Chartreuse – trendikäs vihreä sävy

Tänä vuonna vihreiden vivahteiden joukosta erottuu hyvin erityinen vihreä sävy, ja tämä on tulossa yhä suositummaksi trendikkääksi vihreänä vivahteena sisätiloissa. Chartreuse on tämän rohkean ja vilkkaan sävyn nimi. Voidaan jopa sanoa, että Chartreuese on tehnyt läpimurron ja se näkyy yhä useammin monissa sisustussuunnitelmissa vuonna 2018. Mutta nyt tulee looginen kysymys: mikä väri on Chartreuse tarkalleen? Monet lukijat varmasti kysyvät sitä, koska on hieman vaikea selviytyä tästä valtavasta värien merestä, jossa on erilaisia ​​vivahteita ja lukuisia sävyjä. Suunnitteluasiantuntijamme antavat sinulle vastauksen heti. Chartreuse on kirkas sekoitus keltaista ja vihreää. Chartreuse korvaa kalkin ja sinapin entistä vahvemmin ja muodikkaasti. Jotta voisimme havainnollistaa juuri kirjoitettua, olemme koonneet luettelon upeista huonemalleista, jotka paljastavat Chartreuksen viehätyksen kauneimmalla ja tyylikkäimmällä tavalla.

 Hitaasti, mutta varmasti, trendikäs vihreä sävy valloittaa sisustuksen

Chartreuse trendikäs väri 2018 sisustus

Tämän päivän postauksessa saat selville, missä ja miten voit korostaa aksentteja tässä ainutlaatuisessa vihreän sävyssä sisätiloissasi ja mitä värejä voit yhdistää sen kanssa. Vie meidät kauniiseen, värikkääseen maailmaan, jossa Chartreuse hallitsee, ja kehitämme sen mahdollisuuksia ja suunnitteluvaihtoehtoja omien neljän seinän sisällä.

Pysy kanssamme ja hämmästy!

Chartreusen mukava sohva leikkaa hienon hahmon olohuoneessa ja kiinnittää välittömästi kaikkien huomion

Chartreuse moderni olohuone

  • Trendikäs vihreä sävy Chartreuse on laajalti käytetty kotona

Haluamme aloittaa siitä, että voit käyttää tätä modernia sävyä erittäin hyvin missä tahansa kodin huoneessa. Se sopii upeasti olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, mutta näyttää yhtä houkuttelevalta lastenhuoneessa, keittiössä ja eteisessä. Trendikäs vihreä sävy saa kotiseinät loistamaan ja täyttämään koko huoneen iloisella tuulella. Voit käyttää maalia suuremmissa mitoissa ja levittää sitä laajoille alueille, jos olet tarpeeksi rohkea ja innovatiivinen.

Epävarmoille on myös hyvät mahdollisuudet tuoda Chartreuse sisustukseen. Voit maalata korostusseinän tähän kelta-vihreään sävyyn tai hankkia itsellesi nojatuolin chartreusessa. Sitten voit olla varma, että se herättää välittömästi huomion ja luo huoneeseen WOW -vaikutelman. Käytetään sitä olohuoneessa tai keittiössä, tämä rohkea, trendikäs vihreän sävy ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Yksi tykkää chartreuseista tai hylkää tämän vihreän sävyn. Keskitietä ei ole!

 Tämä moderni keittiö näyttää erittäin houkuttelevalta, koska siinä on yhdistetty chartreuse valkoisiin ja vaaleisiin puun sävyihin

Moderni portugalilainen keittiö

Maalaa vain yksi seinä Chartreusen makuuhuoneessa ja nauti huoneen iloisesta ilmapiiristä

Makuuhuoneen seinävaunu

  • Katseensieppaaja Chartreusessa – paras idea piristää huonetta

 

Epäilemättä chartreuse on voimakas väri ja voi helposti laukaista esineen, huonekalun tai koko huoneen. Tämänvärinen nojatuoli voi virkistää yksivärisen sisustuksen valtavasti ja herättää erityistä huomiota.

Chartreuse -nojatuoli oli sijoitettu oikein kirkkaaseen paikkaan. Voimakas päivänvalo saa trendikkään vihreän sävyn loistamaan!

