7 kultaista sääntöä terveelle, pitkälle elämälle

Yhä useammin tapaan vanhuksia, jotka ovat kunnossa ja terveitä. Joka kerta kun kysyn itseltäni kysymyksen: kuinka he oikein elävät niin, että pysyvät terveinä myös vanhuudessa? Se oli itse asiassa pääajatukseni ja aloin tutkia terveellistä ja pitkää ikää. Sillä välin olen löytänyt erittäin mielenkiintoista tietoa ja löytänyt merkittäviä faktoja. Esimerkiksi elinajanodote kasvaa maailmanlaajuisesti. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että ihmisen elinikä riippuu monista tekijöistä, kuten geeneistä, jokapäiväisestä stressistä ja ympäristöstä. Mutta kun on kyse terveestä elämästä, jokainen voi tehdä paljon itsensä hyväksi ja elää onnellisesti ja terveellisesti mahdollisimman pitkään. Olen tiivistänyt aiheesta tehdyn tutkimuksen ja haluan tänään esitellä teille seitsemän kultaista sääntöä terveen ja pitkän elämän kannalta. Se on ehdottomasti syytä tietää.

 Ota selvää, mitä voit tehdä oman terveytesi ja pitkän elämäsi hyväksi.

Kaksi vanhempaa perheparia lähtee kävelylle puistoon hyvien suhteiden kultaiset säännöt

  • Kultainen sääntö # 1: Ajattele positiivisesti ja kehitä positiivinen näkemys elämästä

Aloitamme siitä, mikä tuntuu erityisen tärkeältä. Kultaiset säännöt terveelle ja pitkälle elämälle sisältävät ensin positiivisen ajattelun. Positiivinen asenne elämään edellyttää positiivisesti ajattelevien ja iloisten ihmisten ympäröimää.

Aseta tavoitteita, jotka voidaan saavuttaa jokapäiväisessä elämässä, mutta myös työssä. Jokainen menestys, pieni tai suuri, johtaa myös positiivisiin tunteisiin. Seurustele usein ja pidä hauskaa. Paljon nauraminen ja ystävällisyys ovat positiivisen käyttäytymisen perusta. Tällaisessa elämäntavassa serotoniini ravistetaan kehossasi, tiedetään olevan onnihormoni, ja sinusta tuntuu hyvältä ja olet hyvällä tuulella.

Hyvät suhteet ja täydelliset perhesuhteet tekevät sinut onnelliseksi myös matkoilla.

Kultaiset säännöt terveelle pitkälle elämälle rakkaansa kanssa matkustavat ympäri maailmaa

  • Kultainen sääntö # 2: Liikunta ja harjoittelu pitävät sinut kunnossa

Liikunta ja urheilu ovat nykyään erittäin tärkeitä. Ihmiset ovat tienneet niiden hyödyllisistä vaikutuksista kehoon ja sieluun jo pitkään. Lisäksi aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Ei ole välttämätöntä, että vietät paljon aikaa kuntosalilla harjoittelemalla voimaharjoittelua ja lihasten rakentamista. Ei, ehdottomasti ei! Mutta mene raittiiseen ilmaan vähintään puoli tuntia joka päivä, hengitä syvään ja anna mielen vaeltaa. Huomaat pian eron, koska jokainen kävely parantaa mielialaa ja tekee hyvää hyvinvoinnillesi myös huonolla säällä. Tee säännöllisiä aamuvoimisteluita tai kevyitä venyttelyharjoituksia, jolloin kehosi pysyy huippukunnossa.

Raitis ilma ja luonnonvalo edistävät D -vitamiinin tuotantoa, joka on välttämätöntä terveille ja vahvoille luille.

