6 vinkkiä nykyaikaiseen pääsiäispöydän koristeluun ajoissa 2020 -festivaalia varten

Erityisesti vaikeina aikoina pääsiäisen kaltaiset juhlat tuovat paljon valoa perheeseen ja yhteiskuntaan. Olemme jo lähellä sitä tänä vuonna. Olemme jo julkaisseet verkkosivustollamme useita ajankohtaisia ​​ideoita pääsiäisen 2020 järjestämiseksi. Tästä artikkelista löydät myös linkkejä tämän tekemiseen. Olemme kuitenkin varmoja, että olet melkein valmis korujen ja pääsiäislahjojen kanssa. Jos ei, hyödynnä viime hetken ideoitamme. Nyt on kuitenkin enemmän aikaa valmistaa juhla -aterioita. Löydät tietoa valikosta täältä. Mutta moderni, juhlapöydän suunnittelu on yhtä tärkeä. Muuten, se voisi tehdä loput pääsiäiskoristeet tarpeettomiksi, jos ne tehdään todella hyvin. Pidämme myös pääsiäispöydän koristeluita kokeiluna trendikkäiden sisustusideoiden kanssa. Jotkut niistä voisivat inspiroida sinua suunnittelemaan kotisi uusimpien trendien mukaisesti.

Perinteiset värit vaihtelevat aina

Pääsiäispöydän koristeet - kauniit lautasliinat oranssina

Pääsiäispöydän koristeet – puutarhan inspiraatiota moderneissa väreissä

Kevätpuutarhassa on suunnilleen samat värit joka vuosi. Tämä inspiroi meitä myös pääsiäisen sisustukseen. Vaaleanvihreä hallitsee, mutta sitä korostavat myös keltaiset ja violetit aksentit. Kevään kukkien sävyt ovat aina läsnä.

Löydä näiden värien trendikkäät vastineet: Tässä on vinkkejä tähän kohteita. Yksinkertainen strategia koristella trendikkäillä väreillä olisi käyttää lautasliinoja luovasti. Nämä löytyvät helposti moderneimmista sävyistä ja kuvioista. Lisää vinkkejä pääsiäisen taittotekniikoista löydät täältä. Voit myös maalata pääsiäismunia näissä trendikkäissä sävyissä.

Erityinen DIY -työ pöydän koristeluun

Pöytäliina - pääsiäispöydän koristeet

Nykyaikainen, minimalistinen ja värikäs

Emme voi tehdä ilman pääsiäiskoristeita pelkällä liikaa koruja minimalistisessa suunnittelussa. Yleinen strategia tällaisissa tapauksissa olisi valita koristeet, jotka kuvaavat pääsiäismunia, kaneja, karitsoja ja muita suosittuja pääsiäissymboleja abstraktissa muodossa tai jotka lähes antavat vain käsityksen niistä. Mutta erityisesti pöydän suunnittelussa, joka on juhlan keskipiste, sinun pitäisi käyttää tilaisuutta saada hieman enemmän väriä. Sininen on tällä hetkellä ajankohtainen ja kirjoittaa samalla kauniisti sisustuskonsepteihin. Anna tämän tai toisen modernin värin hallita. Voit tietysti valita myös täysin neutraaleja sävyjä, kuten valkoista, ruskeaa, beigeä tai jopa mustaa. Tässä tapauksessa on tärkeää, että pääsiäisteema välitetään yhtä minimalistisella tavalla. Voit laittaa pöydälle kulhon munia yhdessä tai toisessa sävyssä. On edelleen mahdollista käyttää muita hahmoja koruina heti, kun ne vastaavat yksiväristä pääsiäispöydän koristekonseptia.

Tämä sisustus näyttää vanhalta ja samalla modernilta sinisten levyjen ansiosta

pieniä kaneja lautaselle - pääsiäispöydän koristelu

Anna astioiden laskea pöytäkoristeiksi

Ei ole kevätmenua, jota ei voi sisustaa pääsiäiseksi. Esimerkiksi pääsiäismunat suuressa kulhossa pöydällä kauniin salaatin vieressä olisi ajankohtainen ja hyvin yksinkertainen idea. Sinulla on myös monia vaihtoehtoja lisukkeiden kanssa. Voit muotoilla ja tarjota niitä pääsiäismunien tai jopa kanien muodossa. Loppujen lopuksi kaikki olisivat tietysti erittäin iloisia erityisistä kakkuista ja kakkuista. Jos teet tämän syömisen aikana, et tuskin tarvitse muita pääsiäiskoristeita. Suklaa pääsiäismuna korut saavat varmasti innokkaasti kaikki.

