15 legjobb étkezőasztal 2021 -ben

Az étkezőasztal sokkal több célt szolgál, mint az éhség kielégítésére szolgáló hely! Ez az egész család kedvenc területe, ahol összegyűlhetnek, és érdekes beszélgetésekbe kezdhetnek, eltekintve attól, hogy jó ételekkel kedveskednek egymásnak. Amikor ilyen nagy jelentősége van az életünkben, természetes, hogy időt és energiát fektetünk egy nagyszerű megjelenés és funkcionalitás kiemelkedő kiválasztásába.

Tehát ne elégedjen meg egy-egy másik asztallal és székkészlettel! Fedezze fel ezt a 20 legújabb étkezőasztal -képet képekkel, hogy inspirációt kapjon és lenyűgözze vendégeit.

15 legújabb étkezőasztal, képekkel, 2021:

Nézze meg ezeket a Top 15 trendi étkezőasztal -készleteket leírásokkal:

1. Kis étkezőasztal kialakítása:

Kis étkezőasztal kialakítása

Ez a kicsi étkezőasztal kényelmesen elfér 4 embernek anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el a házban. A fából és szövetből álló, minimális, esztétikus kialakítás elegáns megjelenést kölcsönöz étkezőjének. A téglalap alakú asztallap elegendő helyet biztosít az edények és néhány kijelző darab elhelyezéséhez. A sarokba is tolhatja, ha nem használja, mivel a székek könnyen csúszhatnak az asztal alá, így kihasználva a helyet.

2. Királyi étkezőasztal kialakítása:

Királyi étkezőasztal kialakítása

Íme egy 6 személyes étkezőasztal, amely minden részletében uralkodó hangulatot áraszt. A kerek étkezőasztal márvány lappal és fából készült lábakkal készül, hogy elbűvölő legyen. A jobb kényelem érdekében forgó felsővel is rendelkezik. Az esztétikus kialakítású székeket fényes bőr anyag borítja, hogy behozza a régi világi varázslatot. Az olyan részletek, mint a steppelt minták és a bonyolult faragványok teszik ezt az étkezőasztalt az otthonod nagyszerű kiegészítőjévé.

3. Fa étkezőasztal kialakítása:

Fa étkezőasztal kialakítása

Nézze meg ezt a 8 személyes téglalap alakú, fából készült étkezőasztal dizájnt nagycsaládosok számára. A szett elegáns és kompakt felépítése lehetővé teszi, hogy kényelmesen üljön a szoba egyik sarkában anélkül, hogy sok helyet elvenne. Főbb jellemzői közé tartozik az egyedülálló, keresztbe tett lábakkal kialakított kialakítás az optimális helykihasználás érdekében, valamint az egypaneles háttámla, amely kortárs érzést kölcsönöz. A felületbevonat a fa különböző színeiben testreszabható, hogy megfeleljen a helyiség belsejének.

4. Olasz étkezőasztal kialakítása:

Olasz étkezőasztal kialakítása

Vessen egy pillantást erre az olasz étkezőasztal -készletre, amely semmihez sem hasonlítható, amit korábban nem látott! Ennek az asztalnak a fényűző konstrukciója remek kiegészítője lehet pompás otthonának. Az asztal lenyűgöző dizájnnal rendelkezik, márvány asztallal és kapcsolódó fém alappal, amely teljesen új szintre emeli megjelenését. A nyilatkozat székek prémium anyagból és steppelt bőrből készülnek, hogy fokozzák a stílus tényezőjét. Ez a lenyűgöző bútordarab ötvözi a félreérthetetlen varázst és a kiváló funkcionalitást, így érdemes befektetni!

5. Üveg étkezőasztal kialakítása:

Üveg étkezőasztal kialakítása

Ha a minimalizmus az Ön stílusa, akkor ez a mesés üveg étkezőasztal az Ön számára! Az élénk kialakítás egyedülálló lábakkal rendelkezik, amelyek növelik az asztal erejét és megjelenését. A kristálytiszta üveg asztallap jól rögzítve van a lábakhoz, és lekerekített sarkokkal van ellátva. Ez az esztétikus kialakítás modern jelleget kölcsönöz a szobának, és jól illeszkedik szinte minden belső témához. A székek egyszerű kialakításúak, bőrpárnák felhasználásával.

6. Összecsukható étkezőasztal kialakítása:

Összecsukható étkezőasztal kialakítás

Az összecsukható étkezőasztalok jót tesznek az apartmanlakóknak és a kis lakástulajdonosoknak. Ezek a többcélú és sokoldalú asztalok rétegelt lemezből készülnek, és igény szerint összecsukhatók vagy kibővíthetők. Gyorsan átalakíthatja ezt az összecsukható étkezőasztalt egyetlen személy használatából családi vacsora házigazdájává, minimális működéssel. Még 2–4 összecsukható széket is tartalmaz, amelyek akár az autóban is hordozhatók.

7. Acél étkezőasztal kialakítása:

Acél étkezőasztal kialakítása

Ha kevés karbantartást igénylő étkezőasztalt keres, akkor az acél nagyon jó választás a fához vagy az üveghez képest. A fényes fém test meglehetősen könnyen tisztítható és erős. A felületen lévő porbevonat biztosítja, hogy ne legyen rozsda vagy korrózió az időjárás változásai miatt. A fából készült ülések bőrre és habra cserélhetők a további kényelem érdekében. Ez a könnyű, 4 üléses étkezőasztal és székkészlet ideális kis méretű házakhoz, kompakt méretű szobákkal.

