Altaan aita – loistavia ideoita uimiseen ja uima -altaan turvallisuuteen

Kesän tullessa lähemmäksi haluamme pikkuhiljaa päästä lämpimän ja miellyttävän vuodenajan tunnelmaan. Kuumuudessa kaikki haaveilevat virvokkeesta puutarhasuihkun alla tai suoraan puutarha -altaassa. Jos sinulla on myös suuri uima -allas tai pieni kahluuallas omassa puutarhassa, sinulle taataan vertaansa vailla oleva uiminen kesäkuukausina. Haluat varmasti tuntea olosi rauhassa uidessasi ja olla hyvin suojattu uteliailta katseilta. Sitten tarvitset ehdottomasti aidan uima -altaan ympärille. Oletko jo miettinyt, onko uima- ja kahluuallas tarpeeksi lapsiturvallinen? Jos et, niin olet tullut oikeaan paikkaan tänään, koska olemme valmistelleet sinulle upeita allas aidan ideoita. Tässä on kyse erittäin moderneista vaihtoehdoista puutarha -aidoille ja vaihtoehtoja uima -altaan aidatuksi, jotta kaikki siellä tuntevat olonsa turvalliseksi ja häiriöttömäksi. Pidä kiinni oppiaksesi lisää siitä.

Sininen taivas, paljon aurinkoa ja oma uima -allas – uintikausi voi alkaa!

Aidan ympärille allasideoita vihreitä mehikasveja etualalla eksoottinen kosketus pikkukivi sininen taivas

  • Allasuitset täyttävät tärkeitä toimintoja ja ovat pakollisia!

Oma uima -allas puutarhassa on paras edellytys loputtomalle uimiseen kesällä. Mutta tämä on totta vain, jos et ole huolissasi omasta tai läheistesi turvallisuudesta. Uima -altaan aita voi korjata suuren osan näistä huolenaiheista.

Se voi rajata ja suojata koko puutarha -altaan ympärillä olevan alueen. Jos esimerkiksi uima -altaan ympärillä on vihreistä pensaista tai puista valmistetut korkeat suitset, tämä voi olla täydellinen yksityisyysnäyttö. Naapureiden utelias katse ja heikko tuuli eivät pääse sisälle. Lisäksi tällainen ”vihreä seinä” voi myös alentaa melutasoa ja toimia samalla myös melun suojana.

 Vihreällä allas aidalla yhdistät esteettisen toiminnon ja hyvän yksityisyyden suojan …

Aidan ympärille allasideoita vihreän seinän esteettiset ominaisuudet tarjoavat hyvän yksityisyyden suojan

 …. Ja voit ottaa aurinkoa tuntikausia rauhassa ja uida haaleassa vedessä.

Aidan ympärille allasideoita korkeiden vihreiden puiden yksityisyys ja melu

Kyllä, mutta kun sinulla on pikkulapsia ja / tai lemmikkejä, turvallisuus on etusijalla. Sitten sinun on ehdottomasti aidattava altaasi! Olisi parasta saada pysyvästi asennettu aita, joka tarjoaa turvallisuutta ja vakautta. Sen on oltava vähintään 1,10 m korkea, jotta lapset eivät voi kiivetä sen yli. Turvallisuuden vuoksi ei tarvita poikkipalkkeja tai vastaavia “kiipeilyapuvälineitä” tai verkkoja, jotka ovat liian suuria aidan yli kiipeämisen helpottamiseksi. Muista, että lapset ovat useimmissa tapauksissa hyvin luovia ja voivat helposti voittaa suoja -aidat ja muut turvatoimet puutarha -altaalla. Siksi haluamme antaa sinulle lisävinkin:

Lisävinkki: Mahdollisista turvatoimenpiteistä huolimatta sinun ei pitäisi koskaan jättää lapsiasi ilman valvontaa paitsi uidessasi ja roiskuttaessasi uima -altaassa, myös möykkyessäsi uima -altaan ympärillä!

 Älä koskaan anna lastesi leikkiä uima -altaalla ilman valvontaa.

Aidan ympärille allasideoita Lapset leikkivät uima -altaalla

  • Mistä materiaaleista altaan aita voidaan valmistaa??