Jälkiruoat ovat usein paras mahdollinen koriste 

Ideoita kakku- ja muffinssi -pääsiäispöydän koristuksiin

Hemmottele itseäsi kauniilla ruoilla pääsiäisenä

Haluaisitko hemmotella itseäsi jollakin mukavalla pääsiäisenä? Teema -astiasto ei välttämättä ole käytännöllisin ratkaisu. Mutta myönnämme – tänään tarvitsemme hyvää tunnelmaa ja optimismia. Pääsiäispupujen tai pääsiäismunien muotoiset lautaset, kulhot ja maljakot, kuten poikaset ja vastaavat ideat, saisivat hymyn huulillesi. Muuten, voit jakaa osan astioista ystäville ja tuttaville pääsiäislahjaksi myöhemmin. Tietenkin voit yhtä helposti pitää kaikki astiat hyllyllä ja ottaa ne pois ja käyttää niitä uudelleen seuraavan vuoden ajan.

Vielä enemmän sisustusta trendikkäissä neutraaleissa väreissä

Pääsiäismunat moderneilla luonnollisilla väreillä

Minimalistinen keskipiste

Minimalistinen keskipiste ja sitä vastaavat pienet aksentit olisivat toinen erittäin moderni konsepti. Luonnollinen minimalistinen sisustus vastaa täysin pääsiäisen 2020 tunnelmaa. Tarvitset läpinäkyvän maljakon sekä kevään oksat, joissa on vähän kukkia. Voit ripustaa siihen pääsiäismunia uusimmilla väreillä. Lisäksi juhlaliinat voivat olla samoissa vivahteissa. Internet on täynnä tällaisia ​​inspiraatioita. Pidämme erityisesti ideasta alla olevasta kuvasta maalatuilla kirjaimilla, jotka yhdessä muodostavat hyvää pääsiäistä.

Pääsiäispöydän koristeet yksinkertaisella juhlaviestillä

Pääsiäispöydän oksat kirjaimilla - erittäin mukava

Yksinkertaisuuden taika

Pääsiäinen lumoaa yksinkertaisuudellaan. Symboliikkaa voidaan vähentää paljon. Siitä huolimatta tunnet olevasi onnellinen ja olet aina lämmin tällä festivaalilla. Luultavasti myös siksi, että kevät tulee pian. Sen myötä tulee toivo paremmasta. Seuraavassa kuvassa näemme leipää ja viinirypäleitä, jotka viittaavat kristilliseen uskoon tai ruumiiseen ja siihen Kristuksen verta liittyä. Et usko, että se olisi ihana idea myös pääsiäisenä?

Onko sinulla jo oma konsepti modernille pääsiäispöydän koristukselle 2020?

Jalo ja minimalistinen pääsiäispöytäkoriste vaativimmille

Pääsiäispöytäkoristeita viini- ja leipäideoita

Upea keskuskappale, joka riittää pääsiäiskoristeeksi

Kevät on täällä - pääsiäispöydän koristeet

Et usko, että yksinkertainen pääsiäisen pöytäjuoksija olisi hieno ja moderni?

Pääsiäispuput DIY -koristelu Pääsiäinen 2020 Pääsiäispöydän koristelu

Voit jopa tehdä nämä pääsiäispöytäkoristeet lasten kanssa

Pääsiäispöydän koristeet - suklaakarkit

Hemmottele itseäsi teemallisilla astioilla pääsiäisenä!

Pääsiäispöydän koristeet - paljon kauniita kukkia

Yksivärinen konsepti kahdessa kontrastivärissä – se näyttää erittäin trendikkäältä!

Pääsiäispöytäkoristeet DIY -ideoita pääsiäiseksi

Toinen erittäin hyvä idea pääsiäiseksi 2020

Pääsiäispöydän koristeet kirkkaita ideoita lautasliinoja varten

Pääsiäispöytäkoristeet niille, jotka rakastavat skandinaavista minimalismia

Pääsiäispöydän koristeet Pääsiäispupu -ruokia

Tässä koristeessa on sekoitettu vintage ja moderni ilme 

Pääsiäispöydän koristelu korut kukat

Tältä pääsiäiskoriste voisi näyttää mustavalkoisena

Ideoita pääsiäispöydän koristeluun mustista pupuista

Kakut ja piirakat koristeeksi – mutta se tuo paljon hyvää tunnelmaa!

Pääsiäispöydän koristelukakut pöydässä - ideoita

Suklaamunien koristelu - pääsiäispöydän koristelu

Punaisia ​​ja oransseja ideoita pääsiäispöydän koristeluun

Et todellakaan tarvitse paljon kauniista, modernista pääsiäiskoristeesta!

Kauniit kynttilät - upeat pääsiäispöydän koristeet

Kauniit lautasliinat vaaleanpunaisena - pääsiäispöydän koristelu

Pöytäjuoksija ja lautanen - pääsiäispöydän koristelu