Epätavalliset kodin lisävarusteet – DIY -ideoita tyynyille, joissa on viileitä kuvioita

hienot kodin tarvikkeet diy -heitotyynyt kolmion muotoinen mustavalkoinen

Tee tyylikäs lausunto sisustuksessasi DIY -heitotyynyillä

Haluatko koristella halvalla? Koristetyynyt ovat usein kuorrutus kakulla koristelun suhteen. Mutta oikeiden löytäminen voi olla vaikeaa. Tämä pätee erityisesti, jos haluat pitää kustannukset alhaisina.

Puhumattakaan siitä, että useimmilla ihmisillä on mielessään tietty tyyli.

Usein etsinnän aikana huomaat, ettet löydä unelmiesi suunnittelua. Olitpa sitten luomassa haluamaasi sisustusta tai haluat luoda design -ilmeen pienemmällä rahalla, tämän päivän tuote on sinua varten. Nauti yleiskatsauksesta upeista kuvista tyynyillä, jotka olemme koonneet sinulle.

Epätavallisia kodin lisävarusteita – upeita ompeleita

Haluammeko aloittaa muutamalla koristetyynyllä, jotka esittävät ompelutaidetta? Mutta älä huoli: jos haluat luopua siitä, meillä on sinulle vaihtoehtoja tämän artikkelin lopussa!

Seikkailunhaluiset projektit ovat Beautiful Messiltä. Lopputulos on loistava. Lisäksi mikään ei voi voittaa ilon ja ylpeyden tunnetta, joka liittyy tietoon siitä, että olet saavuttanut aaltoilevan ilmeen ompelukoneella ja leikattuilla nauhoilla!

Saavuta aaltoileva ilme

hienot kodin tarvikkeet diy -ideat heittävät tyynyt viileitä koriste -ideoita

Täältä näet DIY kukka -tyynyliinat. Ne ovat täynnä kuivia yrttejä, kukkia ja mausteita. Voit tehdä niistä suuremman version ja valita tyynyille erilaisen täytteen. Mutta me Freshideenissä todella pidämme tästä pienemmästä versiosta. Tätä voidaan käyttää loistavien lahjojen luomiseen ystäville. Valitse haluamasi kangas.

DIY -kukkatyynynpäälliset – ompele huopakukat itse

hienot kodin tarvikkeet diy -koristetyynyt, jotka on valmistettu huopakukista, ompele itse

Näissä DIY-koristeissa on helposti vedettävät kannet. Tämä projekti on helpompi toteuttaa kuin luulisi.

DIY -sisustusideoita

hienot kodin tarvikkeet diy -heitotyynyt kukkakuvioiset värilliset kankaat heitotyynyt

Epätavallisia kodin lisävarusteita – luo omia kuvioita

Joskus et vain löydä haluamiasi kankaita. Jos näin on sinulle, harkitse oman luomista. Nämä vaniljan ja pitsin DIY -geometriset tyynyt on valmistettu kankaasta seinien oppimiseen. Sitten ne koristettiin kolmioilla.

Älä huolestu, ne on kiinnitetty liimalla eikä ommeltu käsin.

Lopputulos on vain maaginen

hienot kodin tarvikkeet diy -heitotyynyt kolmion muotoinen mustavalkoinen

Kaavaimilla voidaan myös lisätä tyynyihin upeita malleja. Tämän kautta tyynyjen pylväät tulevat tänne. Olet kotipohjaa valmistava yritys. Ne sisältävät kangaskankaita, jotka on koristeltu korallimaalilla.

Luo nuolikuvio

fancy kodin tarvikkeet diy heittää tyynyt väri ideoita asettaa aksentti nuolet kuvio

Oletko epävarma suunnittelun suhteen? Tai ehkä olet yksi niistä ihmisistä, jotka usein muuttavat mieltään? Sitten päätät eri näkemyksistä molemmin puolin.

Nämä mallit ovat Honeybee Vintage -mallista

hienot kodin tarvikkeet DIY -heitotyynyt geometrinen kuvio mustavalkoinen

Tyynyn ristit luotiin käsin vaahtoharjalla. Tämän seurauksena meillä on silmiinpistäviä kuvioita, jotka näyttävät rennolta ja tyylikkäältä samanaikaisesti. Kankaat ja värilliset tupsut ovat muita keskeisiä elementtejä. Löysimme tämän esimerkin A Beautiful Messistä.

DIY -heitotyyny oranssilla tupsulla

viileät kodin tarvikkeet diy -heitotyynyt mustavalkoisia

Epätavallisia kodin lisävarusteita – voit luoda upeita asioita helposti

Tämän päivän artikkelin viimeisen osan tulisi koskea niitä teitä, jotka haluavat nopeita tuloksia. Elämä on toisinaan kiireistä ja tarvitset usein muutaman pikakuvakkeen uudelleen. Tämä DIY -langaton projekti sisältää Pottery Barn -aiheita ja värillistä paperia. Sinun ei tarvitse ajatella ompelemista ja neuloja.

Luo ainutlaatuinen kukkakuvio

viileitä kodin lisävarusteita diy heittää tyynyt kukkakuvio väriideoita

Seuraava idea on erittäin fiksu. Ota paikkamerkit, mutta paksu. Poista hieman helmasta. Täytä jäljellä oleva tila polyfillillä ja ompele takaisin yhteen. Sinun on tehtävä vähän ompelua, mutta jos et sisällä leikkausta ja kankaan kiinnittämistä, kaikki on kunnossa, oikein?

Raidallinen kuvio

hienot kodin lisävarusteet diy -heitotyynyt lisäävät värin aksentteja raidallisilla kuvioilla

Viimeinen projektimme on yhtä helppoa kuin huivin taittaminen. Olen erittäin vakava! Tarvitset vain löytää saumattomat tyynyliinat. Et tarvitse enempää kuin 5 minuuttia.

Tämä käyttäjäystävällinen idea tulee Vreator Comfortsilta!

hienot kodin tarvikkeet diy -ideat ompele heitotyynyt itse

Mitä haluat tehdä DIY -tyynyjen suhteen? Oletko valmis ompelemaan? Vai haluatko luoda omia kuvioita värien avulla? Tai ehkä tarvitset viimeisen kuvan kaltaista erittäin kevyttä ratkaisua? Toivotamme sinulle menestystä kaikissa tapauksissa!