Elävät trendit vuonna 2016 – mikä on trendikästä juuri nyt?

Elävät trendit vuonna 2016 – se on trendikästä!

Kevät saapuu ja sen myötä raikkaat värit saavat kodin näyttämään hyvältä. Tyynynpäälliset, jotka saavat sohvan ja suosikki -istuinalueen näyttämään viihtyisältä ja houkuttelevalta tyylikkäillä pastelliväreillä ja kodikkailla peitteillä, jotka tarjoavat lämpöä ja turvallisuutta raikkaana kevätiltana. Uudet huonekalut retro -ilmeineen tuovat kuitenkin raikasta ilmaa kotiisi ja antavat sinun tuntea olosi kotoisaksi. Oikeilla lisävarusteilla jokaisesta kodista tulee paikka, jota odottaa kovan työpäivän jälkeen.

Elävät trendit 2016 kevätmaiset vuodevaatteet, pastelliväriset tekstiilit

Vuodevaatteet, jotka toivottavat kevään tervetulleiksi

Tyylikkäillä vaaleilla väreillä makuuhuone saa myös uuden ilmeen. Kevyet puuvillakankaat ja kukkainen malli takaavat rentouttavan unen. Kevyet ja kodikkaat peitot eivät ainoastaan ​​lämmitä, vaan ovat myös tyylikkäitä lisävarusteita, jotka antavat makuuhuoneelle kodikkaan ilmeen.

Kaikki voidaan sovittaa väreihin. Jos haluat tuoda makuuhuoneeseen jotain uutta, pudotat mielellään takaisin tyylikkäisiin peileihin. Nämä ovat mahdollisuus suurentaa tilaa optisesti.

Koristeita, joita ei kannata tehdä ilman

Uusi kuva on erinomainen koriste, joka antaa huoneelle uuden ilmeen. Kevään kaltaiset aiheet takaavat hyvän tunnelman ja ne voidaan sovittaa täydellisesti sisustukseen. Olipa vanhanaikaisia ​​retrokehyksisiä kuvakehyksiä tai moderneja malleja, verkkokaupasta http://www.julido.de/ löydät kaiken mitä haluat kodikkaasta kodista. Pöytäliinat, maljakot ja astiat, jotka tekevät ruokailun ystävien kanssa miellyttävän kokemuksen ja tarjoavat kattavan valikoiman.

Elävät trendit 2016 kevätmaiset koristeideat tulppaanit

Kaikki kylpyhuoneeseen ja saunaan

Tyylikkäät pyyhkeet kylpyhuoneeseen tai saunaan ovat myös erinomaista laatua. Ne myös antavat kylpyhuoneelle uuden ilmeen ja antavat kevään tulla sisään. Mutta ei vain pyyhkeitä, vaan myös pieniä asioita, joita tarvitaan jokaisessa kylpyhuoneessa, kuten kosmetiikka-astiat, saippuakupit ja muut pienet asiat, jotka antavat kylpyhuoneelle hyvän olon ja pitävät sen siistinä.

Elävät trendit 2016 kevätmainen kylpyhuone sisustus vihreät huonekasvit

Kansi romanttiseen ilmeeseen

Päällysteiden avulla jokainen ruokasali saa romanttisen ilmeen ja tuolit uuden ilmeen. Kirkkaat värit ja kauniit mallit tekevät jokaisesta huoneesta ystävällisen ja kutsuvan. Oikeilla lisävarusteilla voit suunnitella huoneen kokonaan uudelleen ilman, että sinun on ostettava uusia huonekaluja. Monet pienet asiat talolle ja puutarhalle vaikuttavat suuresti jokaiseen kotiin. Verkkokauppa, jossa voit valita monenlaisista tuotteista saadaksesi uuden ilmeen kotona, kätevästi kotoa kahvikupin kera.

Elävät trendit 2016 kevätmaiset koristepäällysteet