Hemmottele adventti -kalentereita ja varmista yllättävät päivät jouluun asti

Iloinen ilmapiiri ja joulun odotus ovat yksinkertaisesti pakollisia ja mukana suureen festivaaliin valmistautumisessa. Tänä maagisena aikana nuorten ja vanhojen tulisi tuntea olonsa erityisen mukavaksi, huolettomaksi ja hyvällä tuulella.

Jotta kaikki todella tuntisivat tämän, valmistusaika on käytettävä oikein. Juhlallisesti sisustettu talo, jossa on upeat joulukoristeet, koristeltu monilla välkkyvillä valoilla ja kynttilöillä, luo juhlatunnelman. Ja mitä ei saisi puuttua joulukoristeista? Tietysti adventtikalenteri! Hän saa aikuiset ja lapset iloisesti joulun tunnelmaan, yllättää ja ilahduttaa meitä 24 päivän ajan "Saapuvat" jouluaatosta.

Joulukoristeita täynnä yllätyksiä

näppärä adventtikalenteri kuvakehyksessä

Ideoita joulukalenteriin

Itse tehty on aina hyvä, ja tässä yhteydessä haluamme esittää lyhyesti kysymyksen: Miksi tutustu adventtikalenteriin et itse? Tällainen DIY -projekti antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella joulukalenteri täysin yksilöllisesti ja mukauttaa se kodin sisustustyyliin. Toinen etu on myös ilmeinen: voit täyttää joulukalenterin jollakin hyvin henkilökohtaisella, joka vastaa täysin perheenjäsentesi makua ja toiveita.

Tänään haluaisimme antaa sinulle ideoita ja ehdotuksia pienistä yllätyksistä Täytä adventtikalenterin sisältö ja täytteet erityisen sopiva.

Adventtikalenteri kuvakehyksessä

Visuaalisesti houkutteleva idea, joka miellyttää myös silmää … Käytä erikokoisia (melko pienempiä) laatikoita ja pakkaa niihin yllätyksiä rakkaillesi. Täällä voit piilottaa pieniä herkkuja, karkkia ja karkkeja pienimmillesi. Käytä pakkaukseen mukavaa käärepaperia ja koristele laatikot temaattisesti. Hanki sitten kuvakehys ja kiinnitä pahvi palaan taustaksi ja tyynyksi. Voit tietysti maalata sen valitsemallasi värillä tai peittää värillisellä paperilla. Pidä nyt lahjat kiinni ja joulukalenterisi on valmis.

adventin kalenteri beern basrelnista

Tinker advent -kalenterit mukeista

Etsitkö Tinker pieniä epätavallisia DIY -ideoita adventtikalenteriin? Mielestämme paperikupilla varustetut adventtikalenterit ovat hyvin omaperäisiä. Nämä ovat riittävän suuria ja silti pienikokoisia. Valitse kupit kahdessa tai useammassa eri mallissa tarpeidesi mukaan. Lävistä kupin pohja, tee aukko, jota voidaan käyttää narun vetämiseen. Etsi pieniä ja kevyitä esineitä piilotettavaksi mukeihin. Tämä voi olla esimerkiksi suklaamakeisia, pieniä paketteja kumimaisia ​​karhuja, joulupalloa tai upeita korvakoruja. Peitä sitten jokainen paperikuppi paperilla ja sido langalla. Vedä naru kuppien läpi seuraamalla numeroita tai ripustamalla ne satunnaisesti. Kiinnitä johto kuppien kanssa seinään tai mihin tahansa sinulle sopivaan paikkaan.

taitella keksimään kalentereita vessapaperista

Käsityöidea wc -rullilla

Jotkut teistä eivät ehkä pidä tätä ajatusta niin hienona, mutta lopputulos yllättää sinut. Kerää wc -rullat – tarvitset 24 kappaletta. Tasoita ne hieman ja paina päät kohti keskustaa niin, että ne tulevat päällekkäin. Liimaa toinen pää yhteen ja vasta kun olet asettanut lahjan, liimaa myös toinen puoli.

Koristele valitsemillasi jousilla, jotta se näyttää lahjalta. Leikkaa ympyrät värillisestä paperista (sopivasta väristä) numerointia varten. Tee reikä ympyröiden yläreunaan, jotta voit lisätä numerot myöhemmin. Ota puinen sauva ja ripusta lahjat langalla, narulla tai millä tahansa käsilläsi. Pienet joulupallot ja tähdet tekevät itse tehdystä adventtikalenterista kauniimman ja juhlavamman. Yllä oleva kuva näyttää lahjojen ripustamisen.

Ideoita DIY -joulukalenteriin on lukuisia, ja kaikki on henkilökohtaisen mielikuvituksen ja kädentaitojen asia. Sisällön ja täytteen osalta voit käyttää melkein mitä tahansa hyödyllistä, maukasta ja nautittavaa.

Toivotamme sinulle hauskaa käsitöitä ja hyvää joulua!

näpytellä ja täyttää adventtikalenteri

ideoita adventtikalentereihin

tee omia ideoita adventti kalentereihin itse


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80