5 luovaa DIY -valokuvakehysideaa

Kuvakehykset-näpertely-luova-DIY-ideat-kuvakehykset-tee se itse

Kuinka voit tehdä luovia kuvakehyksiä

Kuvakehykset ovat loistava keksintö: voimme paitsi säilyttää muistoja ainutlaatuisista hetkistä rakkaittemme kanssa, mutta ne koristavat myös omia neljää seinäämme samanaikaisesti. Internetin vakiokehykset voidaan suunnitella jopa yksilöllisesti pienellä vaivalla ja luovuudella.

Tällä tavalla voit antaa huoneelle aivan erityisen tunnelman ja tietyn asian. Ja jos se ei riitä sinulle, on parasta tehdä omat kuvakehykset itse. Näytämme täällä, miten se tehdään.

Yksilöi kuvakehykset itseliimautuvalla kalvolla

Kiiltävät kuvakehykset Peitä kuvakehykset kalvolla

Jotta voit suunnitella yksilöllisesti kuvakehyksen kalvolla, tarvitset vain halutun kokoisen vakiomuovikehyksen (esim rahmendirekt.de), Folio suosikkimotiivillasi ja saksilla. Pieni taito ja kärsivällisyys eivät myöskään ole pahoja, koska kalvo on leikattava tarkasti niin, että kaikki näyttää ja sopii lopulta siististi. Kun valitset kehystä, varmista, että se on muovia eikä puuta, muuten itseliimautuva kalvo irtoaa jälleen melko nopeasti. Jos käytät läpinäkyvillä elementeillä varustettua kalvoa, voit kuitenkin käyttää esimerkiksi puukuvioista muovikehystä, koska läpikuultava jyvä näyttää erityisen kauniilta.

Tee taululevy kuvakehyksistä ja kankaasta

Tee kuvakehyksiä Tee taululevy kuvakehyksistä ja kankaasta

Tinker -kuvakehykset puisilla sovelluksilla taululevyllä kuvakehyksistä

Jos haluat tehdä taululevyn, jossa on kuvakehys, kiinnitä ensin ohut kerros korkkia kehyksen takaseinän etuosaan, jotta valokuvat voidaan kiinnittää myöhemmin pienillä taululevyillä. Korkkinen takaseinä voidaan sitten peittää kankaalla niin, että tappilauta sopii paremmin huoneen muihin väreihin. Nyt voit kiinnittää siihen kuvioita eri nauhoista haluamallasi tavalla, jotta koko asia näyttää hieman kauniimmalta. Jos käytät kuitenkin erittäin kirkkaasti kuvioitua kangasta, voit jättää nauhan pois, jotta pin -levy ei näytä lopulta liian sekavalta.

Jos teet esimerkiksi lastentarhaa lastenhuoneeseen, voit myös korostaa runkoa pienillä puisilla sovelluksilla, esimerkiksi pienillä pöllöillä. Kun kaikki on valmista, tärkeät muistiinpanot ja suosikkikuvasi ovat nyt arvokkaassa uudessa paikassa.

Suunnittele muistilevy kuvakehyksellä ja langalla

Tee kuvakehykset kuvakehyksistä ja langasta

Hieman erilainen pin -levy voidaan helposti valmistaa kiinnittämällä kuvamateriaalin päihin pienillä nauloilla mikä tahansa määrä käsityölangasta tehtyjä johtoja. On parasta valita tähän erityinen kehys, esimerkiksi yksi Puiset kuvakehykset vintage -ilmeessä. Jotta kehyksen sivuilla olevat naulat eivät enää näy lopussa, sido niiden ympärille pienet rusetit luonnollisesta pylväästä tai silkkinauhasta. Kaikki muistiinpanot tai valokuvat voidaan nyt liittää tähän myös pienillä puuklipseillä.

Näppärä avaimenpidike kuvakehyksellä

Tee kuvakehyksiä Tee oma näppäimistösi kuvakehyksillä

Kuvakehyksiä ei aina tarvitse käyttää valokuvien tallentamiseen ja esittämiseen. Jos otat takaseinän ulos ja ruuvaat pieniä koukkuja puuhun kehyksen toisella puolella, kuvakehys voidaan muuntaa upeasti koko perheen avaintelineeksi. Jos venytät nauhaa nauhan alle, voit liittää siihen jopa pieniä muistiinpanoja. Tällä tavalla kukaan ei enää unohda ostoslistaa, loppujen lopuksi kukaan ei mene oven ulkopuolelle kävelemättä avainlaudan ohi ja ottamatta asuntoavaintaan.

Tee kuvakehykset luonnonpuusta itse

Kiiltävät kuvakehykset Tee kuvakehykset luonnollisesta puusta itse

Jos aikaisemmat kuvakehyksiä koskevat ideat eivät olleet vielä tarpeeksi yksilöllisiä sinulle, tee vain kehykset itse. Tämä on erittäin helppoa, esimerkiksi käyttämällä vähän luonnonpuuta, hieman ohutta nauhaa ja luonnon raffiaa. Puuta ei tarvitse ostaa, voit helposti kerätä sen itse kävellessäsi. Muuten, ajopuu, joka huuhtoutuu useimpien jokien reunojen virtausten mukaan, on erittäin sopiva. Hihnojen kiinnittämiseksi poraa yksinkertaisesti pieniä reikiä puukappaleiden päihin. Jos mahdollista, tähän on käytettävä erityistä puuporaa, koska muuten ajopuu halkeaa tai jopa rikkoutuu erittäin helposti, koska se on erittäin pehmeää. Kun kaikki on valmis, voit myös liittää suosikkikuvasi tänne pienillä puuklipseillä.