Herkullisia sisustusideoita – raikas muotoilu hedelmämotolla

herkullisia koristeideoita omenoilla ja metallisella loistolla

Herkullisia sisustusideoita – upeita hedelmiä

Kaksi vuotta sitten ajattelin, että hedelmätaideteoksia voidaan näyttää vain keittiössä. Sitten näin tämän kuvan lastentarhasta, jossa on hedelmäteemaisia ​​taideteoksia alla.

moderni lastenhuone hedelmätaiteella

herkullisia koristeideoita päärynöistä ja omenoista

Näin päädyin ajatukseen, että nämä teokset sopivat kaikkialle. Tänään olemme valinneet kolme mahdollista hedelmätaiteen sovellusta kotiisi, eikä kyse ole vain keittiöstä ….

Hedelmät esillä

Aloitamme itsestäänselvyydestä. Hedelmät voivat olla huoneen sydän, pöydällä tai työtasolla. Ja se on helppoa! Syöt joka tapauksessa hedelmiä, miksi ne pitäisi piilottaa? Kuvassa on roikkuva kori täynnä luonnon lahjoja.

Riippuva kori hedelmiä

herkullisia sisustusideoita tuoreita hedelmiä vaaleanpunaisia ​​aksentteja

Hedelmät tuovat väriä myös muuten neutraaliin huoneeseen. Tämän keittiön päävärit ovat harmaa, harmaanruskea ja valkoinen, ja kaksikerroksinen lankakori, joka on täynnä appelsiinia ja sitruunoita keittiön saarella, elävöittää sitä.

Hedelmien keskipiste modernissa keittiössä

herkullisia sisustusideoita sitruunat ja appelsiinit

Kulho hedelmiä voi tehdä ihmeitä. Mutta etsi muita, ei-perinteisiä näyttelyvaihtoehtoja. Seuraavassa kuvassa näemme pitkän ja kapean rivin appelsiineja, sitruunoita ja tomaatteja. Kehyksen muoto ja kirkkaan punainen väri täydentävät nykyaikaisen keittiön modernia sävyä.

Hedelmiä ja vihanneksia nykyaikaisessa keittiössä

herkullisia koristeideoita hedelmien ja vihannesten sekoitukseen

Ja miksi et laita maukkaita hedelmiä lasikulhoon? Tämä koristeellinen ratkaisu löytyy bistro -keittiöstä alla olevasta kuvasta.

Lasikulho, jossa on hedelmiä bistro -tyylisessä keittiössä

herkullisia sisustusideoita sitrushedelmät suurissa laseissa

Nämä hedelmät ja muut syötävät antavat juhlatunnelman myös kesällä. Täytä pitkä tarjoilulauta hedelmäklustereilla, kuten sitrushedelmillä, trooppisen tunnelman saamiseksi.

Joulukoristeita hedelmillä

herkullisia sisustusideoita värikäs keskipiste

Vaikka se ei ole huoneen painopiste, hedelmänäyttely voi olla hyllyn tai pöydän painopiste. Avoimella hyllyllä on erilaisia ​​herkkuja, mutta kulho vihreiden omenoiden kanssa on erityisen silmiinpistävä.

Avoimet hyllyt valoisassa keittiössä

herkullisia sisustusideoita avoimet hyllyt vihreät omenat

Ja ne eivät ole vain koristeellisia. Sijoita hedelmät paikkoihin, joihin ne ovat helpoimmin saatavilla. Esimerkiksi tarjoiluvaunussa, koska juomat tarvitsevat myös sitruunoita.

Hedelmät koristavat tarjoiluvaunua

herkullisia sisustusideoita sitruunat ja tulppaanit

Taideteos hedelmäteemalla

Siirrytään nyt pelkojen esitykseen taideteosten kautta. Tietenkin olisi vaikeaa mennä pieleen hedelmätaidetta keittiössä. Pidän alla olevan kuvan hedelmien lähikuvasta …

Hedelmätaidetta nykyaikaisessa keittiössä

herkullisia sisustusideoita oranssi- ja omenamaalauksia

klo Etsy löydät varmasti ainutlaatuisia hedelmäteemaisia ​​taideteoksia. Marjat ja sitruunan sävyt tässä printissä Etsy -kaupasta Anek ovat erityisen havaittavia. Meillä on moderni ilme yhdistettynä eläviin väreihin:

Kesän hedelmien taidetta

herkullisia sisustusideoita kesäiseen tunnelmaan

Rohkeat muodot ja puhtaat linjat ovat aina vaikuttavia. Alla olevat päärynä-, appelsiini- ja omenataideteokset ovat eräänlainen painatus Etsy -kaupasta Tulosteita Stella Chili. Kuva on kutsuva, mutta myös tyylikäs eikä missään nimessä ylivoimainen.

