Betonilohkotuotteet etualueelle

 

yksityiskohdat betonilohkon tuotteet betonilohkojen istutus

DIY -betonilohkon tuotteet

Haluatko nähdä suuren ja yksinkertaisen terassimuunnoksen tuloksia? Avainsanayhdistelmä on “sylinterilohko pois Betonikuutio“. Se on yksi suosikki DIY -projekteistani. Pihani etuosa oli muutettava, mutta halusin käyttää käytännöllistä ja edullista lähestymistapaa.

Valokuvat ennen ja jälkeen

betonilohotuotteiden kuvat ennen ja jälkeen

Utelias? Katso ensin kuvat ja sitten annan selityksiä siitä! Sovittu? Nähdään silloin!

Betoniset lohkopenkit

Heti alusta alkaen olin varma, että pankki tulee olemaan projektini keskiössä. Kysymys oli “vain” miten tämä onnistuu. Menin asuntooni ja valitsin 16 sylinterilohkoa ja kaksi puuta. Minulla oli vain hämärä käsitys siitä, mitä halusin. Jokin sai minut hakemaan lisävarusteita. Olin aika varma, että tarvitsen näitä.

Betoni kivi valtaistuimen istuin

Ensin tein kuoppia puuhun. Sitten päätin rakentaa pankin betonisylintereistä. Lopputulos eroaa alkuperäisestä ajatuksesta. Mutta tämä ei ollut sinänsä huono, joten kerron ensin muutamia yksityiskohtia siitä.

Materiaali

valtaistuimen istuin rakentaa betonilohkoja

Aluksi asetin kaksi riviä, joissa oli paljon sylintereitä, lattialle. Sitten käänsin sivujen päät. Sitten laitoin kuusi lohkoa pintaan. Laitoin kaksi niistä poikki, jotta voit sijoittaa niihin kasveja.

Tunnistatko ne takarivillä ja toisessa vaiheessa? Yllä olevissa kuvissa voit nähdä ”valtaistuimen” eri näkökulmista.

Sora vaaditaan

ottaa soraa käyttöön

Olin varma, että pankin pankkien kasvien kautta oli saatava enemmän elämää. Siksi asetin sylinterilohkoja pintaan. Kivet ovat osoittautuneet täydellisiksi täyttämään siellä olevat aukot. Rakenne toimii nyt lohkona tai eräänlaisena putkena tapauksesta riippuen. Se voi estää veden virtaamisen läpi tietyissä tilanteissa ja – välittää sen toisissa. Alla näemme japanilaisia ​​ruoho- ja kukkaruukkuja eri väreissä.

Kasveilla on virkistävä vaikutus

valtaistuimen istuin rakennus betonilohkon kasvit korut

Täältä näet kiviä sylinterilohkojen alaosassa. Se on valmistettu basaltista, joka on jäljellä entisestä takapihan maisemaprojektista.

Sylinterilohkojen alaosassa

soraa maan betonilohkoon

Kun kaikki oli tehty, lisäsin neljä lohkoa marmoria. Peitin kaiken kivillä ja lisäsin sitten pieniä kasveja penkin molemmin puolin olevaan alkoviin.

Katso projektini lopputulosta, joka voidaan nähdä kuin valtaistuinistuin tai veistos.

Valtaistuimen istuin on valmis

kasvien valtaistuimen istuin betonista

Tässä näet saman asian, mutta edestä katsottuna. On myös toinen mahdollisuus: tyynyn sijaan voit laittaa kasvin päälle.

Edestä

Betonikivestä valmistetut istuimet istuttavat edestä

Näin voit luoda koriste -seinän tästä betonirakenteesta, joka toimii myös kasvitelineenä. Tämä takaa houkuttelevamman ulkonäön.

Sylinterilohko

Rakastan istuimen ulkonäköä yläkerrassa. Mutta halusin myös todella rakenteen, joka toimisi pankkina. Sain inspiraatiota Kaylan blogin The Basement ideoista.

Se on idea, joka on helppo koota yhteen ja joka voidaan toteuttaa pienellä roskalla ja melulla. Lainasin paljon siellä olevista projekteista, mutta halusin toteuttaa ne pienemmässä mittakaavassa. Annoin miehelleni mahdollisuuden päättää lopullisesta suunnittelusta minusta riippumatta. Täältä näet tarvikkeet, joilla aloitin.

Tarvittavat lisävarusteet

tarvittavat lisävarusteet penkille

laitteet

– 2,5 pitkä puukappale, joka on leikattu puoliksi täällä. Voit tietysti valita pidemmän tarpeen tarpeidesi mukaan.

