20 legjobb ötlet a konyhai kiegészítőkhöz képekkel 2021 -ben

Ha azt tervezi, hogy feldobja konyháját anélkül, hogy jelentős változtatásokat hajtana végre, akkor a legjobb módja ennek az, ha továbblép, és kicseréli vagy kiegészíti a konyhai kiegészítőket a meglévő konyhabelsővel. Ennek számos költségkímélő módja van a modern konyhai tartozékokkal, amelyek olyan edények vagy dekorációs cikkek formájában állnak rendelkezésre, amelyek azonnali feldobást biztosítanak a meglévő konyhai dekorációhoz anélkül, hogy lyukat égetnének a zsebében!

A legjobb konyhai kiegészítők ötletei

A legújabb konyhai kiegészítők ötletei Indiában:

Íme a 20 egyszerű és modern konyhai kiegészítőnk, amelyeket beépíthet a konyhába.

1. Tervezői konyhai kiegészítők:

Tervezői konyhai kiegészítők

Ez egy moduláris konyhai kiegészítőkészlet, hozzáillő kerámiatartályokkal, üvegekkel, kis tálakkal és különböző méretű edényekkel. A fekete -fehér dizájn egyszerűsége és minimalista jellege klasszikus megjelenést kölcsönöz. Az edényeket többcélú felhasználásra használják, és tárolásra vagy tálalásra is használhatók. A fehér pöttyök kivételesen kellemesek a szemnek, mivel díszítik a konyhapultot vagy a konyha bútorait.

2. Rozsdamentes acél konyhai kiegészítők:

Rozsdamentes acél konyhai kiegészítők

Gyakori a rozsdamentes acél megtalálása, mivel ez az egyik leggyakrabban használt és kedvelt fém az otthoni konyhai kiegészítőkben. Az edénykészletektől az étkészlet -készletekig terjednek, és egyedi tárgyak állnak rendelkezésre meghatározott célokra. A merőkanál és a nagy adagolókanalak megfelelő fogantyúkkal vannak ellátva. A rozsdamentes acél nagyszerű kiegészítője minden konyhának, mivel könnyen karbantartható, és a polcok fényesnek és ragyogónak tűnnek.

3. Műanyag konyhai kiegészítők:

Műanyag konyhai kiegészítők

Ezek a konyhai kiegészítők praktikusak, mert átlátszóak, így könnyen beláthatóak a benne tárolt tárgyak. Színes légmentesen záródó fedelekkel vannak ellátva, amelyek nagyon vonzóvá teszik, és világosabbá teszik a konyhát, vidám megjelenést kölcsönözve. Ezek különböző méretűek, a kicsiktől a nagyig, és hasznos tárolási lehetőségeket kínálnak. Mivel légmentesek, segítenek a tartalom ropogósnak és frissnek maradni.

4. Fa konyhai kiegészítők:

Fa konyhai kiegészítők

A fából készült konyhai kiegészítők divatosak, mivel meleg megjelenést kölcsönöznek a konyhabútornak. A fából készült textúra rusztikus megjelenést kölcsönöz konyhai környezetének. A hozzáillő faeszközök, mérőkanálok készlete sima felületű. A konyhai kiegészítők merőkanálból és fából készült edényekből állnak, és vannak más kiegészítők is, például tojástartó, kanna, konyhai függesztő kiegészítők, amelyek segítenek a belső konyha fantasztikus megjelenésében..

5. Ezüst konyhai kiegészítők:

Ezüst konyhai kiegészítők

A konyhai és ezüst edények közül az előnyök sokrétűek, mivel nemcsak tartósak, hanem tovább tartanak és nem rozsdásodnak. Ezek a termékek alapvető szerepet játszanak a higiéniában, és a legtöbb háziasszony kedveli őket, mivel könnyen tisztítható és karbantartható. Ezek a konyhai kiegészítő készletek jól néznek ki, ha szépen el vannak helyezve a polcokon, és gazdaságosak.

6. Réz konyhai kiegészítők:

Réz konyhai kiegészítők

A legújabb konyhai kiegészítők között úgy vélik, hogy a réz jót tesz az egészségnek. Hagyományosan Indiában mindannyian rendelkeztünk réz edényekkel a konyhánkban, és ma egészségileg nagy népszerűségre tett szert, és van rá igény. Számos edény áll rendelkezésre rézből, kezdve a főzéshez és a víz tárolásához használt edényekkel. Még poharak és vizes palackok is kaphatók rézből.

