40 modernia seinäkelloa. Vinkkejä valintaan ja sisustukseen

Nykymaailmassa meillä on uskomaton määrä tapoja tarkistaa, paljonko kello on. Meillä on matkapuhelimia, tietokoneita, kelloja autoissa ja kaikenlaisia ​​elektronisia laitteita kotona, töissä ja kadulla. Mutta joskus sammutamme ne jostain syystä (ehkä yksinkertaisesti siksi, että haluamme viettää aikaa kaikesta viestinnästä ja altistumisesta elektronisille laitteille). Sitten tarvitsemme vanhoja hyviä käsi- tai seinäkelloja. Toinen mainitaan seuraavilla riveillä! Meillä on muutamia ajan tasalla olevia vaihtoehtoja, ja varmasti löytyy ratkaisu kaikkiin mahdollisiin tyyleihin.

Minimalistinen seinäkello aksenttina

akzentwand - sininen seinäkello

Seinäkellojen käytön käytännöllisyys!

Oikea asento

Riippumatta huoneesta, johon ripustat kellot seinälle, ne on aina valittava joidenkin käytännön kriteerien mukaan. Mittasuhteiltaan niiden on vastattava seinän tilaa ja mittoja, joihin ne kiinnitetään.

  Optimaalinen seinäkellon kiinnityskorkeus on noin 1,70 m. Tämä on keskimäärin ihanteellinen kaikille, jotka haluavat seurata aikaa ilman liikaa vaivaa. Tällä korkeudella kelloa on vaikea piilottaa muilta esineiltä. Seinäkello on myös ripustettava seinän keskelle. Joten se on helposti nähtävissä kaikilta puolilta.

Leikkisä seinäkello moderniin huoneistoon

sininen seinäkello - loistava idea

Missä huoneessa seinäkellot pitäisi olla??

Toinen askel on valita oikea tila seinäkellon ripustamiseen. Missä huoneessa tarvitset niitä eniten? Onko se keittiö, olohuone, lastenhuone? Ehkä oikea kysymys olisi, missä näistä huoneista pidät ilman elektronisia laitteita pisimpään. Ehkä haluat mieluummin rentoutua makuuhuoneessa ja haluat sammuttaa kaiken siltä väliltä? Joillekin sama pätee olohuoneeseen. Ota huomioon henkilökohtaiset tarpeesi ja elämäntapasi!

Moderni seinäkello, jossa on nostalgisia elementtejä

tietty aika - seinäkello

Näet värit

Kaikilla ihmisillä ei ole samat visuaaliset taidot! Sinun on mietittävä huolellisesti, kuka aikoo katsella kelloa kotonasi. Vanhemmat ihmiset eivät ehkä näe myöskään vaaleita värejä. Ehkä se olisi liian rasittavaa sinullekin. Alkuperäinen tyyli on tärkeä, mutta älä unohda, että loppujen lopuksi seinäkellolla pitäisi olla myös käytännöllistä käyttöä. Useimmissa tapauksissa suuren kontrastin ratkaisut ovat siksi paras vaihtoehto. Tietenkin on myös seinäkelloja joillekin minimalistisille ja epätavallisille konsepteille, jotka on valmistettu vaaleilla, neutraaleilla väreillä. Tällaista tuskin voi nähdä taustalla. Niillä on koristeellinen arvo, mutta ne eivät aina ole kaikkein käytännöllisimpiä …

Tällainen seinäkello olisi ihanteellinen aksentti skandinaaviseen muotoiluun

kultainen kehys kauniille seinäkellolle

Erilaisia ​​moderneja seinäkelloja!

Loppujen lopuksi seinäkelloilla on koristelu. Tästä syystä niiden on tietysti oltava sopusoinnussa muiden huoneen sisustusten ja yleensä sisustuksen kanssa. Seuraavassa yritämme antaa tarpeeksi vihjeitä siitä, mitä pidetään nykyaikaisena seinäkellojen osalta.

Tämä seinäkello katoaa käytännössä seinään 

Valkoinen seinäkello ja astiat pöydällä

Minimalistinen muotoilu

Minimalismi on monien nykyajan ihmisten elämäntapa. Yksinkertaisuus ja yksinkertaisuus eivät ole enää vain henkilökohtaisia ​​makuja. Yksinkertaiset muodot ja värikkäiden värivalikoimien puute antavat ihmisille usein sen rauhan, jota heiltä muuten puuttuu jokapäiväisessä elämässä. Suurin osa täällä näyttämistämme seinäkelloista on tehty minimalistiseen tyyliin. Voidaan jopa puhua erilaisista minimalismin muunnelmista. Joissakin tapauksissa meillä on yksivärinen väripaletti, jossa on hieman eri sävyjä. On myös malleja, jotka on supistettu hyvin yksinkertaisiin muotoihin, mutta jotka ovat kontrastisia ja näkyvät yksityiskohtaisesti materiaalien tummemman värin vuoksi. Lopuksi on myös vaihtoehtoja, jotka ovat ihanteellisia minimalististen tilojen sisustamiseen. Ennen kaikkea nämä ovat niitä, jotka osoittavat yksinkertaisen muodon ja toteutuksen jalometalleissa.