– 16 yksittäistä sylinterilohkoa

– 3 betonilohkoa

– Kasveja

– kiviä

– Kukkaruukkujen maaperä

Betoni ja puu

betonilohkoja ja puuta penkille

Rakentamisen vaiheet

  1. Pinoa sylinterilohkoja kolmesta kahteen riviin. Varmista, että etäisyys on oikea, jotta voit asettaa puupinnan ja kivet sen yläpuolelle.
  2. Aseta kaksi puulevyä reikien läpi ja yhdistä siten lohkojen yläreiät. Puulaudat eivät välttämättä pääse reikien kauimpiin päihin, mutta kun ne on laskettu alas, niiden tulee olla riittävän lähellä, jotta rakenne pysyy vakaana
  3. Pinoa mukulakivet taululle

Lisää kasveja

betonilohkojen ja puun rakentaminen penkille

Harkitse muita hauskoja lisäosia. Voit lisätä kaksi lohkoa kerrallaan tukikohdan viereen. Toisen tulee osoittaa aukko ylöspäin ja toisen poikittain. Ylempään voit lisätä kasveja. Voit tehdä tämän täyttämällä aukon kivillä ja kolmanneksen tulisi olla laitokselle ja maaperälle. Alla olevassa kuvassa on vaikea nähdä, mutta molemmilla puolilla on kasveja.

Melkein valmis

betonilohko ja puu penkkirakennustehtaille

Haluaisitko myös heittää tyynyjä? Varmasti loistava idea. Minun tapauksessani pienet eläimet huolestuttivat minua hieman. Siksi pidin tyynyt sisäänkäynnin kaapissa ja otin ne tarvittaessa pois. Suurimman osan ajasta se tapahtui, kun nautin drinkin ulkona.

Heitotyynyt muuttavat ulkonäköä

DIY betonilohkon penkkiheittotyynyt

Haluatko tietää yhden salaisuuksistani? Alun perin pankki näytti erilaiselta, ja sen entinen ulkonäkö on ikuistettu alla olevassa kuvassa. Se on loistava vaihtoehto, mutta halusin itse asiassa selkeämmän ilmeen. Mutta sitten muutin mieleni ja se tuli yllä olevaan suunnitteluun.

Toinen vaihtoehto

Toinen vaihtoehto betonikivipenkki

Olen super tyytyväinen lopputulokseen. Mutta minun silmissäni piha näyttää edelleen jotenkin ohuelta.

DIY -ulkoseinätaideprojekti

… ja siksi päätin tehdä DIY -ulkoseinäprojektin. Tein tutkimusta etukäteen ja sen aikana törmäsin seuraavaan lohkoon: Positiivisesti loistava. Siellä näin idean valssatun sammalta. Minusta se oli hieno ja päätin laittaa sen myös sinne. Kyse oli juuri leikatusta ruohosta, joka oli täynnä metallisia yksityiskohtia.

Sammal ja pelti

diy wandart sammal metallilevy

Meillä oli rullattu arkki kotona, mikä oli jo suuri etu. Esitimme tämän kuin kangas ja kiinnitimme siihen magneettikappaleita. Nämä rakenteet mahdollistivat upeiden kuvien vaihtamisen. Sivuilla näkyvä metalli näytti modernilta kehykseltä. Tässä tapauksessa kyseessä on sammalikerros metallipinnalla.

Sakset ovat käytössä

sammal diy wandart -saksille

Mittasin ja leikkasin sammalan ja kiinnitin sen sitten metallipalaan. Mielestäni tuloksena oleva ilme on selkeä ja erittäin rauhoittava!

DIY -ulkoseinätaide

Moderni sammal ja metalli DIY -seinätaide

Viimeiset kosketukset

Nyt päästään katsomaan alla olevia hankkeen lopputuloksia. Laitoin Fernkrautin säiliöihin oven viereen. Maustin sen myös punaisella ovimatolla. Lopetin koko homman kahdella pienellä maalatulla kukkaruukulla, jotka oli valmistettu pehmeästä sinisestä.

Tyydyttävä

lopullinen ilme wandart -penkki ulkona

Joskus pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Kiitos, että jaoit tämän projektin ilon kanssani tänään. Kuten näette, tässä huoneessa on vielä tilaa väreille. Henkilökohtaisesti jatkan DIY -maratoniani tänään. Kun lopetan uusilla ulkoilua koskevilla ideoilla, jaan ne mielelläni kanssasi! Toivottavasti sinustakin tuntuu siltä!

              Sisustusidea

ulkokoristekasvi