Ideoita ja temppuja, jotka parantavat työmoraaliamme

Jos käsittelemme neljän seinän koristelua, esteettinen puoli on yleensä selvästi etualalla. On aivan mahdollista sopivien kalusteiden avulla parantaa koulun, yliopiston ja työn tehokkuutta. Mutta mitä sinun pitäisi varoa tässä projektissa, jotta se voidaan toteuttaa onnistuneesti ja mahdollisimman vaivattomasti?

seinäkoristeideoiden tehokkuuskalenteri

Pidä omat tavoitteesi mielessä

On jo pitkään tiedetty, kuinka hyödyllistä kalenterin tiedot voivat olla, jotta aina olisi omat tavoitteet mielessä. Monien ihmisten on kuitenkin vaikea muistuttaa itseään katsomaan kalenteria. Tästä syystä on tehokkaampaa tuoda omat tavoitteesi automaattisesti suoraan näkökenttään magneettilevyn avulla.

Joten jokapäiväisessä elämässä on tiedostamattomasti mahdollista katsoa sitä uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja tehdä näin rakentavia päätöksiä helpommin.

Magneettinen levy voidaan ostaa eri väreissä ja malleissa. Tämän ansiosta tuotteesta voidaan tehdä paitsi osa omaa tuottavuutta. Lisäksi on mahdollista integroida se esteettisen suunnittelun kehykseen. Tarjoamme esimerkiksi sopivia magneetteja tämä hyvämaineinen tarjoaja.

seinäkoristeideat tehokkuus kotitoimisto

Työn yhdistäminen kognitiivisesti

Tiedotusvälineissä on jo pitkään julkaistu, kuinka tärkeää on yhdistää henkisesti huoneen yksittäiset alueet siihen tehtäviin. Tunnettu esimerkki, joka esitetään hyvin usein tässä yhteydessä, on sänky, josta tulee heti paikka katsella televisiota ja työskennellä kannettavan tietokoneen kanssa. Tällä tavalla huonekalun ja yöunen välinen kognitiivinen yhteys heikkenee kuitenkin ajan myötä ja unen laatu kärsii.

seinäkoristeideat tehokkuus työpaikka

Tätä vaikutusta voidaan nyt käyttää myös positiiviseen suuntaan omien tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sitä se on jokapäiväistä työtä linkitetty suoraan tiettyyn pisteeseen huoneessa. Tällä tavalla on mahdollista esimerkiksi kohdistaa työpöytä tiettyihin henkisiin tehtäviin. Ajan myötä tämä tarjoaa mahdollisuuden keskittyä välittömästi heti, kun asianomainen paikka huoneessa on vierailtu. Tässä piilee olennainen lisäarvo, jonka jokainen voi turvata omassa mielessään ilman suuria ongelmia.

On myös mahdollista käyttää huoneen toista kulmaa luovasti. Jokainen, joka varaa sinne pysyvän paikan, joka liittyy yksinomaan voimakkaaseen henkiseen rasitukseen, saa tällä tavalla välttämättömän henkisen helpotuksen.

seinäkoristeideat tehokkuus kotitoimisto

Herätä oikeat tunteet

Kun pääsemme töihin, omamme pelaavat sen puolesta Tavoitteet ja aikomukset joka tapauksessa tärkeä rooli riippumatta siitä, onko kyse terveydestä vai taloudellisesta menestyksestä. Kun olemme menettäneet motivaationi, monissa tapauksissa se, että emme voi enää muistaa näitä aikomuksia, on vastuussa. Tässä tapauksessa se auttaa varustamaan huoneen itse sopivilla vihjeillä, jotka ohjaavat fokuksen takaisin alkuperäiseen tavoitteeseen. Tämä voi olla esimerkiksi yksittäisiä valokuvia, jotka liittyvät hyvin läheisesti saavutettavaan tavoitteeseen. On myös mahdollista palata viritykseen lainausten avulla ja siten tasoittaa tietä motivaatioon. Usein pienet ja tiedostamattomat kosketukset jokapäiväisessä elämässä tarjoavat mahdollisuuden merkittävään parannukseen, jota ei voida hylätä käsistä.

seinäkoristeideat tehokkuus lastenhuone

Viime kädessä motivaatioteemalla on pysyvä paikka koristuksessamme. Koska se liittyy mahdollisuuteen ohjata arki suoraan tavoitteen saavuttamiseen ja tällä tavalla hyötyä kestävästi. Joka tapauksessa kannattaa tunnistaa mahdollisuudet, jotka voivat liittyä myös tuottavaan sisustukseen henkilökohtaisessa tapauksessa.

seinäkoristeideat tehokkuus lastenhuone

seinäkoriste -ideoiden tehokkuus