Ideoita jouluksi, jotta festivaalista tulee entistä mietiskelevämpi

Alkuperäisiä ideoita jouluun tyylikkäästi 

Joulusukat voivat muodostaa perustasi juhlakoristeeseesi tai antaa sille upean viimeistelyn. Joka tapauksessa tämä toimii hyvin, jos olet strategisesti varovainen niiden ripustamisesta. Valitse kuvioita ja teemoja, jotka ovat sinulle erityisen tärkeitä. Haluamme vain herättää luovuutesi seuraavilla ideoilla ja käytännön vinkeillä. Pidä kiinni siitä – jotkut ideat ovat todella hauskoja ja omaperäisiä!

Yksi joulun suosituimmista ideoista on joulusukat

ideoita jouluksi 2

Tällaisella valinnalla olisi hyvä mukauttaa joulusukat 

ideoita jouluksi 8

Erilaiset tekstuurit

Joulusukat eivät ole ilman ongelmia minimalistisessa suunnittelussa. Ne näyttävät vain perinteisiltä ja vähän voi muuttaa sitä. Mutta se ei myöskään ole mahdotonta: Voit esimerkiksi tehdä joulusukat vain yhdellä värillä ja tarjota hieman vaihtelua kodikkaista tekstiileistä tehdyillä aksentteilla.

Valkoinen, hopea, norsunluu

Jatketaan teemaa minimalistisella joulukuvioinnilla. Tämä toimii hyvin hopeisten ja kultaisten joulupallojen kanssa täytettyjen valkoisten sukkien kanssa. Jos ne vastaavat muuta sisustusta, luot tyylikkään ja modernin juhlasuunnittelun.

Tai tee ne itse 

ideoita jouluksi 3

Hauskat koristellut joulusukat

Mitä mieltä olet pompomeista valmistetuista joulusukista? Vai olisitko mieluummin koskenut niihin? Ehkä heidän pitäisi käyttää eläinten jälkiä tai jopa kasvoja? Ota se vähemmän vakavasti. Parempi pitää lapsesi hyvällä tuulella!

Nimikirjaimet ja kirjoitukset

Joulusukat näyttävät upeilta henkilökohtaisten nimikirjainten kanssa. Voit järjestää useita näistä ja liittää kirjeen jokaiseen joulusukkaan. Tällä tavalla voimme välittää juhlalauseen viestinä yhdessä.

Kuinka läsnä ne ovat omassa kodissasi, riippuu siitä, mihin ripustat ne

ideoita jouluksi 4

Kuviot suosikki villapaidoistasi

Tuntuuko sinusta aina lämpimältä, kun näet suosikkipaitasi kuviot? Sitten voit käyttää niitä sukkissasi takan edessä. Tunnet olosi vielä lämpimämmäksi ja hyvissä käsissä kuin ennen.

Mausta joulusukat omilla käsilläsi

Eikö sinulla ole aikaa ja energiaa ommella joulusukkia kokonaan itse? Voit varmasti houkutella muutamia yksityiskohtia, ja se riittää räätälöityyn, alkuperäiseen ulkoasuun.

Sukat voidaan erottaa myös kirjaimella 

ideoita jouluksi 5

Pähkinänsärkijä ja hirvi

Pähkinänsärkijät ja peurot – jotenkin yhdistämme nämä symbolit maahan, josta Nicholas tulee. Näillä kuvioilla varustetut joulusukat herättävät lapsen meihin ja siten myös todella vilkkaaseen joulun odotukseen.

Pellavasta valmistetut joulusukat

Pellava on loistava kangas kaikille, jotka pitävät joulun sisustustyylistä. Maustaminen punaruskeilla kuvioilla tai raidoilla olisi tarkoituksenmukaista.

Oikea paikka sukkille

Joulusukat näyttävät tyylikkäiltä ja juhlallisilta. Mutta mihin ne pitäisi ripustaa? Yksi paikka, jossa ne näyttävät hyvältä, on portaiden kaiteet. Muita sopivia paikkoja ovat neutraalisti suunnitellut pinnat tai takka.

Löydä yksilöllinen ilme joulusukkien kautta

ideoita jouluksi 6

Noble brodeeratut joulusukat

Haluatko sisustaa ylellisen tunnelman joulusukilla? Ota jalo kangas ja kirjon se kullalla tai hopealla. Koko asian pitäisi sopia hyvin tunnelmaan.

Yllättäviä paikkoja ripustaa

Kuvitteletko, että avaat vaatekaapin varhain viileänä aamuna ja että siellä joulukuussa roikkuu jo? Se herättää sinut ja saa sinut hyvälle tuulelle, eikö niin? Voit saavuttaa tämän vaikutuksen, jos ripustat joulusukat alkuperäisiin paikkoihin, joissa muuten rutiini vallitsee aina.

ideoita jouluksi 7

Luistimet

Onko luistelu suosikkiharrastuksesi? Sitten voit käyttää tätä teemaa inspiraationa joulusukille! Se menee myös ihanasti päiväkodissa!

Joulusukat ovat ideoita jouluksi, jotka herättävät yhdistystä lämmön, mukavuuden ja ilon kanssa. Nämä avautuvat parhaiten, kun valitset sopivan aiheen, joka on erityisen lähellä sydäntäsi. Yksi näistä oli jo listattu?

Virkkaus, neulonta, ompelu – kaikki on sallittua

ideoita jouluksi 2

Mielivaltaisesta suosituksi – laaja valikoima malleja miellyttää silmää

ideoita jouluksi 9

Kokeile erilaisia ​​väriyhdistelmiä

ideoita jouluksi 10

Väriavaruus näyttää ilmeikkäältä ja täyteläiseltä 

ideoita jouluksi 11

Korosta tyylikkäästi supistettua muotoilua 

ideoita joululahjaksi

Haluaisin neuvotella lasten kanssa väreistä 

ideoita jouluvillalle

Anna graafisten kuvioiden osallistua nykyisten trendien mukaisesti 

ideoita jouluvillalle 2

Käytännöllinen, kestävä, huopa

ideoita käsintehtyyn jouluvillaan

Värikäs on lapsiystävällinen 

ideoita jouluvillan käsintehdylle huovalle

Tietenkin pitäisi olla myös jotain tyylikästä nelijalkaisille ystäville 

ideoita jouluvilla käsintehty Juttte

Haastava pelikenttä myös suunnittelijoille 

ideoita jouluvillasta käsintehty juutti 2

värikkäitä ideoita jouluksi