Inspiroivia ideoita keittiön sisustamiseen kevääksi

Tuoksuvat kukat, kirkkaat värit, laulavat linnut, paljon auringonpaistetta ja sininen taivas – kyllä, kevät tulee pian! Ulkoilu riisuu värikkään vaatteensa ja ilahduttaa silmiä ja sielua. Eikö olisi jo korkea aika saada huoneemme sopimaan kevääseen? Kotisi sopivilla kevätkoristeilla voit paitsi toivottaa uuden kauden tervetulleeksi, myös tuoda lisäannoksen luonnollista raikkautta sisustukseesi. Tätä varten on lukemattomia inspiraation lähteitä kaikkialla ympärillämme. Mene ulos katsomaan puutarhan tai läheisen puiston kauneutta. Siellä huomaat, että luonnon erehtymätön viehätys on silmiesi edessä. Tänään haluamme antaa sinulle lisää hienoja sisustusideoita. Tässä artikkelissa keskitymme siihen, miten voit sisustaa keittiön kevääksi ja saada sen loistamaan. Pidä kiinni siitä, koska se on varmasti mielenkiintoista!

 Jokainen vilkaisu tästä kauniista korpista, joka on täynnä tulppaaneja ja narsisseja, voi parantaa mielialaasi ruokapöydässä.

Koristele kevään keittiökori tulppaaneilla ja narsisseilla ruokapöydällä todellinen katseenvangitsija parempi mieliala

  • Sopivat värit ja kuviot, joilla voit sisustaa kevään keittiön

Mitä voisit lisätä keittiön ulkoasuun ja sisustukseen, jotta koko huone näyttäisi keväiseltä? Meillä on vastaus tähän kysymykseen! Ja se sanoo: keittiösi ei tarvitse paljon, jotta se sopisi kevääseen!

Lisää vain muutama kosketus kirkkaissa väreissä ja luot heti onnellisen tunnelman! Valitse kevyet huonekalut, pastelliväriset tarvikkeet tai astiat tyypillisimmillä kevään väreillä. Värikkäät tekstiilit ovat hieno ja edullinen idea, esimerkiksi kirkkaat verhot, pöytäliinat, pöytäliinat tai lautasliinat mielenkiintoisissa kuvioissa. Ne eivät maksa paljon rahaa, mutta ne voivat lisätä keittiön sisustukseen todellista jousimaista tunnelmaa.

 Nämä herkät vaaleanpunaiset tulppaanit ovat aksentti juhlapöydässä.

Koristele keittiö kevääksi tarjottimella, jossa on kolme valkoista posliinista maljakoita täynnä vaaleanpunaisia ​​tulppaaneja, juhlallisesti sisustettu ja katettu pöytä

Tyypillisiä ja yleisimmin käytettyjä kevään värejä ovat helposti vaaleanpunainen, keltainen, vihreä, sininen, violetti ja lila. Aurinkoinen keltainen ja vihreä ovat suosituimpia sävyjä, jotka symboloivat tarkasti uutta kautta. Jos valitset nämä kaksi väriä piristämään kotiasi kevääksi, et voi mennä pieleen. Ne antavat keittiölle raikkaan ja iloisen ilmeen. Voit myös käyttää pastellivärejä keittiön kauniiseen sisustukseen. Mutta nämä lisäävät makean vintage -kosketuksen huoneeseen. Jos haluat saavuttaa juuri tämän, valitse myös vaaleanpunainen ja pastellinsininen. Epätavalliset kukkakuviot juuri näissä väreissä ovat erityisen suosittuja keittiön suunnittelussa. Pistemallit ovat myös kysyttyjä, koska ne lisäävät keittiöön mukavan vintage -kosketuksen. Raidat tarjoavat enemmän modernia tunnelmaa.

 Tuo vanha étagère mummojen ajoilta ja mausta kauniilla vintage -astioilla, kukilla ja vehreydellä.

Keittiön kevätkoriste kakkujalusta isoäidin ajoilta vintage -astiasarjat kukkivat vihreinä

Nyt keittiössäsi on upea katseenvangitsija, joka saa sinut aina hyvälle tuulelle.

Keittiön kevätkoristeellinen vintage -kakkujalusta vihreillä valkoisilla kukilla posliinimukilla

  • Kauniit kukat ja paljon vihreää ovat välttämättömiä, jos haluat sisustaa kevään keittiön

Kevätkukat istutuskoneissa tai maljakoissa ovat paras ja helpoin aksentti, jonka voit koskaan keksiä. Mitä tulee kukkiin, saatat olla hemmoteltu valintasi suhteen keittiön sisustamiseen kevääksi. Varsinkin sipulikukkien kanssa – ne ovat nyt sesonkiaikana! Valitse vain se, josta pidät eniten. Esimerkiksi vaaleanpunaisia ​​tai valkoisia tulppaaneja, keltaisia ​​narsisseja, vaaleanpunaisia, violetteja tai liilahyasintteja voidaan järjestää eri paikkoihin keittiössä sopiviin ruukkuihin tai maljakoihin. Nämä pisteet antavat luonnollisen kauneutensa, herkät kukkamuotonsa ja hienovaraisen tuoksunsa. Epäilemättä heistä tulee heti katseenvangitsija keittiössä. Voit myös nauttia onnellisesta kohokohdasta kevätkoristeella, jossa on pillua. Pörröiset pennut voidaan yhdistää täydellisesti kevään kukkien kanssa.