Kultaiset säännöt terveelle ja pitkäikäiselle Pyörällä ajaminen joka päivä puistossa

  • Kultainen sääntö # 3: Terveellisen ruokavalion syöminen-terveen elämän kaikki ja loppu

Ravitsemusasiantuntijat ja lääketieteen ammattilaiset ovat sitä mieltä, että oikea ravitsemus pitää elintoimintomme kunnossa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Se on niin sanotusti terveytemme ja elinvoimamme perusta. Mutta mitä meidän pitäisi varoa syödessämme? Lyhyesti sanottuna vastaus on seuraava: muista sisällyttää päivittäiset ruokalistasi tuoreet vihannekset ja hedelmät. Älä unohda maitotuotteita, syö tarpeeksi jogurttia ja juustoa. Kalan tulisi olla ruokapöydälläsi vähintään kerran viikossa, mutta vähemmän lihaa, valmiita aterioita ja säilykkeitä. Jälkimmäiset sisältävät piilotettuja rasvoja ja paljon suolaa, jolla on epäterveellinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään.

Ne, jotka haluavat syödä mausteisia, laittavat aineenvaihduntansa varpailleen!

Syö kurkuma chili valkosipuli mausteinen aineenvaihdunta varpaillasi asettaa kultaiset säännöt pitkän terveen elämän

Jokainen, joka haluaa syödä mausteista, tietää varmasti jo chilin, valkosipulin, sipulin ja kurkuman kulutuksen edut. Mutta ole varovainen: älä liioittele! Lisäksi sinun pitäisi myös vähentää sokerin kulutusta, mikä tarkoittaa, että syöt harvoin makeisia. Mielialastasi riippuen voit hemmotella itseäsi palalla tummaa suklaata.

 Luota tuoreisiin hedelmiin, vihanneksiin ja pähkinöihin.

Kultaiset säännöt terveellinen syöminen tuoreet hedelmät vihannekset pähkinät

Kolesterolin alentamiseksi tarvitset jälleen terveellistä ruokavaliota. Joka tapauksessa sinun on myös juotava riittävästi. Suositeltavia janonpoistajia ovat vesi, hedelmämehut ja yrttiteet. Smoothiet ovat hyväksi hahmollesi, mutta myös terveydelle. Joten voit pysyä kunnossa, terveenä ja huippukunnossa pitkään vain fiksuilla syömis- ja juomistoimenpiteillä.

 Sano “ei” rasvaiselle lihalle! Mieluummin kala ja maitotuotteet.

Kultaiset säännöt terveelliselle elämälle, ei lihaa, vaan kalaa ja maitotuotteita

  • Kultainen sääntö # 4: Nuku riittävästi ja pysy terveenä pitkään

Itse asiassa modernin ja dynaamisen maailman tunnuslauseen pitäisi olla: nukku tarpeeksi! Koska hyvä ja terve uni on ehdottoman välttämätöntä ja se auttaa elämään pitkää, terveellistä elämää, tämä on elintärkeä tarve aivan kuten syöminen ja juominen. Jokainen, joka voi nukkua hyvin lukuisista huolista ja kiireisestä arjesta huolimatta, tekee paljon terveytensä puolesta. Unen aikana immuunijärjestelmämme, sydän- ja verisuonijärjestelmämme, hermosto ja aivot uudistuvat. Hyvän yöunen jälkeen tunnet olosi valppaammaksi ja näytät paremmalta. Neuvomme sinulle: nuku riittävästi ja säännöllisesti! Voit myös lukea artikkelimme nukkumasta enemmän talvella, mutta löydät lisää temppuja riittävän unen saamiseksi kaikkina vuodenaikoina.

Terve uni on tärkeää missä iässä tahansa.

Kultaiset säännöt terveelle pitkälle elämälle Terve uni on tärkeää missä iässä tahansa

  • Kultainen sääntö # 5: Mielenterveys on välttämätöntä!

