Maagiset lyhdyt kodikkaaseen kotiin

Hieman enemmän hyvinvointia omissa neljässä seinässäsi tai romanttisia iltoja ulkona?

Ajattele – kynttilänvalo! Tai vielä parempi – tunnelmalliset lyhdyt, jotka voidaan sijoittaa paitsi sisälle, myös ulkopuolelle parvekkeelle tai puutarhaan…

Juuri tämä halu ja tällaiset romanttiset-mystiset ajatukset ovat tehneet meistä kauniita Stuttgart Gunda Lochin luovan suunnittelijan kevyet kulhot opastettu. Upeita, jaloja ainutlaatuisia savesta valmistettuja kappaleita! Niin mestarillisesti käsityönä, että ne näyttävät enemmän hienolta posliinilta. Herkät kevyet kuoret muistuttavat todellisia strutsimunan puolikkaita ja säteilevät ajatonta eleganssia ja ylellistä hienostuneisuutta samanaikaisesti.

Kevyt kulho valkokulta DAY AURUM_ 300 dpi_Foto Stefan Fritzenkötter

Mystiikka ja hengellisyys

Yksinkertaisen teekynttilän avulla jokainen yksittäinen lyhtykulho herää mystiseen elämäänsä – koska vaaleilla kulhoilla on todellisuudessa mystinen merkitys ja vaikutus. Vanha legenda Havaijilta sanoo, että jokaisen ihmisen tai pikemminkin jokaisen sielun puhdasta, alkuperäistä identiteettiä voidaan verrata valokulhoon. Niin säteilevä ja tahraton kuin vastasyntyneen viattomuus. Alkuperäiskansat olivat sitä mieltä, että me ihmiset emme ole vain yksinkertaisia ​​eläviä olentoja, jotka voivat myös saada hengellistä tietoa jossain elämän vaiheessa, vaan päinvastoin. Jokainen ihminen on hengellinen olento, joka syntyy vain maan päälle kokeakseen ihmisen olemassaolon ja oppiakseen siitä. Tästä syystä jokainen lapsi saa kevyen kulhon heti syntymänsä jälkeen, jonka vanhemmat tekivät itselleen suurella rakkaudella ja kärsivällisyydellä. Tämä kevyt kulho symboloi lapsen sielun selkeintä muotoa, joka loistaa loistavalla, kirkkaalla valolla.

kevyt kulhot tuulivalot teevalot kauniita sisustusideoita valolla

Maaginen, ei?

Tämän mystiikan ja hengellisyyden innoittamana Gunda Loch teki myös upeita luomuksiaan suurella herkkyydellä ja yksityiskohtiin. Niitä on saatavana erikokoisina, metallinen musta / kulta tai hopea ja craquelure valkoinen / hopea tai kulta. Omasta maustasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen voit sitten yhdistää kevyet kuoret haluamallasi tavalla tai käyttää niitä yksittäisinä kappaleina tehokkaaseen katseenvangitsijaan kotona tai toimistossa.

Kevyt kulho Yökulta Valokuva Stefan Fritzenkötter

Monipuolinen ja universaali samaan aikaan

Noble -kevyet kulhot sopivat koriste -lisävarusteiksi lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Voit laittaa ne juhlapöydälle, sohvapöydälle illalla tai jopa pienelle jakkaralle auringonlaskun aikaan puutarhassa tai uima -altaalla.

Emme voi luvata sinulle, saatko alkuperäisen identiteettisi selville heti … Mutta yksi asia on varma: Tunnelmasi on paljon rauhallisempi, kodikkaampi ja romanttisempi heti, kun lämpökynttilä syttyy..

Ja jokainen, joka kaipaa hieman enemmän mystiikkaa … saa myös tämän – varmasti. Luvattu!

vaalea kulho, valkoinen XL