Altaan ympärillä olevalla aidalla on ensin puhtaasti esteettinen tehtävä. Sen on oltava oikein kirjattu ulkoalueesi yleiseen suunnittelukonseptiin ja vastattava talon arkkitehtonista tyyliä. Yhtä tärkeä on sen käytännön tehtävä, nimittäin puutarhan vesialueen erottaminen ja suojaaminen. Mitä tulee sopiviin materiaaleihin puutarha -altaan aidattamiseen, sinulla on joitain edullisia vaihtoehtoja. Kaikki olisi mahdollista ja helppoa asentaa yksinkertaisista ketju-aidoista puisiin ja tyylikkäisiin plexiglass-aidoihin. Ovi on myös pakollinen, koska se estää pääsyn veteen ja estää kutsumattomia vieraita.

 Moderni muotoilu ulkoalueella.

Aita uima -altaan ympärille ideoita moderni muotoilu ulkona

 Voit sekoittaa eri materiaaleja ja saada silti ylellisen ilmeen.

Aidan ympärillä olevat allasideat sekoittavat eri materiaaleja saadakseen ylellisen ilmeen

Plexiglassista valmistetut allas -aidat ovat olleet erittäin trendikkäitä jo vuosia. Toisaalta ne kirjoittavat saumattomasti mihin tahansa puutarhamaisemaan, toisaalta ne suojaavat täydellisesti uima -allasta tai kahluuallasta. Niiden ulkonäkö vaihtelee myös kehystetyistä puolikehyksistä kehyksettömiin. Käytetty pleksilasi on rikkoutumaton, siinä ei ole aukkoja, joten lapset eivät voi kiivetä tällaisen aidan yli. Sen suuri plussa on kuitenkin se, että se on täysin läpinäkyvä ja sinulla on aina hyvä näkemys siitä, mitä altaassa tai sen ympärillä tapahtuu.

Tämä aita on riittävän korkea ja täysin läpinäkyvä.

Aita ympärille allas ideoita plexiglass tarpeeksi korkea ja hyvin läpinäkyvä

Puusta valmistettu uima -aita on yksi klassisista suunnitteluideoista ulkona.

Aidan ympärille allasideoita puinen klassinen muotoiluidea ulkona

Perinteisesti puutarha -allas on aidattu puupylväillä. Postiaita on vakaa ja antaa koko puutarhamaiselle klassisen ilmeen. Puu ei kuitenkaan ole sopivin materiaali altaan ympärillä olevalle aidalle, koska se vaatii säännöllistä huoltoa. Siitä huolimatta se on paljon halvempaa kuin muut vaihtoehdot. Esimerkiksi metalliaidana, joka on erittäin kestävä, mutta vaatii paljon huoltoa. Lisäksi metallia ei juuri voida yhdistää veteen. Mutta sinä päätät!

Metallisesta allas -aidasta voidaan tehdä houkutteleva lukuisilla vihreillä kasveilla.

Aita metallialtaiden ympärille lukuisilla vihreillä kasveilla

Löydät lisää ideoita uima -aitoja kuvagalleriastamme. Selaa nyt valokuvia ja löydä variantti, josta pidät eniten ja joka sopii uima -altaaseesi ja ulkoiluun. Loppujen lopuksi voit itse päättää, mikä aita on täydellinen siihen.

 “Vihreä seinä” on paras luonnollinen yksityisyysnäyttö puutarha -altaan ympärillä.

Aita uima -altaan ympärille ideoita vihreä seinä paras luonnollinen yksityisyysnäyttö puutarha -altaan ympärillä

Tämä ulkomuotoilu on varsin kutsuva.

Aidan ympärille allasideoita Vihreä kasvi näyttää houkuttelevalta

Aita uima -altaan ympärille ideoita valkoinen maalattu puuovi kaunis muotoilu

Kuva 17: Täällä on käytetty paljon puuta ja harkittu sopivaa valaistusta, joten lopulta syntyi erittäin houkutteleva ilme.

Aidan ympärille allas ideoita paljon puuta hyvä valaistus erittäin houkutteleva

Aidan ympärille allasideoita, puhdasta eksoottisuutta ulkopuolella

Aidan ympärille allas ideoita paljon puisia aurinkotuoleja

Aita uima -altaan ympärille ideoita pieni uima -allas mielenkiintoinen muoto hyvä aitaus

 Muutama värisävy ei vahingoita koko suunnittelukonseptia.

Aidan ympärille allasideoita Värivärit eivät vahingoita suunnittelukonseptia

 Aivan kuten vahva eksoottinen tölkki!

Aidan ympärille allasideoita kaunis muotoilu vahva laatikko puhtaita eksoottisia palmuja taustalla

Aidan ympärille allas ideoita kaunis muotoilu vahva voi eksoottinen

Aidan ympärille allas ideoita kaunis muotoilu