Lääketieteen ammattilaiset puhuvat usein henkisestä kunnosta tai vilkkaasta aivojen lenkkeilystä. Aivan kuten pidämme huolta kehostamme, meidän on pidettävä huolta myös aivoista. Sen on oltava kiireinen joka päivä koko elämän ajan. Aivot tarvitsevat jatkuvaa toimintaa, muuten harmaat solut hajoavat. Kirjan lukeminen tai musiikin kuunteleminen joka päivä, mahdollisimman paljon aikaa ilman matkapuhelinta tai kannettavaa tietokonetta auttaa paljon ja elvyttää aivoja. Jotta pysyt henkisesti kunnossa mahdollisimman pitkään, sinun on myös oltava aktiivinen. Voit esimerkiksi osallistua luokkiin, matkustaa, tanssia ja seurustella kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Näin elät täyttä, elintärkeää elämää.

 “Liike tuo siunauksia”!

Metsässä kävelylle meneminen, aktiivisena pysyminen on kultainen sääntö terveelle, pitkälle elämälle

  • Kultaiset säännöt # 6: Rentoudu kunnolla ja lievitä arjen stressiä

Rentoudu ja sammuta kunnolla! Tämä on välttämätöntä nykyaikaisille ihmisille. Jokapäiväinen stressi on suuri ja tekee meistä sairaita pitkällä aikavälillä. Tämän välttämiseksi sinun on löydettävä itsellesi paras rentoutumistekniikka, mukaan lukien jooga, pilates ja tai chi. Meditointi auttaa myös paljon stressin alentamisessa. Jos sinulla on mahdollisuus, hemmottele itseäsi ajoittain eteerisillä öljyillä tehdyillä hieronnoilla tai käy illalla kotona kylpyammeella.

Jokainen tarvitsee rentoutumista ja rentoutumista kotona …

Meditoi kotona Rentoudu Rentoutumisen kultaiset säännöt terveelle pitkälle elämälle

 … tai ulkona

Jooga Pilates ulkona pelata kultaisia ​​sääntöjä terveen pitkän elämän

  • Kultaiset säännöt # 7: Ennaltaehkäisy

Älykkäällä ehkäisyllä on myös ratkaiseva rooli pysyäkseen terveenä pidempään ja elää onnellisesti. Se alkaa asianmukaisella kasvojen ja vartalon hoidolla. Käytä SPF: ää ja antioksidantteja sisältäviä ihovoiteita saadaksesi sinut näyttämään nuoremmalta. Iho pysyy kiinteänä ja ilman ryppyjä. Tupakoinnin ja alkoholin käytön pitäisi olla tabu, ne pilaavat terveytemme ja täydellisen ulkonäömme. Sen sijaan tarvitset runsaasti kalsiumia ja vitamiineja (A, B, C ja D) saadaksesi kauniin ihon ja terveet luut. Älkäämme unohtako hammashoitoa – valkoiset hampaat ovat aina merkki hyvästä terveydestä! Jos mahdollista, vahvista kehoa ja immuunijärjestelmääsi vaihtamalla suihkut ja käymällä saunassa!

Toivottavasti voimme olla avuksi tämän tiedon kanssa. 7 kultaista sääntöä terveelle, pitkälle elämälle ovat edessäsi, ja voit itse päättää, mitä teet hyvinvointisi hyväksi tästä lähtien. Pysy kunnossa ja terveenä ja elä onnellisesti! Freshideenin toimittaja toivottaa sitä sinulle!

 Voit ajaa rakkaasi kanssa polkupyörällä ja tutustua luontoon.

Kysy terveen pitkän elämän kultaisista säännöistä yhdessä kumppanisi kanssa pyöräillen luonnossa

 Jokainen urheilutoiminta on hyväksi keholle ja sielulle.

Liikunta Pysyminen kunnossa ja terveenä ovat kultaiset säännöt pitkälle ja terveelle elämälle

Matkusta elämänkumppanisi kanssa ja koe monia hienoja hetkiä yhdessä!

Matkustaminen yhdessä elämänkumppanisi kanssa kokee monia hienoja hetkiä lomalla - kultaiset säännöt terveelle pitkälle elämälle