Muutama pieni paju, jossa on pörröisiä pentuja, näyttää ihastuttavalta tässä vanhassa valkoisessa posliinikannussa.

Keittiön kevätmainen koristelu pillua paju valkoisessa posliinikannussa näyttää ihastuttavalta

 Suosittu klassikko! Valkoinen ja sininen ovat täydellinen yhdistelmä!

Valkoisen ja sinisen astiat, klassiset valkoiset tulppaanit, paljon vihreää, koristavat kevään keittiön

 Tyylikäs sisustusidea kevään ennustavaan ruokapöytään.

Keittiö kevät koristella tyylikäs deco ruokapöytä valkoinen posliini astiat asters tulppaanit pansy kakku seistä

Täydennä jokaista kukka -asetelmaa paljon vihreää ja levität kevään tunnelman neljään seinään yksinkertaisella ja tyylikkäällä tavalla. Muuten, vihreä voi olla todellista tai keinotekoista, mutta molemmissa tapauksissa se tuo huoneeseen halutun raikkauden. Tiedätkö, keinotekoinen vihreä sopii erinomaisesti pysyvään koristeluun. Riippumatta valitsemastasi vihreästä, tämä voi täydentää täydellisesti kaikkia kukka -asetelmia ja antaa sille enemmän väriä ja tekstuuria. Lisäksi vihreää voidaan yhdistää erittäin hyvin tuoreiden hedelmien ja vihannesten kanssa. Se näyttää esimerkiksi hyvältä keltaisten sitruunoiden vieressä!

Hieno ennakko tulevasta pääsiäisestä!

Keittiön kevät koristele keinotekoinen vihreä valikkotaulu kaksi valkoista kania, valkoiset tulppaanit

 Keltaiset sitruunat ovat suosittuja, kun haluat sisustaa kevään keittiön.

Keittiön kevät koristele keltaisia ​​sitruunoita keltaisia ​​ruusuja vihreinä keittiön kulmassa katseenvangitsija

  • Missä kevään koristeiden pitäisi olla keittiössä?

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme jakaa kanssanne joitain vinkkejä jousimaisen sisustuksen sijainnista keittiössä. Esimerkiksi, jotta sinulla olisi todellinen katseenvangitsija huoneessa ja ihailisi sitä pitkään, järjestä värikkäitä kukkia, joissa on vähän vihreää, maljakoissa tai muussa valitsemassasi astiassa. Tämän jälkeen voit laittaa tämän kukka -asetelman ruokapöydälle, työtasolle tai keittiön kaapin hyllylle. Mutta on parasta seisoa ja tuntea kukat ikkunalaudalla. Maljakot, lasit kukilla, kulhot hedelmillä ja muut kauniit astiat voivat piristää vanhaa keittiökaappiasi ja herättää sen uuteen elämään. Nämä katseenvangitsijat varmistavat, että keittiösi on sisustettu kevään tavoin ja tuntuu samalta.

 Olemme täysin tyytyväisiä ajatukseen!

Koristele keittiö kevääksi. Keittiön kulmakaappi. Varhaiset kukkijat kukkamarkkinoilta

 Jokainen keittiöhylly voidaan saada hehkumaan!

Koristele keittiö kevään keittiöhyllyllä, jossa on paljon kukkia herkissä väreissä

Keittotaso on keittiön kevätkoristeiden huomion keskipiste.

Kevään keittiön koristelu katosta riippuvaan kattilaan, jota koristavat kukat ja vihreät

Erinomainen idea on sijoittaa pieniä keittiövälineitä ja kukkia vanhoille hyllyille. Nämä leikkaavat hienon hahmon kaikkialla. Jos sinulla on keittoastia keittiössä ja kattilat ja pannut riippuvat katosta ja ovat aina käsillä, olet tullut hienoon paikkaan. Voit sisustaa tämän keväisen keittiössä ja tehdä siitä erityisen katseenvangitsijan.

Vieritä nyt alas ja hanki lisää inspiraatiota keittiön kauniisiin kevätkoristeisiin! Uusi kausi ei ole kaukana!

Keittiön kevään koristelu freesia -tulppaanit narsissit valkoisessa kannussa

 Ja tervetuloa kevät kotiin!

Koristele keittiö keväällä Etagere valkoinen kani Yrtit ruukuissa tervetuloa kevät

Keittiö kevät koristella keltainen tulppaanit keltaiset sitruunat keittiöhylly

Keittiön jousimaiset koristavat tyylikkäät maljakot, jotka ovat täynnä vihreitä katseenvangitsijoita

Vain kauniit tulppaanit on järjestetty maljakkoon

Koristele keittiö kevääksi. Vanha keittiön kaappi on sisustettu ylellisesti kevään alkuun

Keittiön kevätmainen koristella valkoisia hortensioita lasimaljakassa vihreitä sitruunoita tyylikäs kahvi

Keittiön kevät koristele sinisiä hortensioita kolmessa lasissa keltaisia ​​sitruunoita vedessä

Keittiö kevät koristella iloisia värejä tyylikäs maljakoita astiat kukkivat oksat keltainen narsissit sitruunat kulhoon

Keittiön jousimainen sisustus moderni ja käytännöllinen sisustus Vihreä hallitsee maljakkoa