7. Üveg konyhai kiegészítők:

Üveg konyhai kiegészítők

Napjainkban nagy a tudatosság a műanyag használatának elkerülése vagy használatának korlátozása iránt. Az üveg konyhai kiegészítők nagyban segítik műanyag társaik helyettesítését. A modern konyhai kiegészítők, amelyek átlátszó üvegedényekből, légmentesen záródó műanyag fedéllel, csillogóan néznek ki, nagyszerű dizájnnal a konyhai polcainkon. Különböző formákban kaphatók, és hasznosak hüvelyesek, fűszerek, rágcsálnivalók stb. Tárolásához. Ezek az üvegek esztétikus megjelenésűek és segítenek a jobb szervezésben, mivel nem kell elemeket keresnünk..

8. Citromos konyhai kiegészítők:

Citromos konyhai kiegészítők

A citrom téma könnyen beépíthető egy kis költségvetésbe a konyhában, így a konyhája világos és vidám lesz. Vannak konyhai dekorációs kiegészítők, például citromfa mintás tartók, kanna, kanál és merőkanál. A citrus dekoráció csodákra képes, és azonnal feldobja a konyhát és a hangulatot.

9. Ananász konyhai kiegészítők:

Ananász konyhai kiegészítők

Ha valaki szereti az ananászt, mi lehet jobb módja annak, hogy ananászos témával díszítse a konyháját, akkor ezt nem nehéz elérni, mivel élénk színű ananász alakú kannákat helyezhet el a konyhapulton. Ezek a konyhai asztali kiegészítők ananász alakú levelekkel kiegészítik a megjelenést, és tökéletes hangulatot árasztanak a konyhában.

10. Szilva konyhai kiegészítők:

Szilva konyhai kiegészítők

Nem kell csak a fehérekhez és a krémekhez ragaszkodnia, hogy a konyhája tiszta és világos legyen, néha az élénk színek is ezt teszik. Ebben a modern konyhában szilva színű témát találunk a konyhai tároló kiegészítők számára, olyan készülékekkel, mint a kenyérpirító, a kannák és a szilva színű konyhai eszközök. A lila konyhai dekoráció gyönyörűen néz ki a fából készült asztallapon, és tökéletesen kiegészíti a világos színű csempék hátterét!

11. Skandináv konyhai kiegészítők:

Skandináv konyhai kiegészítők

Ezt az egyedülálló konyhát skandináv stílusban tervezték, amely klasszikus faelemeket tartalmaz. Itt egy teljesen fehér dekorációt látunk, fából készült konyhai kiegészítőkkel és kézzel üvegezett kerámiával. Egy másik különlegesség ebben a stílusban a minimalista konyhai eszközök, például a beépített sütő, ingafény és számos falra szerelhető polc használata, amelyek helyet takarítanak meg ebben a kis konyhában. Különböző formájú tálcákat használnak a konyhapultok felderítésére, padlóburkolataik, a bútorok tökéletesen kiegészítik a szürke hátsó falat.

12. Páva konyhai kiegészítők:

Páva konyhai kiegészítők

Ez a finom csésze- és csészealjkészlet kerámiából készült, és teához és kávéhoz használható. A színkombináció világos és fényes, a csésze fogantyúja pedig finom alakú, hogy hasonlítson a páva karcsú nyakához. Sokkal egészségesebb ezeket teáscsészeként használni műanyag és szilikon csészék helyett. A konyhai dekorációs kiegészítők közül ez olyan ajándék lesz, amely még sokáig emlékezni fog és megbecsülik.

13. Japán konyhai kiegészítők:

Japán konyhai kiegészítők

Egyre népszerűbb a japán konyha, ami kíváncsivá tette az embereket hagyományos ételeikre, elkészítésükre és a különböző japán konyhai kiegészítőkre. A tálaló ételek különböző színűek és kivitelűek, étkészleteik motívumairól híresek. Ma minden modernizáció ellenére a sokszínű edények porcelánból és terrakottából készülnek, fából készült pálcikákkal együtt, és kitörölhetetlen benyomást keltenek minden fejünkben.

