10 koristeideaa istuintyynyille, joita löydät enemmän kuin kutsuva

harmaa kuvio yksivärinen sisustusideoita istuintyynyille

Neutraalit lattiatyynyt, jotka sopivat hyvin mihin tahansa

En tiedä sinusta, mutta niitä on Koristeideoita istuintyynyille, Olen vain rakastunut Ylimääräiset tyynyt ovat erittäin tärkeitä riippumatta siitä, kuinka suuri talo on. Lisäksi lattiatyynyt olisivat luultavasti tyylikkäin, mukavin ja useimmiten monipuolinen tapa lisätä ylimääräisiä istuimia mihin tahansa kodin huoneeseen.

Tänään aion jakaa kanssasi kymmenen suosikki lattiatyynyni ulkonäköä. Nämä esittelevät erilaisia ​​materiaaleja ja saavat sinut näyttämään lattiallesi aivan uudella tavalla.

Tämä Dhurrie -pussi West Elmistä näyttää upeita graafisia kuvioita, jotka näyttävät klassisilta ja moderneilta samanaikaisesti. Kokosi ansiosta sinulla on tarpeeksi tilaa istuessasi. Nämä toimivat myös erittäin mukavina ulosteina, jotka voidaan yhdistää suosikkituolisi kanssa. Tämä tyyny on tarpeeksi neutraali, jotta se voi ilmoittautua käytännössä mihin tahansa tyyliin. Liikkuminen talossa olisi erittäin helppoa.

10 koristeideaa istuintyynyille, jotka herättävät tyyliä ja luonnetta

harmaa kuvio neulottuja sisustusideoita istuintyynyille

Seuraava esimerkki on paljon matalampi tyyny. Voit helposti pinota muutaman päällekkäin, jos tarvitset lisäkorkeutta. Rakastan kuinka neulotut kuviot todella osoittavat tyynyn tekstuurin. Sinusta tuntuu, että meri -olento on asettunut olohuoneeseen.

Tämä CB2 -tyyny sopii täydellisesti muiden huonekalujen kanssa, eikä korkeudessa ole dramaattisia eroja.

Miksi kaiken hauskan pitäisi varata aikuisille??

harmaa kuvio numero suuret koristeideat istuintyynyille

 Katsotko tuota Das Land Nod -tyynyä? Luulen, että sivuilla oleva numero on täydellinen rakastua. Totuuden vuoksi on sanottava, että aikuiset voivat tuhota sen ihanasti makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Siksi se on monikäyttöinen käytön kannalta. Liinavaatteet on erittäin helppo puhdistaa. Joten ottakaa asia, lapset!

Pidä hauskaa värillisten tyynyjen kanssa

keltaisen nahan geometrisen kuvion sisustusideoita istuintyynyille

Tässä ovat: valkoiset seinät, valkoinen sohva, mustat ikkunakehykset ja sohvapöytä. Missä väri on? Lisävarusteissa tietysti! Nämä nahkaiset tyynyt Cratelta & Tynnyri näyttää erittäin rohkealta väriensä vuoksi. Lisäksi kuvittele, kuinka hyvältä tämä nahka näyttää ikääntyessään?

Puhumattakaan se näyttää pehmeämmältä ja pehmeämmältä joka kerta, kun peset sen.

Malli ja väri? Kyllä kiitos! Nämä pyöreät tyynyt ovat myös Das Land Nodsin malli. Tämä tarkoittaa, että ne on tarkoitettu lapsille … Mutta tule, jokainen perheenjäsen käyttää niitä mielellään lisäistuimina näihin Game Nights -tapahtumiin!

Hauskat chevron -kuviot auttavat varmasti luomaan hauskan tunnelman.

Skandinaavinen muotoilu on aina kuuma ja sopiva

punainen valkoinen pyöreä mukava sisustusideoita istuintyynyille

Nämä yksinkertaiset, rohkeat lattiatyynyt ovat niin hauskoja ja näyttävät niin mukavilta. Pidän erityisesti siitä, kuinka mustavalkoisten tyynyjen kuviot melkein matkivat jalkalistat. Välistä löydät väripisteitä, jotka antavat aavistuksen kiinnostusta huoneeseen.

Näet lisää tästä Clumsy With Words -sivustolla

perinteisesti hienostuneita sisustusideoita istuintyynyille

Onko salaisuus, että vaaleanpunainen on vain upea?

Koristeideoita istuintyynyille nahkapöytä puu valkoinen

 Muistatko viimeisen artikkelimme vaaleanpunaisesta väristä? Pidätkö sinä myös vaaleanpunaisesta? Liiku rohkeasti ja lisää vähän tätä nahkatyynyihisi.

Tässä kuvassa tyyny on asetettu pöydän alle. Tämä luo mukavamman työtilan, koska kukapa ei haluaisi nostaa jalkojaan? Voit siirtää tyynyä helposti ympäri huonetta saadaksesi lisäistuimia siellä, missä sitä tarvitset.

Valkoiset lattiatyynyt kirkastavat tunnelmaa

ideoita istuintyynyille valkoista puhdasta nahkaa

Jos sinulla ei ole värillisiä kalusteita kotona tai et ole suuri kirkkaiden vivahteiden fani, istuintyynyt ovat todennäköisesti juuri sitä mitä tarvitset. Näiden nahkatyynyjen yksinkertaisuus on itse asiassa täydellinen, koska se kirjoittaa itsensä ihanteellisesti huoneeseen. Se toimii myös lisäalueena ja välissä säilytysalueena ja voi toimia myös muihin tarkoituksiin. Ah, ja on sanottu, se on toinen kappale Das Land Nodsilta.

Joten pidät varmasti valkoisista tyynyistä, mutta haluat jotain tyylikkäämpää, esimerkiksi nahkaa? Sitten tämä on luultavasti oikea kuva sinulle! Tässä oleva tyyny kirjoittaa itsensä saumattomasti huoneeseen, kuten alla oleva esimerkki. Tämä takaa mukavan istumisen neutraalissa ympäristössä. Entä seinäpaperit? Kappale on maaginen ja saat sen lisää MomToobista.

Jos pidät vakavasta ylellisyydestä, sinulla on varmasti jotain itsellesi seuraavassa laukauksessa

tapetti seinän suunnittelu nahka soikea sisustusideoita istuintyynyille

Tämä kangas tyyny näyttää siltä kuin se olisi tehty kuningattarelle. Kuvitteletko istuvasi tässä huoneessa, joka on täynnä mökin viehätystä ja hienovaraista kiiltoa, lasillisen viiniä? Minä kyllä! [Kuva Interiors Designed]

Mistä löydät nyt lattiatyynyt? Olet hämmästyttävä, etkö olekin?

yksiväriset sisustusideat istuintyynyille lämmin sisustus