17 ideaa ammattimaisille heitotyynyille

ammattimaiset heitotyynyt kuvio -sohvat olohuoneen ruokailutila

Kuvion tehokkuus

Monet ihmiset pelkäävät kuvioita. Kuten minkä tahansa esteen kohdalla, oikea tapa olisi kamppailla sen kanssa voittaakseen sen. Harva uskaltaa tehdä niin.

Sen sijaan valitaan paljon enemmän kiinteitä ja ennen kaikkea kullanruskeita vivahteita.

Heittotyynyt ovat kivuton menetelmä, jonka avulla voit oppia lisää eri kuvioiden käsittelystä.

Voit luoda ne nopeasti ja ei kovin kalliisti. Sinun on opittava, miten asiantuntijat käsittelevät malleja. Ennen kaikkea nyrkkisääntö on, että sinun on päätettävä samasta aiheesta.

Jos tyynyilläsi on yhteinen muoto, kankaan laatu tai kuvio, onnistumismahdollisuudet ovat erittäin suuret.

Haluaisin auttaa sinua tässä prosessissa. Katso nyt minun tekevän tätä ja ota sitten yksi tai useampi näyte ja sekoita ne vapaasti. Useimmille ihmisille pelko häviää muutaman minuutin kuluttua ja kaikki muuttuu loputtomaksi hauskaa.

Upeita kukkaesityksiä

Käytä kasvien voimaa ja anna sohvan näyttää kukkakimppulta. Sinun on muistettava, että kukkaiset kuviot toimivat hyvin vain, jos ne on tehty samassa väripaletissa. Huomasitko sen myös luonnossa? Tyynyt, joissa on brodisoituja jalokivisävyjä, toimivat hyvin batic -tyynyjen kanssa, koska niillä on samanlaisia ​​vivahteita.

ammattimainen heitotyynykuvio

ammatillinen heittää tyyny kuvio sohva sametti kansi

Kylmien punaisten värien ja valkoisten tulosteiden yhdistelmä luo rauhoittavan vaikutuksen. Kuvioiden yhdistelmä toimii erittäin hyvin, koska kuvioissa on suunnilleen samat asteikot ja väriyhdistelmät.

Sopeutunut näyttämään batikilta

ammatillinen heittää tyynykuvio kuvia lattiavalaisin

Toinen hyvin toimiva sisustusidea perustuu tyynyjen kankaiden valmistuksessa käytettyyn tekniikkaan. Kuviot ja värit ovat täysin erilaisia, mutta ne toimivat erittäin hyvin yhdessä.

Geometrinen dilemma

ammattimaiset heitotyynykuviotaulutustaulut

Tyynyt jakavat maurien kuvioita ja ne kaikki on kastettu pastelliväreihin. Pölyiset, naiselliset värit yhdistetään valkoisiin vivahteisiin ja luovat tyynykokoelman, joka on virkistävän leikkisä.

Mutta nyt olet todella hämmästynyt!

ammatillinen heitotyynykuvioinen ikkuna päivänvalo

Mattojen jäännökset näyttävät jännittäviltä ja vielä enemmän, kun ne on ryhmitelty yhteen. Tasokudotut matot näyttävät mielestäni parhailta.

Helppoa ja vihreää

tapetti vihreä oliivi ruoho pöytävalaisin ammatillinen heittää tyynyt kuvio

Tässä koriste -esimerkissä teemaa hitsataan yhteen väriin. Pehmeiden rakenteiden johdonmukainen käyttö ja negatiivisen ja positiivisen tilan suunnittelu edistävät myös harmonista ulkonäköä. Vihreä väri luo illuusion kohdistuksesta vasemmalle, jossa sitä käytettiin siluetissa ja joka sisältyy heitotyynyihin, joissa se toimii pohjana.

Anna koristeen sykkiä kuvioiden ja värien läpi

ammattimainen heitotyynykuvio, monivärinen vaaleanpunainen päällinen

Valitse kuvio, jossa on suuri kontrasti, ja käytä sitä tietysti. Luo tasapaino hienolla värillä. Kuten näette täällä, mustavalkoinen toimii upeasti. Yhdistämällä laivasto sininen ja valkoinen ja violetti kerman kanssa voit myös saavuttaa upeita vaikutuksia.

