Garland tuoreista yrteistä – loistava DIY -idea intohimoisille harrastajille

Yrttikausi on virallisesti avattu. Jos pidät metsäretkistä ystävien kanssa, tiedät. Luonnossa on monia erilaisia ​​tuoreita yrttejä, jotka odottavat keräämistä. Niillä on erilaisia ​​parantavia voimia ja erityisiä tuoksuja. Jokainen meistä voi käyttää tätä eri tarkoituksiin kotitaloudessa, esimerkiksi yrttien kuivaamiseen tai aromaattisen teen valmistamiseen. Mutta tänään haluamme mennä askeleen pidemmälle ja esitellä teille suuren DIY -idean tuoreista yrteistä, joita kaikki eivät tiedä. Oletko koskaan ajatellut, että voit koristella tuoreilla yrteillä? Tästä on tämän päivän artikkeli. Näytämme askel askeleelta tekstissä ja kuvissa, kuinka voit tehdä itse tuoreiden yrttien seppeleen. Kääri hihat ylös ja ryhdymme työskentelemään yhdessä. Sovittu?

Kuten aina, etsimme luovia ideoita kodin sisustamiseen.

Tuoreiden yrttien koristelu sisäpuolelle

Käytän tässä puutarhassa aina tuoreita yrttejä puutarhastani. Suosikkejani ovat aito timjami, rosmariini, basilika ja tilli. Aromaattinen piparminttu, sitruunamelissa ja persilja kilpailevat kuitenkin edelleen näiden kanssa. Muutama laventelin varsi sopii hyvin tämän DIY -idean kanssa, koska ne tuovat järjestelyyn herkän violetin värin ja parantavat seppeleen tuoksua.

Älä ole omantunnon syyllinen, jos leikkaat yrttejä omassa puutarhassa. Nämä kasvavat nopeasti takaisin. Lisäksi tuoreet yrtit kestävät pitkään ja hehkuttavat ihanaa tuoksuaan ainakin päiviä.

Kotitekoisella yrttiseppelellä voit sisustaa ruokapöydän tai sivupöydän kotona ja raikastaa sisäilmaa. Voit myös sijoittaa seppeleen sohvapöydälle ulkona. Siellä se toimii toisaalta todellisena katseenvangitsijana ja toisaalta voit nauttia yrttien tuoreesta, hieman turruttavasta tuoksusta joka päivä. Molemmissa tapauksissa sinulla olisi todellinen kohokohta, joka välittömästi herättää huomion ja tuoksuu hyvältä. Paljon riippuu siitä, mitä yrttejä käytät. On kuitenkin hyvä tietää, että jotkut yrtit ajavat pois hyttyset ja muut hyönteiset. Voit lukea siitä lisää täältä.

Tarvitset vain muutamia asioita tuoreiden yrttien seppeleeseen.

Tarvittavat materiaalit tekevät seppeleen tuoreista yrteistä

  • Kuinka tehdä seppele tuoreista yrteistä?

Tuoreiden yrttien seppeleen luominen on helppoa eikä vie paljon aikaa. Tämä DIY -idea sopii hyvin myös aloittelijoille. Lisäksi, kun teet seppeleitä, sinulla on ehdoton vapaus sekoittaa suosikkiyrteesi ja yhdistää ne haluamallasi tavalla. Täältä saat yksinkertaisia ​​vaiheittaisia ​​ohjeita.

Mitä tarvitset yrttien seppeleen tekemiseen:

  • tuoreita yrttejä
  • lanka- tai hamppupallo
  • Lanka kukka -seppeleille
  • Kasvien sakset
  • Tee seppele tuoreista yrteistä askel askeleelta

Mittaa ja leikkaa 15 cm lankaa.

Tee seppele tuoreista yrteistä

Ensin sinun on mitattava lanka (noin 15 cm) ja leikattava tämä pituus.

Tee nippu yrttejä

Tee nippu yrttejä tehdä seppele

Sitten teet ensimmäisen nippun yrttejä. Voit tehdä tämän ottamalla muutamia vartalosi yrttejä ja sitomalla ne yhteen. Sinun on kierrettävä lanka varren ympärille. Leikkaa sitten varren päät, kunnes ne ovat suoria. Ensimmäinen nippusi on toistaiseksi valmis!

Nyt sinun on päätettävä itse, kuinka monta tällaista nippua tarvitset seppeleesi. Eli sinun on määritettävä seppeleen pituus etukäteen. Toista sitten prosessi ja luo vielä useita tuoreita yrttejä.

 Sido nippu langalla ja langalla.

Tee seppele, sido tiiviisti lankalangalla

Sido nippu nipun viereen

Sidotaan seppele tuoretta yrttiä nipun viereen

Nyt sinun on sitottava yksittäiset niput yhteen muodostaen seppeleen. Käytä lankaa ja lankaa sen tekemiseen. Sinun täytyy kääriä lanka noin neljä tai viisi kertaa varmistaaksesi, että nippu on tiukasti kiinni. Mutta älä katkaise johtoa vielä.

Aseta sitten seuraava nippu yrttejä muutaman tuuman ensimmäisen alapuolelle, jotta ne ovat päällekkäin. Sitten voit kääriä langan ja langan uudelleen toisen nipun varren ympärille. Tällä tavalla voit jatkaa ja vaihtaa nippujen asentoa vasemmalta oikealle, kunnes olet saavuttanut halutun garlandin pituuden.

Tuoreiden yrttien seppele on pian valmis!

Tee seppele tuoreista yrteistä askel askeleelta

Kun pääset loppuun, aseta viimeinen nippu vastakkaiseen suuntaan kuin edellinen. Työnnä nipun varret viimeisen nipun lehtien alle ja kiinnitä langalla. Katkaise ylimääräinen lanka ja lanka.

 Tuo nyt luomuksesi esille!

Garland tuoretta yrttiteetä hehkuvat

Yrttiseppeleet ovat monipuolinen ja kaunis tapa käyttää puutarhan loputonta luonnonrikkautta koristeena. Siksi aseta vastavalmistettu tuoreiden yrttien seppele sisätilojen tai ulkoilupöydän keskipisteeksi. Voit siis nauttia raikkaasta luonnon tuoksusta pitkään ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Koska seppeleeseen sidotut tuoreet yrtit tuoksuvat ihanilta muutaman päivän ajan. Lisää pari lyhtyä ja sisustus sisätiloissa ja ulkona olisi täydellinen!

On myös muita tapoja koota yrttiseppele. Toivotamme teille paljon askartelua ja onnea!

 Voit tehdä epätavallisia koristeita kotiisi tuoreista yrteistä

Tee itse tuoreita yrttejä kotiisi

 Yrtit voidaan sitoa nippuihin hetkessä.

Sido yrtit nippuihin, ripusta, koristele

 Ripusta yrttikimput ja koristelu on valmis!

 Koristeelliset yrttikimput ripustavat erilaisen tuoreista yrteistä tehdyn seppeleen

 Tämä tuoreista yrteistä tehty koriste huokuu upeita tuoksuja, jotka saavat sinut ajattelemaan metsäretkiä ja pelto niittyjä

Koristeellinen seppele tuoreita yrttejä upeita tuoksuja


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80