Joulukoristeet ja miehet eivät ampu toisiaan

Käytännöllinen ja mutkaton – miehet pitävät tästä joulukoristeesta 

Vaikka monet heistä ovat täysin ärtyneitä ja väittävät vakuuttuneina, että ei ole olemassa tyypillisesti miestä tai tyypillisesti naista tai että tämä kuvaus kuulostaa ainakin vanhentuneelta, huomaamme yhä uudelleen, että miehet ja naiset ajattelevat eri tavalla ja että he Älä todellakaan katso vain sukupuolten ominaisuuksia.

Kysyessäni itseltäni: Kuinka te miehet (jos ollenkaan) koristelisitte koppianne jouluksi, päätin tänään kirjoittaa artikkelin vain miehille.

Koska minulla on ollut tämä aihe jonkin aikaa ja olen pelannut paljon ajatuksia miesten käsityksestä, aloin vihdoin tutkia tätä aihetta.

Miehet tulkitsevat joulukoristeet eri tavalla 

joulukoristeet miehet hipster

Se yllätti minut hieman, mutta voit itse asiassa kertoa paljon aiheesta “miesten käsitys (erityisesti) jouluna”.

Taloudellisesti miehet ja naiset edustavat kahta eri kohderyhmää: miesten tarpeet eroavat olennaisesti naisten tarpeista.

Värit, muodot ja maut ovat erilaisia ​​miehillä kuin naisilla. Syytämättä liian syvälle sukupuolikysymykseen ja yleistämättä miesten liiketoimintaa, väittäisin, että pelkästään värien osalta nuori aikuinen mies valitsee intuitiivisesti harmaan / sinisen asteikon mykistetyt sävyt.

Jos mies koristaisi vapaaehtoisesti asuntonsa tai toimistonsa jouluna, kokemukseni mukaan hän “pelaisi varman päälle ja mieluummin” klassisia joulukoristeita “vihreänä, hopeisena hieman punaisena tai neutraalin värisen duo mustavalkoisena. Se riippuu vähän siitä, kenelle valmistat tämän koristeen.

Jos tunnettu väite, että miehet ovat metsästäjiä, pitää paikkansa, metsästäjä haluaisi näyttää palkintojaan (jopa jouluna) ja tehdä ne näkyväksi kaikille, jotka tulevat hänen kotiinsa.

Joululause voi olla rehellinen ja uskollinen 

joulukoristeet miehet hipster makea yritteliäs

alkuperäinen, käytännöllinen ja aina yllättävä 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi parketti

Miehen asunnon joulukoristeet saattavat vaikuttaa melko taloudellisilta ja hieman liian valitettavalta suunnittelun kannalta. Suunnittelutaidot kompensoisivat täysin huomattava innostus, ja juuri sen kävijän taataan muistaa ikuisesti.

Jos mies yrittää jo koristella juhlia, se olisi joka tapauksessa historiallinen hetki, josta mies vaatii kaikki luovuutensa. Ja kun hän alkaa tehdä sitä ja pitää hauskaa sen kanssa, hän on pysäyttämätön.

Jos mies huomaa, että hänen joulukoristeensa ilahduttavat tai jopa vaikuttavat johonkin, ei pitäisi olla yllättynyt kiiltävästä partasta tai minipallojoulupallosta kasvoissaan. Miehet näyttävät usein karkeilta ja kiillottomilta, mutta he voivat muuttua hetkessä hauskoiksi, hölmöiksi ja jopa erittäin kekseliäiksi yrittäessään innostaa jotakuta.

Miehet ovat järkeviä ja heillä on hieman erilainen esteettisyys 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi keskikokoinen

Rahapelimies on menestyvä mies 

joulukoristeet miehet hipster makea hämähäkkimies

Miehet ajattelevat ja näkevät eri tavalla kuin naiset, joten on mahdollista, että löydät joulukoristeita erikoisimmista paikoista. Paikat, joista mies todella rakastaa ja tuntee olevansa erityisiä, voivat olla paikkoja, joissa hän tulee ulos ja tuntee itsensä vahvistetuksi.

Tällaisia ​​huoneita ovat esimerkiksi autotalli, wc tai hänen työhuoneensa. Toki on monia poikkeuksia, mutta emme halua kirjoittaa siitä kokonaista kirjaa, joten yritän olla mahdollisimman lyhyt.

Joulukoristeet ovat pieniä, mutta merkittäviä 

joulukoristeita miehet makea joulukuusi ironman

Tutkimukseni jälkeen huomasin, että MANN voisi täysin koristella koko talon monenlaisten olutlajien jouluversioilla. Käytännön mies voi siis tappaa kaksi lintua yhdellä iskulla ja yksinkertaisesti “juoda pois” kauniin ja toimivan koristeen. Tämä säästää myös ärsyttävää siivousta ja siivoamista lomien jälkeen.

Miehet rakastavat leikkimistä ja yleensä sen vaivatonta. Joulukoristeet miehille, jotka ehdottomasti lisäävät juhlaa, voivat olla supersankareita ja sarjakuvahahmoja! Festivaalin sisustaminen on hyvin yksilöllinen asia, jonka voit tunnistaa itsesi kanssa.

Miehet voivat tehdä vaikutuksen, kun he haluavat 

joulukoristeet miehet hipster makea

Miehen kekseliäisyys voidaan tunnistaa esimerkiksi siitä, että mies voi käyttää näennäisesti käyttökelvottomia työkaluja joulukoristeina. Ruuvit, äidit, pihdit ja muut “miehen aarteet” voidaan helposti muuttaa kauniiksi lisävarusteiksi.

Vanhentunut ensiapupakkaus, jossa on pelastuspeitto kultaa tai hopeaa, olisi miehen lopullinen joulukoriste, koska hänen pitäisi vain purkaa se..

Hieman enemmän taitoa käyttämällä voit koota loistavan tähden kahdesta varoituskolmiosta. Joulukuusi, joka on valmistettu parkettipaloista tai vanhoista ruokailuvälineistä valmistetuista joulukoristeista, vastaisi myös miehen luovaa luonnetta. Listaa voidaan jatkaa loputtomiin, koska miehet voivat luoda todella yllättävän hienoja asioita, jos he vain haluavat.

Pikkuhiljaa juot pois joulukoristeet 

joulukoristeet miehet hipster makea olut

Alin rivi laskee

joulukoriste makeat tikkaat

Joskus sen on oltava hauskaa 

joulukoristeet miehet hipster makea southpark

Kierrätys ja paljon muuta 

miesten makea olutlakki

Anna miehen näyttää vahvuutensa 

joulukoristeet miehet hipster makeat tähtien sota

Se voi olla niin yksinkertaista 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi

Anna miehelle todellinen ilo 

joulukoristeet miehet hipster makea joulukuusi avenders

Avengers -kokoelma – näin MAN ymmärtää festivaalin 

joulukoristeita miehet makeat joulukuusi kostaajat

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi postilaatikko

Miehet ajattelevat eri tavalla kuin naiset 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi bw

Raikas ja tyylikäs 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi mies

Vanhentunutta peitettä voidaan käyttää käytännöllisenä koristeena 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi peite viltti

yksinkertainen ja tehokas 

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi köysi

joulukoristeita miehet hipster makea joulukuusi seinä