Goldtouch -koristelu – 12 tapaa kaunistaa kotiasi

goldtouch kahvipannu lasista ja metallista

12 tapaa antaa kodillesi kultainen kosketus

Olet jo huomannut – kultainen kosketus on palannut trendiin. Sen huomaa jopa tekniikasta. Katso esimerkiksi uuden iPhone 5S: n tyylikäs, kiiltävä kultainen versio. Mutta tänään keskitymme kodin sisustamiseen. Olemme keränneet sinulle 12 ihanaa kodin esinettä Goldtouchissa.

Ne kaikki näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Ruokailuvälineistä valoihin ja tyynyihin alkuperäisiin taideteoksiin – löydät lähes kaiken mahdollisen elävälle tyylille ja ylelliseen tunnelmaan.

Kullanvärinen sisustus keittiössä ja ruokasalissa

Oletko jo ihaillut yllä olevaa ranskalaista lehdistöä. Hänet nimettiin Eileeniksi kuuluisan suunnittelijan Eileen Greyn mukaan. Saat kahdeksan kahvikuppia valmistusprosessia kohden ja paljon iloa ja esteettistä nautintoa.

Kultainen geometria hämmästyttää West Elm

kullanväriset lautasliinarenkaat geometrisessa muodossa

Yllä olevassa kuvassa oleva lautasliinasetti saa vieraasi tuntemaan olonsa erittäin erityiseksi. Sormukset itsessään on valmistettu messingistä kultapinnoitteella. Koristele lautasliinat ja pöytä muutamalla oliivipuun oksalla hienovaraiseksi, eläväksi aksentiksi.

Posliiniastiat Cratesta & Tynnyri

goldtouch -posliini -ruokailuvälineet, matta kultainen reuna

Kultainen galvanoitu juustoveitsi ja teräskakkupalvelin West Elmiltä

goldtouch juustoveitsi yksinkertainen ja tyylikäs

Goldtouch -valot

Voit käyttää valaistukseen kultaista optiikkaa. Valon ansiosta pinta loistaa vieläkin upeammin ja levittää juhlatunnelmaa koko huoneeseen. Riippuvalaisimet tai kultaiset pöytävalaisimet muuttuvat väistämättä katseenvangitsijoiksi huoneessa.

Mistä löydät nämä Calyx -riippuvalaisimet Atelier Areti?

goldtouch riippuvalaisimet messingistä

Nämä käsin valmistetut ja messingistä valetut kartion muotoiset valot ovat tyylikäs lisä sisustukseesi huoneesta riippumatta.

Tai pidätkö enemmän teollisesta tyylistä?

kullanväriset riippuvalaisimet teolliseen tyyliin

Löydät tämän nostalgisen punaisen kultalejeerinkisen pöytävalaisimen jälleen West Elmistä

goldtouch pöytävalaisin, jossa on kiiltävä lampunjalka ja ruusunpunainen sävy

 Jonathan Adlerin pöytävalaisin

goldtouch -lampunjalka messinkiä mustalla lampunvarjostimella Tämä uskomattoman alkuperäinen pöytävalaisin kaadettiin kiinteästä messingistä valmistettuun hiekkamuottiin ja pyöristettiin käsin. Lampunjalka näyttää kullasta valmistetulta ruiskulta ja levittää sen mineraalimaisen tunnelman ympärilleen.

Kultaisia ​​aksentteja odottamattomissa paikoissa

Voit levittää kultaisia ​​aksentteja koko asuntoon ja siten vain tuntea olosi kauniiksi kaikkialla. Katso miten seuraavista kuvista!

DIY -muistilaudat ja hyllyt kultaisia

goldtouch -muistilaudat seinällä

Tyylikäs tyyny Williams-Sonomalta, kultalehtiefekti

kultaiset touch -koristetyynyt kultaisilla läiskillä

Filigraaniset jacquard -kuviot valkoisilla Pottery Barn -pyyhkeillä

goldtouch kylpypyyhkeet huomaamattomasti kuvioitu

Ja nerokasta Jonathan Adleria – suurta messinkitorvea – vastaan

kullattu messinkitorvi, kullattu

Tunsitko kullan lämpimän hohtavan? Miksi et vain tuonut osan siitä kotiin? Tällaisella upealla kullanvärisellä sisustuksella tunnet olosi yksinkertaiseksi joka päivä.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80