14. Olasz konyhai kiegészítők:

Olasz konyhai kiegészítők

Ami az olasz konyhát illeti, az első dolog, ami eszünkbe jut, a forró tészta párolása, és ennek a finom ételnek az elkészítéséhez edények szükségesek, a kicsiktől a nagyokig és a serpenyőkig. A fenti edénykészletet fényűző és csiszolt megjelenésű luxus konyhai kiegészítőknek nevezhetjük, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek az egész konyhabútornak. A szűrőedény és a merőkanál az olasz főzéshez használt egyéb kiegészítők, és ennek a gyönyörű, gazdag megjelenésű konyhai kiegészítőknek a részét képezik..

15. Kézzel festett konyhai kiegészítők:

Kézzel festett konyhai kiegészítők

Senki sem tud ellenállni ezeknek a kézzel festett kerámia edényeknek, amelyek fedele sima fehér, egyszerű villával, kanállal és késsel, aranyos tartókkal. Ezek a kézzel festett rizses tálak, leveses tálak kanállal, porcelánból készült merőkanáltartók mind az étkészlet részét képezik, és ideális kis konyhai kiegészítők. Ezek a kézzel festett edények vintage megjelenésűek, mivel a konyhai polcokon láthatók. Jó drága ajándékokat készítenek a háziasításhoz, valamint más alkalmakra.

16. Kanál konyhai kiegészítők:

Kanál konyhai kiegészítők

A rozsdamentes acélból készült konyhai kiegészítők közé tartozik ez a kiváló minőségű étkészlet arany, kék, rózsa és szivárvány színű evőeszközökkel, és egy evőkanálból, villából, késből és egy teáskanálból áll. Fényes megjelenésükkel szuper jó nézni. Ez a kiváló, öntervezett evőeszköz-készlet stílusos és gyönyörű színek kombinációjában kapható. Ennek az evőeszköznek a felülete nem matt, de tükörfényes.

17. Vacsorakészlet konyhai kiegészítők:

Vacsora szett Konyhai kiegészítők

Ez a fehér színű melamin étkészlet szép rózsaszín virágokkal az egyik modern konyhai kiegészítő, amelyet a legtöbb háziasszony kedvel. A kerámia vagy porcelán edényekhez hasonlít, és pénztárcabarát, és törhetetlensége biztonságosan használható szabadtéri piknikekhez és összejövetelekhez. Tartóssága és hosszú élettartama, valamint könnyű súlya az ilyen edények egyik fő előnye.

18. Teakészítő konyhai kiegészítők:

Teáskészlet konyhai kiegészítők

Ez a porcelán exkluzív teáskészlet szemet gyönyörködtető finom rózsaszín rózsákkal, fehér alapon, és ami stílusos megjelenést kölcsönöz ennek a gyönyörű teáskészletnek az arany peremével. A fogantyúk gyönyörűek és robusztusak, így biztonságos és értékes kiegészítői a dizájner konyhai kiegészítőknek. A művészi dizájn rózsaszín rózsáival finom megjelenésű, és minden otthon kötelező tartozéka tea vagy kávé felszolgálására.

19. Tapadásmentes konyhai kiegészítők:

Tapadásmentes konyhai kiegészítők

Az otthoni konyhai kiegészítők, mint például a tapadásmentes edények azonnali kedvencei mindenki konyhájában számtalan előnye miatt. Itt különböző méretű főzőedényeket és serpenyőket, serpenyőket és tálalóedényeket látunk. Vannak kanálok és kanálok különböző célokra. Egy másik plusz pont, hogy a tapadásmentes edények könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, és minden otthon kötelező kellék.

20. Konyhai dekorációs kiegészítők:

Konyhai dekorációs kiegészítők

Itt egy jól megtervezett teret látunk, amely nemcsak főzésre szolgál, hanem egyben a család összetartó helye is. A konyhai dekorációs kiegészítők ezt aranyos fali matricákkal és mintákkal teszik lehetővé. Gyönyörű állványok vannak a tányérokhoz és egyéb ételekhez, a pulton díszes beltéri növény található. A falra szerelhető polcokon található apró aranyos műtárgyak ideális kiegészítésként szolgálnak a kép teljességéhez.

Tervezi, hogy a konyhája teljes átalakításra kerül, anélkül, hogy nagyobb kiadásokkal járna, akkor ne aggódjon, mivel ezek az innovatív ötletek és hackek a konyhában a szükséges fellendülést biztosítják. Konyhadekorációs kiegészítőkkel megmutathatja kreativitását, és fényes és vidám megjelenést kölcsönözhet konyhájának. Ossza meg velünk, hogy melyik ötlet vált be a legjobban az Ön számára!