Huoneen nojatuoli Chartreusessa

On jopa lasten leikkiä asettaa muutama aksentti huoneen chartreuseen ja parantaa huoneen yleistä ulkoasua. Pari ruokapöydän tuolia keittiössä, vaaleat verhot olohuoneessa tai lastenhuoneessa silmiinpistävässä keltaisen ja vihreän sekoituksessa voivat yksinkertaisesti tehdä ihmeitä sisustuksessa.

Kolme tuolia ja joitain koriste -esineitä pöydällä piristää tätä mustavalkoista ruokasalia

Tuolit koriste -esineet Chartreuse -ruokasali

 Tällä purppura-sinisellä taustalla chartreuse tulee hyvin esiin!

Tuolit Chartreuse violetti-sininen

 Tämän valoisan ja tyylikkään ruokasalin verhot kiinnittävät heti katseesi?

Gradeissa Chartreusessa

Chartreusen läsnäolo ja vetovoima ovat myös erittäin vahvoja lastenhuoneessa

Chartreuse -lastentarha

Voit myös taitavasti asettaa aksentteja Chartreuseen makuuhuoneessa. Katso seuraavat kuvat ja ota niistä uutta inspiraatiota! Haluatko vain yhden tai kaksi koristetyynyä tähän trendikkääseen vihreään sävyyn? Nämä ovat tarpeeksi täydellisiä, jotta makuuhuoneen sisustus näyttää erikoiselta. Usein yritetään sovittaa Chartreuse -koristetyynyjen ja verhojen väri paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi.

 Aseta pieniä aksentteja Chartreuseen makuuhuoneessa, ….

Makuuhuone visuaalinen aksentti Chartreuse

 … joilla on suuri vaikutus!

Chartreuse -aksentteja makuuhuoneessa

  • Mihin väreihin voidaan yhdistää trendikäs vihreä sävy Chartreuse??

 

Chartreuse on ehdottomasti paras yhdistää valkoiseen. Täysin valkoisessa ympäristössä pienimmätkin yksityiskohdat Chartreusessa erottuvat. Samanväriset kukkivat oksat tai leikkokukat tuovat huoneeseen luonnollista tunnelmaa ja saavat sen hehkumaan!

 

 Valkoinen makuuhuone syttyy chartreuse -aksenttien vuoksi!

Valkoinen makuuhuoneen aksentti chartreuse

Mutta trendikäs vihreä sävy luo myös mielenkiintoisen huoneen ilmeen violetilla ja koboltinsinisellä. Chartreusen läsnäolo on vielä selvempää harmaalla taustalla.

 Vain yksi aksentti chartreuseissa riittää useimmissa tapauksissa ja toimii katseenvangitsijana koko huoneessa

Silmiä hivelevä Chartreuse-aksentti huoneessa riittää

Ota tarpeeksi aikaa ja katso rauhassa kuvagalleriamme vakuuttaaksesi itsesi Chartreuse -värin optisesta vaikutuksesta. Haluatko tuoda tämän trendikkään vihreän sävyn sisustukseesi?

Harmaa ja koboltinsininen luovat täydellisen taustan Chartreusen vahvalle läsnäololle

Taustaa chartreuse

Värien sekoitus, jossa Chartreuse hallitsee

Värikäs huone monia värejä Chartreuse hallitsee

 Chartreuse on osoitettu houkuttelevaksi sävyksi

Chartreuse seinät

Kauniisti kuvioidun maton avulla voit tuoda trendikkään vihreän vivahteen sisustukseen

Koristeellinen tyyny Chartreuse trendikäs

Ole rohkea ja maalaa seinät Chartreuseen!

Aksenttiseinä Chartreusessa

 Tai valitse kuvioitu taustakuva tässä sävyssä!

Kuviollinen tapetti chartreuse -mallissa

 Chartreuse kutsuu luonnon kotiisi!

Chartreuse -sisustus

Myös joidenkin keittiökaappien pinta voi loistaa tässä vihreän sävyssä

Keittiön kaapit kohteessa Chartreuse

Pääasiassa mustassa sisätiloissa tarvitset tietysti muutamia kirkkaita aksentteja mausteeksi

Ideoita chartreuse -sisustukseen