Helloween -koristelu kuin Tim Burtonin elokuvassa

Helloween koristelu erityisesti

Taiteilija tekee kaikkien aikojen parhaan Helloween -koristeen

Kauhufestivaali, jota me kaikki rakastamme, lähestyy ja monet valmistautuvat siihen jo. Erityisesti Yhdysvalloissa tämä on loma, jota nuoret ja vanhat voivat odottaa ja joihin he voivat valmistautua ahkerasti. Kyse ei ole pelkästään asuntojen, puutarhojen, portaikkojen ja ikkunalautojen koristamisesta, eikä vain pukeutumisesta.

Kaikkien tulisi tuntea innostus festivaalia kohtaan ja liittyä juhlaan. Ja se voi tapahtua vain, jos edellä mainittu innostus näkyy.

Yksinkertainen idea ja loistava toteutus

Helloween-koriste erityisesti silmiinpistävä

Koko yhden perheen talo on sisustettu juhlaa varten ja valaistu sopivasti. Pelkästään Helloweenin koristeluun käytetään vuosittain valtavia summia rahaa, mutta sillä ei näytä olevan niin väliä, koska pian kauhistuttava kysymys kysytään joka ovella ja sitten on sinun vuorosi vastata.

Emme voi sanoa, haluaako Christine McConnell temppua vai herkkua. Hän osoittaa kuitenkin hyvin tyypillistä amerikkalaista innostusta Helloweenia kohtaan, jonka hän ilmaisi parhaiten viimeisessä projektissaan. Lahjakas taiteilija ja valokuvaaja on löytänyt tavan tehdä koko vanhemman kodista tehokas ja edullinen suurta kauhujuhlaa varten.

Christine Mcconnell maalaa vaahtomuovilevyjä, jotka hän kiinnittää sitten taloon

Helloween koristelu erityisesti varsin

Christine McConnell onnistuu muuttamaan lapsuutensa talon unettomaksi, jättimäiseksi, hammastetuksi hirviöksi itse suunnitellun vaahtomuovilevyn avulla..

Kaikkien Helloween -harrastajien onneksi hän otti luomisprosessin valokuvallisesti ja jakoi sen kanssamme. Talon hirviön silmissä ja hampaissa taiteilija käytti vaahtolevyjä, jotka hän maalasi itse. “Ne ovat kevyitä, edullisia ja ihanteellisia koneistukseen”, McConnell kommentoi tyytyväisenä.

Olemme liittäneet kuvia heidän työstään inspiroimaan sinua ja saamaan sinut tunnelmaan tulevaa Helloweenfestia varten.

Toivomme, että pidät kauhufestivaaleista!

Paneelit ovat kevyitä ja helppoja käsitellä

Erityisesti maalaa Helloween -koriste

Näin unettoman talon hirviön silmät luodaan

Leikkaa Helloween -koristelu pois

Tässä kuvassa viimeistellään hampaiden viimeistelyä

Helloween -koriste erityisesti hampaat

Kummitettu linna ja paljon pahoja ilmeitä

Helloween koristelu erityisesti