Ideoita kurpitsan koristeluun-hienoja tee-se-itse-syksyn koristeita

Kurpitsat eivät ole pelkästään Halloween -koriste, vaan yleensä taiteellinen syksyn sisustus, joka sopii jokaiseen makuun. Tänään näytämme sinulle muutamia kurpitsan sisustusideoita, joita voit tehdä itse. Anna itsesi tarttua syksyn kiehtovuuteen ja koristele sisä- ja ulkoalueesi näillä upeilla luonnon luomuksilla.

Valitse odottamattomia paikkoja sisustukseesi

Onko kurpitsat portaissa tai lipastossa tylsää ja arkipäivää? Katso! Täällä kurpitsat asetetaan lasisten juustokellojen alle. Mini -kurpitsat sopivat myös täydellisesti kulhoihin ja näyttävät erittäin omaperäisiltä kakkutelineissä. Paremman kontrastin saamiseksi voit laittaa vihreää sammalta kurpitsan alle.

Luonto on poikkeuksellinen maalari, hyödynnä se

kurpitsan sisustusideoita oranssi kurpitsa vihreällä sammalilla

Jos sinulla on kurpitsia kirkkaan oranssina ja punaisena, laita ne vain olohuoneen lattian riveihin. Ne näyttävät erityisen upeilta valkoisen kipsin kanssa. Ne sopivat täydellisesti jopa minimalistiseen sisustukseen.

Muita tuoreita aksentteja, kuten auringonkukkia, ovat erittäin tervetulleita – design by Koira Laudi Studio

kurpitsakoristeet oranssina ja punaisena kelluvien portaiden alla

Miksi sen pitää aina olla rehevää??

kurpitsakoristeet rivillä ruokapöydässä

Kokeile tällä kertaa paljon yksinkertaisemmin ja luo ruokapöydälle rivi kurpitsia. Tällä tavalla ne herättävät enemmän huomiota ja niiden värit ja rakenne ovat miellyttävämpiä. Ulkosuunnittelu on Pearson Design Groupin idea.

Väritä kurpitsasi!

Se ei ole täysin uusi sisustusidea – kurpitsa -väritys. Mutta tapa tehdä se on uusi täällä. Voit nähdä taiteellisesti maalatut kurpitsat vastakkaisissa väreissä alla olevassa kuvassa. Jos haluat saavuttaa saman vaikutuksen, tarvitset maalarinteipin valitsemiesi värien lisäksi. Voit käyttää tätä kaksivärimaalin kanssa ja yhtä hyvin värjättynä käärimiseen.

Taiteellinen stimuloivissa sävyissä

kurpitsan koristelu keltaisella ja oranssilla raidoilla

Pidätkö ombré -tyylistä??

kurpitsa deco -ideoita kirkkaan oranssi ja magenta

Tämä tyyli ei ole vain viileä hiuksillesi, vaan myös kodin sisustamiseen. Epäselvät, loistavat värisävyt, kuten tässä Funkytimen yllä olevassa DIY -projektissa, muuttavat jokaisen kurpitsan helmiksi. Voit suunnitella väriyhdistelmän haluamallasi tavalla.

Geometrisesti se jatkuu. Väritä kurpitsasi kullalla, magentalla ja valkoisella tai anna mielikuvituksesi valloittaa ja suunnittele pyöreät kurpitsat makusi ja elämäntyylisi mukaan.

Värikkäitä sisustusideoita Ciera Designilta

kurpitsan koristelu geometrisesti maalattu vaaleanpunaiseksi ja kultaiseksi

Seuraava C.W. Stylingin idea on yhtä mielenkiintoinen. Kaikki valkoisena! Miksi ei, se on hyvin odottamatonta ja siksi silmiinpistävää. Kokeile sitä. Muut valkoiset koriste -esineet, kuten tämä lipun seppele, lisäävät epätavallista vaikutusta entisestään.

Kiiltävä valkoinen maalaismaisessa ruokapöydässä

kurpitsa deco ideoita lumivalkoinen kuin veistoksia

Kurpitsat ja mehikasvit

Mehikasvit, kuten Sempervivumin kattojuuri, ovat täydellisiä kumppaneita kurpitsillesi. Olet todennäköisesti nähnyt niin usein kurpitsakoristeita krysanteemeilla tai hortensioilla. Mehikasvit eivät ole niin yleisiä, mutta ne ovat erittäin sopivia. Alla olevassa kuvassa voit ihailla tyylikästä kattausta kurpitsilla ja mehikasveilla.

Kuva: Jeff Hanley

kurpitsan koristelu mini oranssina ja granaattiomenana

Mehikasveja, joiden muodot ovat sileät vaaleanpunaisen, vihreän ja violetin sävyissä

kurpitsa deco ideoita katon juuri ja ikivihreä

Nämä upeat koristekumppanit yhdessä alttarikynttilöiden kanssa ovat tyylikäs, arvokas pöytäkoriste

kurpitsa deco ideoita pöytäkoristeet sempervivum

kurpitsan sisustusideoita mini -kurpitsat lasiastiassa