og lår. Sørg for at vælge et stof som georgette eller chiffon.

 • Lejlighed: Datoenætter, romantiske middage
 • Tip om stil: Brug et par høje hæle for at se høje ud og gå med tillid.

20. Buksers mørke nuancer:

Buksers mørke nuancer

Hvis du har tunge hofter og talje, ville det være mere passende for dig at vælge bukser, der er mørkere i farven og har en normal pasform frem for en slank pasform. Gå også efter en almindelig talje og ikke bukser med lav talje. Mørkere farver har en tendens til at skjule de tunge områder med numse og lår. Bær også et bælte i mørkere nuancer, så fokus forbliver på din overkrop, mens den nederste halvdel af din krop ser dæmpet ud. Du kan bære en lysere, pastel- eller neonfarvet skjorte/ top.

 • Lejlighed: Kontor og formelle møder
 • Tip om stil: Invester i en passende blazer til at gå sammen med denne buks.

21. Vælg dine mønstre klogt:

Vælg dine mønstre klogt

Kjole med blomsterprint er fantastisk til forårssæsonen og fungerer bemærkelsesværdigt godt på store kvinder. At vælge den rigtige baggrundsfarve og printets størrelse er meget vigtigt for at opnå det ønskede udseende. Hvis du er særlig glad for store blomster, skal du holde kjolen kort. For maksis skal du vælge bittesmå udskrifter for et smukt udseende.

 • Lejlighed: Dagsture, fritidstøj
 • Tip om stil: Få vintage vibes ved at vælge side-fejet hår med en blomst gemt i.

22. Lodrette striber:

Lodrette striber

Hvis du er fan af stribede kjoler/ formelle skjorter, skal du gå efter lodrette eller diagonale striber frem for vandrette striber. Lodrette striber skaber en illusion om en slankere krop og mere højde. Hvis du bærer vandrette striber, udvides dit udseende og får dig til at se stærk ud. Dette trick kan anvendes, når du køber skjorter, toppe, bukser samt kjoler i ét stykke. Kombiner den med en solid top eller tee for et elegant look.

 • Lejlighed: Casual udflugter, college slid
 • Tip om stil: Hvis du har valgt en skinny fit legging, skal du bære den med en ensfarvet frynset top.

23. Rynket stof talje linje:

Rynket stof i taljen

For at få din talje til at virke noget indsnævret, end den faktisk er, kan du bære en kjole med samlet stof. Dette får din talje til at se mere slank og slank ud. Gå også efter en lidt bredere udskæring for at fremhæve dine aktiver og afsløre din sanselige side. Du kan tilføje et taljebælte for at få den rigtige pasform og opnå en perfekt figur.

 • Lejlighed: Ferietøj, weekendbrunch
 • Tip om stil: Style dit hår godt, og prøv en mejslet effekt på dit ansigt med makeup.

24. Baggy skjorter:

Baggy skjorter

Disse ser cool ud med mørke bukser, denim og skater nederdele. Tøj, der er for stramt, kan fremhæve dine flaber, der virker temmelig utiltalende. Du vil bestemt ikke prale af dine kærlighedshåndtag, vel? En poset skjorte derimod ser mere behagelig ud på kvinder i plusstørrelse. Sørg dog for at vælge den rigtige størrelse til den ønskede mængde stof, der flyder på din krop.

 • Lejlighed: Afslappede udflugter
 • Tip om stil: Undgå at bære prangende tilbehør på halsudskæringen, da det kan øge tyngden.

Stylingstip til store kvinder:

I forlængelse af ovenstående afsnit, lad os også diskutere nogle stiltips, der tager dit outfit -spil til det næste niveau:

 • Prøv altid kjolen, før du får den hjem. Sørg for, at pasformen er den rigtige, og at der ikke er spild.
 • Invester i godt lingeri, som skaber en mave-tuck-effekt. Disse beklædningsgenstande giver også et godt løft til dine bryster og glorificerer din krop.
 • For et passende look, prøv at bære et bælte, der ikke er for bredt. Du kan gå efter justerbare dem, der fungerer til alle størrelser.
 • Når du går til udskrifter, skal du vælge lodrette linjer, der får dig til at se højere og slankere ud end din faktiske figur.
 • Vær opmærksom på dine kropsproportioner, og tøv ikke med at fremhæve din bustline, ben og arme.

Store piger har altid været anset for at være tunge. Indtil for nylig havde de meget få muligheder at vælge imellem og fik aldrig lov til at prøve nye designs. Det er på tide at kaste disse stereotyper og smække disse kroppe. Brug hvad du har lyst til og pral med din store smukke krop.