Japanilaisia ​​sisustusideoita eurooppalaiseen kotiin

japanilainen sisustus japanilaistyylinen seinäkoristeidea

Upea japanilainen sisustus

Mitä tiedät Japanista? Kyse on maasta, joka maantiedon mukaan sijaitsee maan itäisimmässä kohdassa. Siksi sitä kutsutaan myös nousevan auringon maaksi. Japani on myös vuosisatojen perinteiden maa. Mutta samaan aikaan siellä asuvat ihmiset ovat eräitä maailman dynaamisimmista.

Riippumatta siitä, kuinka pitkä heidän historiansa on, 10 vuotta on erittäin pitkä aika.

Saimme inspiraatiota perinteisestä japanilaisesta tyylistä

japanilaiset koristeet japanilaistyyliset koristeet seppeleet

Tehokkuus on päivän järjestys kaikilta osin. Tämä koskee sekä pilvenpiirtäjien rakentamista että kodikkaan ilmapiirin luomista kotona.

Juhlallinen katukoriste Japanissa

japanilaiset koristeet seppeleet kadun koristelu

Japanilainen sisustus

Miten nämä ominaisuudet heijastuvat japanilaiseen sisustukseen? Katsotaanpa, miten tämä toimii yhdessä, ennen kuin keskustelemme siitä, kuinka integroida se omaan talosuunnitteluumme. Japanilainen koriste edustaa uskoa siihen, että voit saavuttaa niin suuria saavutuksia vain, jos pystyt säilyttämään sisäisen harmonian. Siksi he saavat erittäin hyvän vastaanoton kulttuurista riippumatta.

Ideoita japanilaiseen tyyliin

japanilainen sisustus japanilaistyylinen makuuhuone

Japani ja Kauko -itä

Kuten kaikissa Kaukoidän perinteissä, vallitsee maailmankaikkeuden järjestys ja harmonia. Japanilaisessa sisustuksessa värit ovat avain tämän saavuttamiseen. Siksi sinun on oltava erittäin varovainen värien valinnassa.

Yhdistä värit taitavasti

japanilainen sisustus japanilaistyylinen ruokasali

Tärkeimmät värit ovat musta ja valkoinen. Se ei ole missään tapauksessa sattumaa. Ensinnäkin ne sisältävät kaikki muut vivahteet ja sävyt itsessään. Lisäksi ne osoittavat kaksi vastakkaista – hyvää ja pahaa. Sukellaan nyt hieman pidemmälle aiheeseen ja pohditaan, mitä erityistä sovellusta näillä kahdella värillä on.

Neutraalit värisävyt takaavat tasapainon sisätiloissa

japanilaisia ​​sisustusideoita huonekasveilla japanilainen sänky

Käytä kasvien energiaa

japanilaisia ​​sisustusideoita huonekasveilla

Musta Japanin koristeluun

Mustaa käytetään ulkoseinissä ja monenlaisissa koristeissa. On huomattava, että Japanissa se, mitä kutsumme minimalismiksi, on ollut vallitseva monien vuosien ajan. Joten koristeilla tarkoitamme erittäin hienovaraisia ​​koruja.

Näin voit koristaa puutarhajuhlat

japanilainen sisustus puutarhajuhlat koristella

Valkoinen ja muut neutraalit värit, kuten beige, näkyvät aina rakennusten sisäpuolella arkkitehtuurissa. Tämä koskee myös pienempiä esineitä.

Ja näin voit sisustaa olohuoneesi seinän

japanilainen sisustusseinän suunnitteluideoita seinätarrat

Koriste Japanissa loputtomana etsinnänä

Japanin koristelu voidaan kuvata jatkuvaksi harmonian etsimiseksi. Tämä voidaan löytää uudelleen värin ja muodon tasapainossa. Luonnollisilla materiaaleilla ja erityisesti puulla, bambulla ja paperilla on tässä johtava rooli. Suorat ja puhtaat linjat ovat myös olennaisia.

Harmoniaa etsimässä

japanilaisia ​​sisustusideoita sisätilojen feng shui -kasveilla

Vapaat seinät

Japanilaisen sisustuksen sisällä on paljon tilaa sisustamiseen. Tämä johtuu siitä, että huonekalut on sijoitettu huoneen keskelle. Tämä jättää paljon tilaa kaikkiin seiniin.

Tilaa riittää koristeluun

japanilainen sisustus ja sisustus olohuoneeseen

Pöytä

Pöydän suunnittelu on erittäin tärkeää japanilaisessa sisustuksessa. Pöytä on huoneen keskeinen elementti. Täältä löydät myös säännöt, jotka ovat tärkeitä. Kaikkien esineiden on oltava erittäin tarkasti geometrisia. Jokaisen rivin on myös edustettava vektoria.

Japanilainen ruokasali

japanilainen sisustus japanilaistyylinen ruokasalin seinäkoriste

Pöytä itsessään on matala ja maalattu mustaksi. Se on myös leveä ja valmistettu setripuusta. Astiat itse on perinteisesti tehty puusta. Sinulla on vain ohuet patjat istuaksesi.

Minimaaliset pöydät puukalusteet olohuoneessa

japanilainen sisustus japanilaistyylinen olohuone

Kaikissa muodoissa, mukaan lukien japanilaistyylinen sisustus, on erittäin tiukka luonne. Jokaiseen yksityiskohtiin kiinnitetään huomiota. Yksityiskohtien on harmonisoituttava upeasti keskenään.

Kirkas seinäväri aksenttina

japanilainen sisustus olohuone japanilaiseen tyyliin seinäväri vihreä

Nykyaikaisia ​​ominaisuuksia on olemassa, mutta nämä perinteiset ominaisuudet eivät ole muuttuneet ajan myötä. Joten jos japanilaisella sisustuksella ja sisustuksella olisi paikka kotonasi?

Energinen tunnelma perinteisissä japanilaisissa väreissä

japanilainen sisustus japanilaistyylinen olohuoneen seinäkoristeideoita