8. Tervező étkezőasztal készlet:

Tervező étkezőasztal készlet

Ez a dizájnos étkezőasztal exkluzivitást és egyediséget hoz otthonába. A tömör étkezőasztal teakfából és fényes felületű polírozással készült, amely fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik. A 8 személyes étkezőasztal székekkel ideális nagy otthonokba vagy nyitott konyhákba, ahol hatalmas hely van e remekmű elhelyezéséhez. Az asztal csillogásához és csillogásához illeszkedően a székek tökéletesen készülnek elegáns és művészi dizájnnal.

9. Gyanta étkezőasztal kialakítása:

Gyanta étkezőasztal kialakítása

Ez a gyönyörű gyanta étkezőasztal valóban egyedülálló! Az asztallapon különleges anyagokból készült dicsőséges epoxi folyó található. A fa és a hűvös kék „fagyott folyó” kombinációja természetes megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, és elvisz minket a vidék nyugodt környezetébe. A folyó színei és alakja személyre szabható az ügyfél igényei szerint. Választhat egy teljes műgyanta asztallapot is, amely meglehetősen színesnek tűnik, de sajnos nem karcálló!

10. Falra szerelhető összecsukható étkezőasztal:

Falra szerelhető összecsukható étkezőasztal

Nézze meg ezt az innovatív összecsukható étkezőasztalt, amelyet úgy terveztek, hogy nagyszerű helytakarékos legyen otthonában! A falra szerelhető asztal további étkezőhelyet teremt két személy számára anélkül, hogy elzárná a sétálót. Ezeket az asztalokat könnyen kezelhető mechanizmussal tervezték, amelynek összecsukása és kiterjesztése kevés gyakorlatot igényel. Használaton kívül az asztal szépen „bepakolható” a falra szerelhető nyílásba, hogy úgy nézzen ki, mint egy műfa fal.

11. MDF étkezőasztal kialakítása:

MDF étkezőasztal kialakítása

Az MDF vagy közepes sűrűségű szálfa ár -előnyt kínál a hagyományos fához képest. Sok vásárló az MDF -es étkezőasztalokat részesíti előnyben elegáns kialakításuk, valamint a megfizethető árkategóriájuk miatt. Ennek az anyagnak a sima felülete tiszta vásznat kínál bármilyen szín vagy minta festéséhez. Ez nem minden! Az MDF fa sok gyakori, faevő rovar ellenáll. Itt látható egy ilyen egyszerű étkezőasztal, amelyet MDF fából terveztek!

12. Rusztikus étkezőasztal kialakítása oldalsó paddal:

Rusztikus étkezőasztal oldalsó paddal

Ezzel a parasztház stílusú, fából készült étkezőasztallal rusztikus hangulatot kölcsönözhet étkezőjének. A készlet egy közepes méretű asztalt tartalmaz 2 székkel és egy oldalsó paddal. Bár ez az alapmodell, a többi csúcskategóriás változat plüss párnákat, márvány asztallapokat és luxus kárpitokat használ, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek. A többfunkciós pad alkalmi ülősarokként használható néhány beszélgetés lezárására.

13. Kortárs stílusú étkezőasztal kialakítása:

Kortárs stílusú étkezőasztal kialakítása

Ez az egyszerű és finom étkezőasztal modern megjelenéssel rendelkezik az anyagválasztásban és a felhasznált kialakításban. A modernista korszak inspirálja a fémes középállvány márványpadját. A székeket úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a témához fém és plüss szövet felhasználásával, amelyek stílusosan néznek ki és kényelmes ülést kínálnak! A fehér, arany és fekete kombináció ellenállhatatlan kiegészítővé teszi otthonát!

14. Műanyag étkezőasztal készlet:

Műanyag étkezőasztal készlet

Ez a szerény műanyag étkezőasztal jól használható kültéri teraszbútorokként. A műanyag nemcsak tartós anyag, hanem könnyű és időjárásálló is. Annak érdekében, hogy a bútorok messzire menjenek, válasszon öntött műanyagot, amelyet nagy súlyok kezelésére terveztek. Ennek az anyagnak a viszonylag alacsony költsége miatt a hagyományos fa vagy fém népszerű alternatívája is. Sok olyan szemet gyönyörködtető modell van, mint ez a fekete szépség show a képen!

15. Luxus étkezőasztal kialakítása:

Luxus étkezőasztal design

Ez a gyönyörű étkezőasztal azonnal átalakítja étkezőjét rendkívül elegáns térré. A négyüléses étkezőasztal fényűző márványasztallal és fém állvánnyal rendelkezik. A székek plüss párnákkal és bársony kárpitokkal készülnek, hogy reális hangulatot kölcsönözjenek. A szoba felépítésétől függően ez a modell testre szabható ovális vagy négyzet alakú étkezőasztalként, különböző árnyalatú márványból vagy gránitból!

Ezek a piac legjobb étkezőasztal -formatervezései, amelyekre figyelni kell! Ezeket a modelleket referenciaként használhatja, és egyedi igényeinek és ízlésének megfelelően készítheti el őket. Szóval, melyik tetszik a legjobban és miért?