Pastelliväriset kodintekstiilit ja -tarvikkeet

Pastelliväriset kodintekstiilit ja -tarvikkeet, sininen vuodevaatteet

Pehmeät pastellisävyt

Pastellivärit tunnetaan rauhoittavasta vaikutuksestaan. Niitä pidetään pehmeinä ja hienovaraisina ja vähemmän energisiä ja moderneja. Mutta on tämä kausi Pastelliväriset kodintekstiilit ja -tarvikkeet näki uuden syntymän.

Huomasitko pehmeiden vivahteiden hallitsevuuden kevätmallistoissa?

Jotenkin tuoreen luonnon avun ansiosta olet tässä tapauksessa tullut alueelle, joka on silmille helppo.

Swing: Mielenkiintoinen valikoima, kuten geometristen kuvioiden ja muiden pastellisävyjen yhdistelmä. Tämä uusi näkökulma klassisiin värivalikoimiin on yksinkertaisesti fantastinen. Keskitytään nyt kevään koristeellisen maailman uusiin havaintoihin?

Pastellikäytännöt

Aloitetaan pehmeistä muodoista ja materiaaleista. Puhutaanpa hieman pastellivärisistä tyynyistä ja vuodevaatteista. Nykyaikaiset valmistajat, kuten West Elm, ovat tuoneet kevään kokoelmiinsa uusia muotoja ja kuvioita. Yritys Nomad Coverlet + Shams loi tyynyjä vilkkaissa vivahteissa. Huomaa myös geometriset koristeelliset saumat, jotka tahraavat alla olevat tyynyt.

Tällä kaudella CB2 keskittyy herkullisiin koriste -esineisiin, kuten Panels 20 ″ -tyynyihin, jotka näet seuraavassa kuvassa Rue Petal -huoneiston sohvalla.

Pastelliväriset kodintekstiilit ja -tarvikkeet

keltaiset kodintekstiilit ja pastellisävyiset kodin tarvikkeet

Katso sanan LIVING Teepe Quilted (tipi pehmustetut) tyynyt oikeassa alakulmassa alla olevassa kuvassa. Kolmiot kohtaavat pastellivärejä, kuten vaaleanpunaista ja minttua.

Bonuksena nämä geometriset muodot voidaan ostaa myös katon muodossa

tyynyt, vuodevaatteet, kodintekstiilit ja koriste -esineet

Niiden muotoilu koostuu 100% puuvillasta. Pidän tavasta, jolla nämä tekstiilit ovat rohkean ja hienovaraisen rajalla.

Pastelliväreille, joissa on lävistys, voit ostaa alla olevat West Elm -tyynyliinat

heitotyynyjen kuvio Kotitekstiilit ja kodin tarvikkeet pastelliväreissä

Pöytäliinat pastelliväreissä

ruokasalin ruokailuvälineet, muoviset kodintekstiilit ja elävät tarvikkeet pastelliväreissä

Tänä keväänä meillä on monia uusia “herkullisia” pöytäliinoja. CB2 antoi suuren panoksen tähän, ei vähiten siksi, että alla on värillisiä astioita. Vettä, vihreää, vaaleanpunaista ja keltaista löytyy erikokoisista kappaleista, ne koristavat lokeron ja pienen lautasen. Ulkonäkö, jota hallitsevat piirteet, luotiin käyttämällä geometrisia muotoja ja korotettuja reunoja.

Nämä CB2: n pyöreät minikulhot ovat yksinkertaisesti “nautittavia”. Lasitettu posliini tuo tärkeän viestin yksinkertaisen muodonsa ja valkoisen kontrastinsa kautta. Nämä kulhot sopivat erinomaisesti pähkinöiden ja makeisten säilyttämiseen.

Voit ostaa sen matta lohta, vaaleanpunaista ja lasitettua minttua

pieni pieni kulho kodintekstiilejä ja kodin tarvikkeita pastelliväreissä

Pukeudu pöytään silmiinpistävällä kosketuksella. 20 kpl per pakkaus, nämä lautasliinat voivat tehdä pysyvän vaikutelman. Tämä pätee erityisesti silloin, kun yhdistät ne ruokailuvälineisiin ja muihin pastellisävyisiin lisävarusteisiin.

Näissä Fern LIVINGin kolmionmuotoisissa lautasliinoissa on pieniä mutta rohkeita mintun ja valkoisen muotoja

servietten kolmio kodintekstiilit ja kodin tarvikkeet pastelliväreissä vihreä

Pastellivärejä ja koristeita

koriste -esineet kynttilänjalat Kodintekstiilit ja kodin tarvikkeet pastelliväreissä

Lopuksi haluamme näyttää teille kolmion koristeellisia löytöjä, jotka edustavat tämän päivän herkullisen koristekakun “pastelliväristä kermaa”. Päätä sherbetivärinen vinjettisi West Elmin Waterscape -kynttilänjalalla. Valitse laaja valikoima sävyjä, mukaan lukien pehmeät muodot, jotka loistavat hellävaraisesti ja näyttävät myös riittävän hyviltä syötäväksi.

Etsit tyylikästä tapaa piilottaa karkit tai muut esineet?

geometriset säiliö kodintekstiilit ja elävät tarvikkeet pastelliväreissä

Nämä pastellinväriset LIVING-astiat, timanttimaiset, ovat ihanteellisia. Ne on valmistettu käsin ja valmistettu 100% posliinista. Ne näyttävät jalokiviltä sävyissä, kuten vaaleanpunainen ja minttu.

Viimeinen esimerkki on jotain, joka voidaan ripustaa seinälle

 puiset hyllyt kuution muotoiset kodintekstiilit ja kodin tarvikkeet pastelliväreissä

Nämä saniaisen LIVING palaset voidaan ripustaa koristeluun tai käyttää näyttöpintana. Ne ovat myös täydellisiä sivupöytiä lukemismateriaaleille tai herätyskelloille. Ne on valmistettu savustetusta tammiviilusta pastellitaustalla. Nämä mielenkiintoiset löydökset voidaan ripustaa myös yksin tai ryhmässä eräänlaisena horisonttiin. Näin he kohtelivat paria alakerrassa!

Tämän päivän artikkelilla halusimme näyttää sinulle pastellivärien voimakkaan vaikutuksen, jota et ehkä ole vielä huomannut! Haluatko saada nämä loistamaan kotiisi??