Hedelmäkeittiön juliste

herkullisia sisustusideoita tyyliteltyjä hedelmiä

Etsy -myymälän retrohedelmät Hei housut ovat taitavasti tyyliteltyjä, vintage -ilme toivottaa värin ja muodon ihmeet tervetulleiksi. Ne näyttävät hyvältä keittiössä, mutta ne sopisivat mihin tahansa kotiin.

Retro hedelmätaide

herkullisia sisustusideoita keittiön julisteita kirkkaissa väreissä

Ananas luo vertaansa vailla olevan trooppisen ilmapiirin. Siellä meillä on painatus alkuperäisestä, kauniista akvarellimaalauksesta … jälleen Etsyssä. Tämä painatus näyttää hyvältä huoneessa, jossa on lämpimiä puun sävyjä. Mutta taas se näyttäisi ihan hyvältä missä tahansa …

Ananas akvarelli kuva

herkullisia sisustusideoita ananas vesiväreillä

Hedelmät ovat vain yksi elementti New Yorkin taiteilijan Happy Menocalin maalauksessa “Big Seafood”. Tämä maalaus on kehystetty kultaiseen lehtikehykseen, ja sen voi ostaa Jonathan Adlerilta. Tällainen työ olisi ihanteellinen ruokasalille, eikö niin?

Kuvitus: Jonathan Adler

herkullisia sisustusideoita seinätaidetta ruoan kanssa

Kaikki esimerkit ovat tähän asti olleet moderneja hedelmähakuja. Seuraava kuva viittaa siihen, että hedelmät näyttävät hyvältä myös perinteisissä olosuhteissa. Olet valokeilassa tässä tyylikkäässä ruokasalissa, jossa on maallisia ja lämpimiä sävyjä.

Perinteinen ruokasali hedelmätaiteella

herkullisia sisustusideoita perinteisiä ja arvokkaita

Hedelmä tyyny

Kasvojen hedelmät ovat hauskoja ja tunnelmallisia, joten nämä tyynyt ovat ihanteellinen lisä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen (myös aikuisille).

Hedelmäteemainen tyyny

herkullisia koristeideoita hedelmätyylisiä tyynyjä

Kaikilla hedelmätyynyillä ei ole kasvoja … Joskus yksinkertaisempi värikäs siluetti valkoisella taustalla voi puhua paljon. Rohkea, viileä ja tyylikäs, tämä suuri päärynä tyyny on saatavana Etsy -kaupasta.

Päärynä tyyny

herkullisia sisustusideoita minimalistinen päärynä

Toinen upea löytö Etsysta on ympäristöystävällinen Red Apple -tyyny. Se on viihtyisä ja visuaalisesti vaikuttava. Jälleen kerran – hedelmätyynyt ovat hieno sisustus joka huoneessa!

Punainen omenatyyny

herkullisia sisustusideoita tyyny omena puoli

Seuraava hedelmä löytö on Wild Rabbits Burrow… Tämä kolmen sitruunan tyynyn sarja on valmistettu polaarisesta fleecestä. Ryhmitetyt hedelmätyynyt ovat vaikuttavia – kuten aina numerolla 3.

Polar fleece sitruunatyyny

herkullisia sisustusideoita pehmoisen pehmeät huopatyynyt oranssi sitruuna ja lime

Tyynyliina oranssilla persikalla Etsy -kaupastaVeeDubz on niin mukava. Kuvio on hieman retro ja värit ovat kiistatta rohkeita. Ota rohkeasti ja hauskoja esineitä hedelmäkuvioiden suhteen.

Hedelmien tyynyliina

herkullisia sisustusideoita heittää tyynyjä sitrushedelmillä

Millaisia ​​hedelmiä sinulla on? Pidätkö keittiössä yksinkertaisen hedelmäkulhon kanssa? Vai onko sinulla jo kotona nykyaikaisia ​​taideteoksia? Käytätkö myös hedelmiä mottoina keittiön ulkopuolella? Kerro meille ajatuksesi …

Täydellinen kiitospöydän koristelu, jossa on paljon marjoja ja kurpitsaa

herkullisia koristeideoita sato kiitos festivaali kurpitsa