Vauvan viltti – mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi

Jokainen vauva tarvitsee paljon rakkautta, turvallisuutta ja lämpöä heti syntymänsä jälkeen. Tietenkin ennen kaikkea sinun on pidettävä huolta lapsestasi koko sydämestäsi. Mutta on myös joitain tärkeitä ja turvallisia auttajia. Entä pehmeä vauvanpeitto? Tämä antaa vauvallesi 100 % lämpimän pehmeyden. Nykyään markkinoilla on laaja valikoima kodikkaita peittoja nuorille ja vanhoille. Mutta jotta et saisi hemmotella valinnanvaraasi, sinun on ilmoitettava itsellesi etukäteen ja mietittävä, mitkä peiton materiaalit ja ominaisuudet sopivat pienillesi.

Valitse raikas, moderni muotoilu

vauvan peitto turkoosi raidallinen puuvillaneitsyt

Pääsääntö on: valitse aina luonnollisia materiaaleja, joissa ei ole kemiallisia lisäaineita. Yksi suosituimmista kankaista täydelliseen vauvanpeitteeseen on fleece. Tämä materiaali on pehmeää ja ylellistä samanaikaisesti ja säilyy yhtä hyvin säilyneenä myös monien pesujen jälkeen. Samaan aikaan fleece on erittäin kevyt ja tekee vaikutuksen kyvyllään lämmittää mukavasti.

Valitse kuitukangas, joka on pääosin valmistettu luomupuuvillasta. Joissakin tapauksissa fleece sisältää myös neitsytvillaa, mikä lisää lämpöä. Yleensä puuvilla, villa ja kashmir ovat parhaita luonnonmateriaaleja, jotka voit valita vauvanpeitolle puhtaalla omantunnolla. Esimerkiksi yksi villan suurimmista eduista on sen kyky imeä kosteutta. Näin vauva on hyvin suojattu kylmältä. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että villaa ei saa pestä usein. Puuvilla on sitä vastoin erittäin helppohoitoinen, ei ollenkaan raskasta ja hengittävää.

Hienosti neulottu pastelliväreissä

vauvanpeitto-pehmeä-neulottu-vaaleanpunainen-sininen-beige

Ja jos pidät siitä vielä laadukkaampaa, sinun pitäisi valita kashmir. Tällainen ylellinen vauvanpeitto sopisi hyvin myös vauvan suihkuun, kasteelle tai ensimmäisenä syntymäpäivänä. Kashmir on myös loistava lahja. Tämä arvokas luksuskangas on erittäin kevyt, erittäin pehmeä ja silti melko lämmin. Tällä valinnalla tuskin voi mennä pieleen.

Taivaansininen ja pehmoinen

vauvan peitto sininen pehmeä

Joten ostaessasi vauvan vilttiä, muista etsiä EU-ympäristömerkki ja GOTS-sertifikaatti (Global Organic Textile Standard). Tietysti tekstiilien lisäksi myös värit ovat tärkeitä. Niiden pitäisi myös olla saasteettomia. Mieluummin pastellivärejä ja luonnollisia värejä. Näitä suositellaan yleensä enemmän, ei vain visuaalisen joustavuuden vuoksi, vaan ennen kaikkea alhaisen väriasteen vuoksi.

Teimme tutkimuksen ja löysimme upeita vauvan peittoja mibiento.de löytyi. Katso ja löydät etsimäsi!

Suosittelemme myös katsomaan:

mirabeau.de ja livingathome.de

 Vauvan pinkki kauniilla kuvioilla

vauvan viltti neulottu vaaleanpunainen tyttö

  Jos pidät siitä kukkaisempaa vauvan viltti pehmeät luonnonmateriaalit värikkäät kuviot

Pehmeää villaa luonnollisissa väreissä

vauvan viltti luonnolliset värit luonnolliset materiaalit

 Rakasta karamellia ja fleeceä?

vauvan viltti karamelli pehmeä

Löydä suosikki harmaan sävysi

vauvan peitto harmaa neulottu pehmeä fleece

Tai pidätkö siitä klassisesta vaaleanpunaisesta ja vauvan sinisestä?

vauvan viltti pehmeät pastellivärit

Anna rakkaillesi lämmin, kodikas tunne

vauvan peitto unessa lentää pehmeästi