Kevyt sisustus jouluun ja uuteen vuoteen

Kevyt sisustus jouluun ja uuteen vuoteen peili valkoinen sisustus

 Vilkkuvat valot ja peili lattialla

Vuoden loppuun on enää muutama päivä jäljellä ja sinulla on tuskin aikaa koristeluun, mutta haluatko luoda sen? Etkö halua käyttää paljon rahaa tähän? Toimii sekin!

Ohita monet kalliit tuotteet ja valitse sen sijaan monia muita luovia yhdistelmiä, joissa on luonnollisia elementtejä, joita voidaan käyttää vielä tänä vuonna.

Onko sinulla jo iso peili kotona? Kierrä valot tämän ympärille saadaksesi upean vaikutuksen. Ehkä pidät ideasta niin paljon, että saat tämän vuoden ympäri.

   Patsas ja kotitekoinen kaulakoru

Kevyt sisustus jouluun ja uuteen vuoteen

Kevyt sisustus joulun ja uudenvuoden keraamiselle mustalle koiralle

Onko sinulla tällainen hahmo oven takana? Koristele niskat yksinkertaisella nauhalla ja onnittelukortilla.

  Karkit ja lasipurkit

Kevyt koriste perinteiseen joulu- ja uudenvuoden lasiin

 Täytä apteekkaripullot ja telineet makeisilla ja kakkuilla. Tästä tulee upea kuva.

 Käärintäpaperi, naru ja vihreä

Kevyt koriste joulun ja uudenvuoden lahjoihin seppele kuusen

Näistä asioista voidaan tehdä upeita koristeita uudelle vuodelle ja uudelle vuodelle. Itse asiassa tämä on paras koriste, jota voit koskaan ajatella. Ota pieniä lahjoja, kääri ne ja ripusta ne sisäänkäynnille. Laita vähän vihreää väliin.

Sukat ja käsintehdyt kirjeet

Kevyt koriste joulun ja uudenvuoden takkakoristeeksi

Voit käyttää sitä luomaan hyvin henkilökohtaisen koristeen, joka roikkuu takan päällä. Tätä varten tarvitset sukkia ja puisia kirjaimia. Voit yhdistää erilaisia ​​sukkia.

 Pallokoriste ja kulho

Kevyt sisustus joulun ja uudenvuoden sohvapöytälampputyynyille

Yksinkertaisia ​​lasipalloista tehtyjä koristeita kaikissa sateenkaaren väreissä voi ostaa muutaman sentin laatikosta. Oletko tarkistanut, onko sinulla jo niitä??

   Kirjat kauniilla nauhalla

Kevyt sisustus joululahja- ja uudenvuoden kirjalahjaksi

Katso ympärillesi kotiisi ja löydä kirjoja ja nauhoja, jotka sopivat hyvin muuhun väripalettiin. Tarvitset yhden tai kaksi näistä, jotka on valmistettu satiinista ja sametista.

 Yksinkertaisia ​​oksia ja demijohneja

Kevyt koriste joulun ja uudenvuoden lipastoon

Ota muutama yksinkertainen oksa ulkona olevista puista ja aseta ne mukaviin demijohneihin. Tämä näyttää erityisen mukavalta ikkunassa, kuten kuvasta näkyy.

 Käsintehdyt kirjaimet, kultainen maali ja vartaat

Kevyt koriste joulun ja uudenvuoden ihmekirjeisiin

Kyllä, tässä projektissa käytetyt materiaalit ovat todella kalliita. Mutta kuten kuvasta näkyy, tulokset ovat varsin arvokkaita. Voit luoda ihania pieniä kirjaimia itse ja maalata ne sitten kullalla. Liimalla voit kiinnittää ne takkaan. Aseta kynttilät kynttilänjalkoihin ja purkkeihin, joissa on suolattuja säilykkeitä.

 Kirkastaa juhlabaarisi tai -buffettisi sijoittamalla pilkkuvia valoja pulloja sisältävän kaapin ympärille

Kevyt koriste joulu- ja uudenvuoden keittiön lasilleKevyt sisustus jouluun ja uuteen vuoteen – Pullot ja niiden sisältö heijastavat valoja ja vaikutus on yksinkertaisesti upea. Eikö sinulla ole pulloa sisältävää kaappia? Sitten välkkyvät valot voidaan sijoittaa myös kakkutelineen ympärille.

  Vihreät ja romutetut listat

Kevyt koriste joulun ja uudenvuoden portaiden kaidepuulle

Lehdet, jotka on sidottu yhteen kaiteisiin, tarjoavat klassisen juhlallisen kosketuksen. Ole kuitenkin varovainen korujen suhteen, koska ne voivat olla liikaa budjetillesi.

 Seppeleet, vihreä rehu, puiset tähdet

Kevyt koriste joulun ja uudenvuoden oviseppeleen

Voit tehdä upean koristeen yksinkertaisista esineistä, jotka löysit talvikävelylläsi. Kuvan ilmeen luomiseksi tarvitset vain asioita, joita löydät puistosta.

Yläosassa on myös tilaa upealle puiselle joulutähdellesi!

Toivotamme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!