Alkuperäinen muotoilu lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen

taitettu paperi - upea seinäkello

Alkuperäiset materiaalit

Elämme luovan vapauden aikaa ja tämä näkyy sisustuksessa. Seinäkellojen luomiseen voidaan käyttää paljon enemmän materiaaleja kuin aikaisemmin. Tässä esitetyt ovat puuta, metallia, mutta myös paperia ja erilaisia ​​tekstiilejä. Luovat yhdistelmät ovat myös erittäin suosittuja! Ehkä voisit jopa käyttää näitä ideoita inspiraationa omaan DIY -luomukseesi …

Tyylikäs seinäkello, jossa tekstiiliä edessä

harmaa kangas - pyöreä seinäkello

Vintage- ja antiikkimallit

Vintage- ja antiikkimallit sopivat erittäin hyvin seinäkelloihin! Koska nämä ovat kappaleita, jotka tuovat nostalgisen tunnelman mukanaan. Ne voivat myös sopia hyvin moderniin muotoiluun ja lisätä mielenkiintoisen aksentin. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi voit tehdä perinteisiä antiikki- ja vintage -muotoja moderneista materiaaleista. Lisäksi perinteiset ja modernit elementit voidaan yhdistää onnistuneesti toisiinsa seinäkellojen suunnittelussa. Lopuksi voit myös valita modernin muotoilun, joka osoittaa joitakin vihjeitä perinteisiin.

Tällainen seinäkello olisi ihanteellinen meditaatiohuoneeseen

iso hopeinen metallikello - seinäkello

Epätavallisia malleja

Seinäkellojen epätavalliset mallit ovat myös erittäin moderneja. 3D -tehosteet, mallit, joissa kasvaa vihreitä kasveja, sekä ideat, joissa on väärin asetettuja numeroita ja hauskoja kellokelloja, ovat vain osa markkinoiden näkemistä mahdollisuuksista. Muun muassa niiden avulla voit mukauttaa seinäkellon temaattisesti huoneeseen, jossa se sijaitsee. Voit esimerkiksi valita kirjan tai pahvin muotoisen kellon lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen. Huoneessa, jossa on hienot puukalusteet, voit valita sopivasta materiaalista valmistetun seinäkellon. Metalli olisi ihanteellinen teollisesti sisustettuihin huoneisiin.

Seinäkello pienenä pystysuorana puutarhana

vihreät kasvit - ihana seinäkello

Seinäkellon strateginen sijoittaminen suunnittelun ja sisustuksen näkökulmasta

Joko seinäkellon tulee olla aksentti tai sen on vastattava vastaavan huoneen päämateriaaleja ja värejä. Tällä tavalla se auttaa saavuttamaan täydellisen ja harmonisen modernin suunnittelun. Seinäkellot voivat edustaa alkuperäisen seinärakenteen osaa tai jopa keskipistettä. Talon seinät tai kapeat kulmat voidaan koristaa sillä ja tehdä siitä miellyttävämpää. Lopuksi seinäkellot voivat korostaa yhtä tai toista vyöhykettä erityisen voimakkaasti avoimissa asumissuunnitelmissa.

Valitse kaikista näistä vaihtoehdoista sinulle paras. Näin hyödynnät näiden tärkeiden suunnittelun ja sisustuksen elementtien mahdollisuudet!

Tämä seinäkello määrittää ruokapöydän alueen

pyöreä pöytä - seinäkellot

mustat pisteet - seinäkello

loistava musta idea kauniille seinäkellolle

upea seinäsuunnittelu - kaunis harmaa seinäkello

Upea idea työtilaan

seinäkello - värikäs naula - ideoita

seinäkello - muotoilu mustavalkoisena

seinäkello - tummanharmaa seinäidea

seinäkello - kulma tutkimuksessa

Käytännöllinen puinen seinäkello

seinäkello - kaunis rakenne puusta

seinäkello - erittäin kaunis kello

seinäkello - seinä, jossa on puiset nauhat

seinäkello - kello on yhdeksän

Neulottu kello loistavana aksenttina seinälle

seinäkello - neulottu muotoilu - loistava idea

seinäkello - kultainen aksentti

seinäkello - harmaa seinäsuunnittelu

seinäkello - harmaa seinäkello - puu ja harmaa

Tyylikäs design -seinäkello leikkisillä elementeillä

seinäkello - harmaa leikkisä muotoilu

seinäkello - vihreä ja kultainen

seinäkello - pieni idea pahvista

seinäkello - yhdistelmä antiikkia ja modernia

Nykyaikainen muunnelma käkikellosta

seinäkello - käkikellon ideoita

seinäkello - metallikellon idea

seinäkello - liesi suurella tulella

seinäkello - vaaleanpunainen idea kauniista kellosta

seinäkello - musta kello sinisellä pohjalla

Seinäkello vintage -aksenttina alun perin suunnitellussa keittiössä

seinäkello - hienoja ämpäri vihanneksia

seinäkello - loistava idea puusta

seinäkello - hienoja dominoita

seinäkello - upea musta marmori

Ylisuuri moderni seinäkello loistavana aksenttina seinälle

seinäkello - upea roikkuva kello

seinäkello - upea seinä neutraalissa värissä

seinäkello valkoisella seinällä

seinäkello värikynät - idea

Tyylikäs moderni kello, jossa on nostalgisia elementtejä

seinäkello huoneessa, jossa on vihreät värit

seinäkellot antiikkiseen tyyliin

idea valkoisesta marmorista - seinäkello


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80