Feng Shui -kuvat: Opi tyypillisten Feng Shui -symbolien merkitys

Feng Shui -symbolien piilotettu merkitys sisustukseen

Feng Shui -kuvilla on tärkeä symboliikka. Tämä on piilotettu Kaukoidän yksittäisiin elementteihin, valittuihin materiaaleihin, esillä oleviin esineisiin. Jokaisella elementillä on oma merkityksensä ja se on sijoitettava yhteen tai toiseen paikkaan tiettyä tarkoitusta varten.

Jos noudatat annettuja sääntöjä, tuo kotiisi enemmän onnea, iloa ja tyyneyttä Feng Shui -symbolien ansiosta. Saat myös paljon enemmän harmoniaa elämässäsi.

Feng Shui kuvia

Feng Shui kuvaa sisustusideoita ennenkuulumattomalla ilmapiirillä

Feng Shui -laitoksen tavoitteena on edelleen suojella meitä esineiden virheelliseltä sijoittumiselta. Väärin sijoitetut esineet tuovat negatiivista energiaa ja onnettomuutta.

Tänään esittelemme sinulle joitain tyypillisiä Feng Shui -kuvia ja symboleja sekä kirjoitamme niiden piilotetuista merkityksistä.

Tyypillisiä Feng Shui -symboleja

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet Feng shui symboleja

Leija

Lohikäärme on yksi Feng Shui -opetuksen tärkeimmistä symboleista. Se on yksi neljästä taivaallisesta eläimestä ja siksi sillä on erittäin vahva energia. Sisällä leija edustaa suojaa ja vaurautta. Hän suojelee meitä negatiiviselta energialta.

Leijan on parasta istua pöydällä. Sen on oltava siellä, missä työskentelemme useimmiten. Leijan pitäisi olla kaukana siitä, missä nukut.

Lohikäärme on yksi Feng Shui -opetuksen tärkeimmistä symboleista

Feng Shuin kuvat kodin tarvikkeet positiivisen energian lohikäärmehahmo

bambu

Bambu edustaa maata ja sen antamia lahjoja. Se symboloi suojelua ja taloa. Bambu tuo onnea ja positiivisuutta ja pitää ongelmat ja negatiivisen energian kaukana meistä.

Bambu- ja bambukalusteita ja -tarvikkeita voidaan jakaa käytännössä mihin tahansa kotiin ja puutarhaan.

Bambu symboloi suojaa ja taloa

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivista energiaa bambu

8 -kuvake

8 on onnen numero Kiinassa. Feng Shuin mukaan se kaksinkertaistaa onnen ja vaurauden talon omistajilla, joilla on se sisätiloissa. Se symboloi myös ikuisuutta. Sijoittamalla tämän symbolin kotiisi varmistat onnen rakkaudessa ja menestyksen työssä. On hyvä, jos sinulla on tämä symboli makuuhuoneessa.

Naurava Buddha

Naurava Buddha on toinen symboli, jota voit käyttää kotona. Sen merkityksestä on erilaisia ​​tulkintoja. Kaikkien teorioiden mukaan naurava Buddha tuo onnea. Joidenkin mukaan hän varmistaa pääasiassa taloudellista menestystä.

Naurava Buddha on edelleen onnea

Feng Shuin kuvat kodin tarvikkeet koristavat sisäänkäynnin buddhapatsas

Kiinan kolikot

Seuraavissa Feng Shui -kuvissa on kiinalaisia ​​kolikoita. Ne sisältävät hieroglyfejä ja keskellä aukon. Nämä takaavat onnea ja rahaa. Näiden määrä on tärkeä. Meillä on oltava 3, 6, 7 tai 8 kolikkoa. Mikä tahansa muu numero toisi huonoa onnea.

Kiinalaiset kolikot takaavat onnea ja rahaa

Feng Shui kuvat Feng Shui symbolit onnekoruja

Kiinan solmu

Kiinan solmu symboloi olemuksemme hengellistä osaa. Sen tärkein merkitys on ikuinen rakkaus. Väri on tärkeä – sen on oltava punainen. Kiinan solmun paikka on makuuhuoneessa. Hän on onnekas ja kaikki rakastajat tai avioparit tuntevat olonsa todella hyväksi hänen ympärillään.

Kiinan solmu tarkoittaa ikuista rakkautta

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivista energiaa Feng Schui solmu punainen

Fu koirat

Jos olet kiinnostunut Feng Shui -opetuksesta, tunnet myös Fu -koirat. Nämä ovat erityisen suosittuja Kaukoidässä. Ne suojaavat meitä kaikkia pahoilta ajatuksilta ja negatiiviselta energialta. Heidän läsnäollessaan on vain qi -energiaa ja positiivisia ajatuksia.

Ne sijaitsevat usein sisäänkäynnin oven vieressä. Siellä he voivat suojella meitä kaikilta negatiivisilta

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivista energiaa Fu koiria

Anna onnen siirtyä kotiisi

Feng Shui kuvaa kodin lisävarusteita positiivisen energian koristeluunFeng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia koristelu ideoita norsu

Feng Shui -kasvit ja muut symbolit 

Feng Shui kuvaa kodin tarvikkeita huonekasveja Buddhan patsas Feng Shui kuvaa kodin lisävarusteita positiivisen energian sisäkasveista

Yin ja yang

Feng Shui kuvaa kodin lisävarusteita positiivista energiaa yin ja yang

Kivipyramidi ikkunan koristeena

Feng Shuin kuvat kodin tarvikkeet positiivisen energian kivet ikkunan koristelu

Kiteistä valmistettu mandala

Feng Shui kuvaa kodin tarvikkeita positiivisen energian mandala -jalokiviä

Tiibetiläiset laulukulhot

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia laulu kulhoFeng Shui kuvaa kodin lisävarusteita positiivisesta energiasta

Aromaterapia

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet sisäkasvit seppeleet aromaterapiaFeng Shui kuvia sisustusideoita kodin tarvikkeet

Positiivista energiaa positiivisten ajatusten kautta

Feng Shui kuvia jalokiviä kodin tarvikkeet positiivisia sanontoja