Käytä taideteosta oppaana koristeluusi

ammatillinen heitotyynykuvio musta kuvakehyksen seinä

Yksi suosituimmista sisustusideoistani näyttää olevan peruuttamattomia kokoelmia. Voit tarkastella kuvioita läheltä ja ne edustavat lukuisia yhdistelmiä.

Sukupuu

ammatillinen heitotyynykuvio raidat valkoinen musta

Miksi et sisällyttäisi joidenkin ihmisten ja eläinten siluetteja tyynyihisi? Se olisi paljon mielenkiintoisempaa kuin portaiden mausteleminen perheen muotokuvilla.

Tribal rytmit koristeluun

ammatillinen heittää tyyny kuvio valokuvakehys vaaleanpunainen

Kokoelma etnisiä malleja eri väreissä näyttää upealta tällä kuvioidulla penkillä. Kuten yhdessä yllä esitetyistä esimerkeistä, liitäntämomentti ei ole täällä niin ilmeinen. Asiat eivät jotenkin ole yhteensopivia keskenään, mutta niiden luonteessa on jotain olennaista, joka yhdistää heidät.

Älä pelkää laumaa

ammatillinen heittää tyyny kuvio seepra kansi

Yhdistä erilaisia ​​eläinkuvioita sohvalla tai muulla esineellä. Täällä on saavutettu erittäin rohkea vaikutus ilman väriä. Sinun tarvitsee vain tehdä mustaa ja valkoista.

Väri, mittakaava ja toisto

ammatillinen heitotyynykuvio makuuhuoneen runko puu

Valitse kuvio ja käytä sen muunnelmia. Tee se uudestaan ​​ja uudestaan. Tässä käytettiin suklaata ja jauhesinistä, ja ne saivat upean vaikutuksen.

Nämä suuret tahrat elävöittävät muuten hyvin varauksellisesti sisustettua sänkyä.

Ratkaiseva laatu

ammatillinen heittää tyyny kuvio pääty violetti kangas

Valitse erilaisia ​​malleja ja hyödynnä jokaisen oma luonne. Täällä pitkänomaisia ​​kuvioita on pelattu neliöiden yli ja rauhoittava ja erittäin mielenkiintoinen vaikutus on saavutettu.

Eklektinen sekoitus

ammatillinen heitotyynykuvioinen sohva nahka oranssi

Kuvioiden osalta nahkasohva tarvitsee viileän sekoituksen. Kolme silkkityynyä näyttävät rohkealta koristeelta valkoisen seinän taustalla. Sinistä on käytetty tässä toiminnassaan oranssia täydentävänä värinä, jotta tyynyt voidaan suunnitella keskipisteeksi.

Hohtavilla kumppaneilla on täydentävä rooli.

Alistettu

ammattimainen heitotyynykuvio chevron -kansi syksyn väreissä

Maanläheiset sävyt ja chevron -kuviot tuovat harmaan sohvan uudelle tasolle. Jokaisella tyynyllä on erilainen kuvio. Mutta heillä kaikilla on jotain yhteistä. Niissä on tihkuva karamelliväri, joka tarjoaa juuri oikean määrän aurinkoista väriä.

Seuraavassa esimerkissä Andy Warhol osoittaa toistamisen voiman

ammatillinen heitotyynykuvio rhombus musta valkoinen

IMan on toteuttanut tämän periaatteen mallien avulla. Mitä tahansa malleja voidaan käyttää tällä tavalla. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, miten ne on yhdistetty täällä ja kuinka olet välttynyt mahdollisilta epätasapainoilta prosessissa.

Nätti ja mukava

ammatillinen heittää tyyny kuvio seppele kevyt joulu

Maalaismaiset neulakärjet ovat yleisiä kohteita, joita on käytetty täällä. Tämä väri täydentää punaista ja vihreää. Huomaa, kuinka tyynyjen naiivi viehätys heijastaa sohvan maalaismaista viehätystä.

Näin se toimii upeasti.