Jäähdytys kotona – sopii puutarhaan

Kesä on saapunut ja etsit kaunista ja tehokasta tapaa viilentyä puutarhassa? Kerromme sinulle, mitä vaihtoehtoja on – alkaen vesiletkusta ja kylpyammeesta ulkoporealtaaseen ja monista tavoista jäähtyä.

Vaihtoehto 1: vesiletku

Epäilemättä helpoin ja halvin tapa jäähtyä omassa puutarhassa on vesiletku. Puutarhaletku ei ole vain vaihtoehto pienelle budjetille, vaan sitä voidaan käyttää myös erityisen hyvin pienissä puutarhoissa. Jos jätät letkun aurinkoon puoleen päivään asti, vesi on miellyttävän lämmintä, eivätkä vain lapsesi nauti virvokkeista valtavasti.

vesiletku jäähtyy kesällä

Vaihtoehto 2: puutarhasuihku

Puutarhan koosta riippumatta puutarhasuihku sopii aina. Jos lapsesi ovat seurustelleet paljon tai jos olet nauttinut auringosta, puutarhasuihku lupaa toivotun viilentämisen. Riippumatta siitä, yhdistätkö puutarhasuihkun talon tuloon tai syötät sadevesijärjestelmän kautta, on täysin sinun tehtäväsi. Puutarhasuihkun asennus on yleensä lapsileikkiä ja se voidaan tehdä itse. Jos kuitenkin haluat ottaa käyttöön aurinkopohjaisen järjestelmän, sinun on turvauduttava asiantuntijan apuun.

viilentävä puutarhasuihku kesällä

Vaihtoehto 3: ulkoporeallas

Ylellisin tapa jäähtyä omassa puutarhassa on ehdottomasti ulkona oleva poreallas.Poreallas ei ole vain katseenvangitsija puutarhassa, vaan se takaa myös iloa ja rentoutumista. Olitpa varhain aamulla, kuumina kesäpäivinä tai leutoina kesäiltoina – oman porealtaasi kupliva, miellyttävän lämmin vesi auttaa lievittämään stressiä ja varmistamaan hyvinvoinnin. Vaikka on halvempia vaihtoehtoja virkistäytymiseen omassa puutarhassa, poreallas on luultavasti halutuin kaikista esitetyistä vaihtoehdoista.Jos päätät ulkona porealtaasta, on suositeltavaa valita korkealaatuinen tuote ja käyttää sitä kohtuullinen hinta -laatusuhde kylpytynnyrissä jotta voit nauttia kuplivasta vedestä pitkään.

Vaihtoehto 4: kylpytynnyri

Rakastatko pohjoismaista tunnelmaa ja haluat, että puutarhassa on skandinaavinen tunnelma viilentymismahdollisuuden lisäksi? Sitten puinen kylpytynnyri on oikea vaihtoehto sinulle. Jos sinulla on myös oma sauna, voit myös käyttää kylpytynnyriä talvella pitkän saunan jälkeen. Kylpyamme voidaan integroida upeasti luonnonpuutarhaan. Tikkaiden lisäksi voit käyttää kylpytynnyriin myös pieniä luonnonmateriaaleista valmistettuja portaita.

puutarha kylpyamme jäähdytys

Vaihtoehto 5: puhallettava kahluuallas

Riippumatta siitä, etsitkö paikkaa perhepuutarhallesi tai kattopuutarhalle jäähtyäksesi – puhallettavat kahluualtaat lupaavat uintia nuorille ja vanhoille. Jos valitset niin kutsutun pika-altaan, voit virkistää itsesi muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Riippuen siitä, käyttävätkö pienet lapset ja ei-uimarit tai aikuiset puhallettavaa uima-allasta, sinun kannattaa palata eri malleihin: Vaikka matala kahluuallas on paras vaihtoehto pienille lapsille ja ei-uimareille, uima-altaan pikavippi voi olla hieman suurempi ja suurempi kaikki syvemmälle.

kahluualtaan lasten jäähdyttäminen

Vaihtoehto 6: uimalampi

Jos sinulla on tarvittavat resurssit – alkaen riittävästi tilaa, tarpeeksi aikaa ja myös tarvittavat taloudelliset resurssit – päivittääksesi puutarhasi uimalammella, tämä on epäilemättä loistava tapa viilentää itsesi ja perheesi kuumina kesäkuukausina. Hyvin hoidettu lampi parantaa visuaalisesti puutarhaasi, mutta vaatii myös paljon työtä.

uinti lampi puutarha jäähdytys