Itämaiset lamput luovat satumaisen tunnelman

itämaiset lamput riippuvalaisimet lasimosaiikki

Upeat itämaiset lamput kotiisi

Mikä on ensimmäinen yhdistyksesi, kun kuulet itämaisesta sisustustyylistä? Etkö ajattele 1001 yötä heti? Me kaikki tiedämme tuon satumaisen ilmapiirin, jossa unelmat toteutuvat. Kiiltävät, kiekkojen ohuet kankaat leijailevat aistillisesti heikossa valossa, kun taas mausteiden ja ruusuöljyn eksoottiset aromit virtaavat lämpimään ilmaan.

Kaarevat linjat, runsaat puukaiverrukset ja filigraaniset koristeet hopeasta, kullasta ja pronssista lumovat meidät. Värikäs, pehmeä kilim kutsuu meidät kulkemaan paljain jaloin. Pehmeät, vilkkaat melodiat saavat sydämemme lyömään nopeammin ja välkkyvät tuoksukynttilät hypnotisoivat meidät.

Henkeäsalpaavat soikeat lattiavalaisimet

itämaiset lamput pyöreät valot yöpöydän lamput

Kaiken tämän ei tarvitse olla vain unta. Entä jos voit nauttia tällaisesta satutunnelmasta kotona joka päivä? Se on erittäin saavutettavissa. Sinun on vain sisustettava asuntosi tai ainakin yksi sen huoneista itämaiseen tyyliin. Aluksi saattaa riittää, jos saat vain muutamia tämän tyylin kodin lisävarusteita. Voit aloittaa esimerkiksi itämaisilla lampuilla.

Idän taika

itämaiset lamput loistavat mystisesti

Kuten muissakin tyylielementeissä, sinulla on myös laaja valikoima muotoja, materiaaleja ja koristeita. Itämaisia ​​lamppuja on saatavana myös kaikissa mahdollisissa versioissa – riippuvalaisimina, katto- ja seinävalaisimina, lattiavalaisimina, lattiavalaisimina tai yölamppuna. Riippuen siitä, millaisia ​​lamppuja haluat saada, voit valita oikeat. Näiden yhdistelmä voi tietysti myös osoittautua varsin hyödylliseksi.

Luonnolliset materiaalit ja yksinkertaiset muodot

itämaiset lamput house of asia tuotteet loistavat

Meidän suosikkejamme asioiden suhteen itämaiset lamput ovat selvästi marokkolaisia ​​valoja ja lyhtyjä. Ne voivat olla hopeaa, kuparia tai pronssia ja lumoaa soikeilla, sipuliprofiileillaan. Monet heistä näyttävät siltä, ​​että ne on luotu herkästä metallikärjestä. Toiset on valmistettu pääasiassa värillisestä lasista, joka on suunniteltu mosaiikiksi kauniilla kuvioilla. Suosituimpia aiheita ovat kukat, jänteet ja tietysti aurinko.

Löydä upeita aarteita

itämaiset lamput pyöreä lamppu monivärinen lasimosaiikki

Koristeellinen käsityö

itämaiset lamput marokkolainen lyhty tekojalokivi

Joten kun olet saanut tarpeeksesi hienovaraisista, minimalistisista kalusteista ja haluat todella hemmotella aistejasi, tee asialle jotain! Valitse itämaiset lamput tai yksinkertaisesti kaikki elementit ja kankaat, jotka ovat tyypillisiä itämaiselle sisustustyylille. Muuta kotisi iloksi ja eksoottiseksi aistillisuudeksi!

Filigraanikärki metallista

itämainen-lamppu-marokkolainen-lamppu

Hopeinen lootuskukka

itämaiset lamput lootuslamppu hopea

Hienot jännekuviot ja mystinen valo

itämaiset lamput filigraaninen kukkakuvio lieriömäinen

1001 yön tunnelma

itämaiset lamput marokkolainen suunnitteluarkkitehtuuri

Orgaaniset muodot ja kullan kiilto

itämaiset lamput orgaaninen muotoilu jk keittiö- ja kylpyhuonemallit

Kaukoidän tunnelma mestarillisilla piirustuksilla

itämaiset lamput kiinalainen designlamppu

Tyypilliset japanilaiset paperilyhdyt

itämaiset lamput japanilaiset lyhdyt

Arabialainen yöpöytälamppu

itämaiset lamput yöpöytälamppu piirustus aasialainen

Thaimaalainen muotoilu valkoisesta pellavasta

itämaiset lamput thaimaalaiset kupumaiset soikeat muodot