Jouluvalot ulkona – anna kodin ja puutarhan loistaa juhlallisesti

Tänä viikonloppuna vietimme ensimmäistä adventtia ja vain neljän viikon päästä tulee suuri joulu. Toivottavasti olet jo päässyt joulun tunnelmaan, eikö? Mutta jos et ole, sinulla on vielä aikaa tehdä se. Ja mikä olisikaan parempi tapa saada adventtitunnelma kuin oikeat jouluvalot ulkona. Olemme jo esittäneet sinulle upeita ideoita jouluvaloihisi sisätiloissa omassa kodissasi. Tässä artikkelissa esittelemme upeita suunnitteluvaihtoehtoja, jotka saavat talosi ja puutarhasi loistamaan. Juhlavalaistus ulkona on välttämätöntä, jotta voitetaan talven pimeys ja siihen liittyvä kurja tunnelma. Lukuisat keiju -valot, valohahmot ja valopuut sekä upeat keiju -valoverkot auttavat sinua paljon tässä projektissa ja antavat talon julkisivun ja etupihan loistaa.

Koristele juhlallisesti pensaita ja puita, ikkunoita ja seiniä ja luo juhlava tunnelma, joka on lämmin ja kutsuva. Kymmenet upeat suunnitteluideat odottavat löytämistään!

 Koristele kotisi tuhansilla valoilla ja luo maaginen tunnelma talon ympärille!

Jouluvalot talon ja puutarhan ulkopuolella

  • Mitä klassiset jouluvalot sisältävät ulkona?

Talon ympärillä olevalla ulkoalueella on suuri suunnittelupotentiaali. Hyödynnä tämä älykkäästi ja levitä joulun taikuutta ulkona! Etäisyydeltä voit nähdä jouluvalot ulkona ja ajatella heti kaikkien jo suunnittelemia kodikkaita tunteja ystävien ja perheen kanssa.

Iloinen, juhlava tunnelma on tarttuva ja sillä on erittäin positiivinen vaikutus mielialaamme. Mutta miten sinne pääsee? Tässä on vastaus siihen:

 Voit luoda hienon ulkovalo -esityksen!

Ulkovalaisimet jouluvalot

Verrattuna talon sisällä oleviin jouluvaloihin tämä on hieman epätavallisempi puutarhassa. Ulkona voit koristella hyvin klassisella tavalla Koristevalot käyttää. Niitä on saatavana eripituisina ja tietysti eri määrällä pieniä lamppuja. Jos haluat koristaa laajemman alueen ja korostaa sitä visuaalisesti, voit tehdä sen Valojen verkko riippuva. Voit ripustaa tämän puun oksalle tai sijoittaa sen pensaan päälle. Vaikutus on vain vaikuttava molemmissa tapauksissa!

 Joulun taika ulkona ei halua loppua!

Jouluvalot talon puutarha

 Hehkuva karhuhahmo talon sisäänkäynnin edessä on erityinen kohokohta

Jouluvalot ulkona ja sisällä

Ovat erittäin houkuttelevia valoisia hahmoja ulkona, ne ovat pakollisia missä tahansa ulkoalueella jouluna. Koristeletko etupihaasi joulupukilla vai sinä ja lapsesi mieluummin lumiukkoa? Myös porot, reki tai pienet kääpiöt, kanit tai muut hahmot ovat erittäin tervetulleita. Ne ovat suuria katseenvangitsijoita ja upottavat ulkoalueen festivaalin maagiseen valoon!

 Pienet valkoiset lamput luovat juhlatunnelman ulkona!

Jouluvalot ulkona

  • Mitä alueita voidaan korostaa visuaalisesti ulkona jouluvalojen avulla??

Sisätiloissa on tietysti paljon helpompi koristella, koska voit sijoittaa jouluvalot käytännössä mihin tahansa. Mutta näin ei ole ulkona. Siksi haluamme suositella muutamia erityisiä paikkoja, joissa jouluvalot näyttävät erityisen tehokkailta ulkona. Tämä on tietysti ykkönen Sisäänkäynti. Koristele se keijuvalaisimilla, lyhtyillä ja suurilla LED -kynttilöillä ja toivota ystävät ja sukulaiset tervetulleiksi! Monet asunnon omistajat vaativat sitä Puutarhapolut valaista myös talvella, mikä on aivan oikein. Tunnemme parhaat esimerkit jouluvaloista ulkona klassisista amerikkalaisista jouluelokuvista. Yhdysvalloissa ihmiset haluavat koristella kaiken vanhan perinteen mukaisesti Talon julkisivu ja etupiha ja saa ne loistamaan. Kun kävelet ohi, tunnet heti juhlatunnelman ja odotukset tulevaa festivaalia kohtaan lisääntyvät.

 

Talven ihmemaa voidaan luoda sopivilla jouluvaloilla ulkona

Jouluvalot talven ulkopuolella

  • Turvallisuus ennen kaikkea! Mitä sinun pitäisi varoa jouluvalojen kanssa ulkona??

Kauniit jouluvalot ulkona luovat epäilemättä erittäin erikoisia visuaalisia tehosteita ja niiden näkeminen on ihanaa. Jouluaattoa edeltävinä viikkoina monet haluavat antaa talonsa ja ulkotilojensa loistaa valojen loisteessa, mutta koristeellisen ulkovalaistuksen valinnassa tulee olla hyvin varovainen ja tehdä sitten tiettyjä päätöksiä asennuksen aikana turvallisuussäännöt seuraa. Huono eristys, väärät tulpat tai murtunut muovisuoja voivat olla vaarallisia. Siksi suosittelemme, että luotat laadunvarmistettuihin tuotteisiin ja vältät halpoja tuotteita edulliseen hintaan. Jokaisessa ulkovalaistuksessa on leima. Lue siellä olevat tiedot ja opi lisää asennuksen turvallisuudesta. Tuotteiden tulee myös olla roiskeenkestäviä!

 Kaikki haluavat tulenkestäviä jouluvaloja

jouluvalot

Kaksi lisävinkkiä sinulle:

  • Jos päätät pitää jouluvalot ulkona, valitse ne, joissa on LED -valot! Tällä tavalla voit pienentää sähkölaskujasi ja sinun ei tarvitse huolehtia lisääntyneestä sähkönkulutuksesta koko joulua edeltävän ajan. Nykyaikaiset LED -valot ovat tehokkaita eivätkä aiheuta lisäkustannuksia.
  • Ulkona on tällä hetkellä erilaisia ​​lämpimiä värejä sisältäviä jouluvaloja, mutta valkoinen valo pysyy klassisena. Tämä luo kodikkaan joulutunnelman ja tuo nuoret ja vanhat juhlatunnelmaan!

Haluamme toivottaa sitä sinulle! Varmista, että sinulla on sopivat jouluvalot ulkona mietiskelykaudella ja koe kaunis ja unohtumaton joulu valojen loistossa!

 Tee talosi sisäänkäynnistä houkutteleva ja kutsuva

Jouluvalot talon sisäänkäynnin ulkopuolella

 Houkutteleva jouluvalo ulkona voi tehdä ihmeitä

 Jouluvalot ulkona

 Ikuiset joulun symbolit, tähdet ja lumihiutaleet loistavat toistensa tavoin ja koristavat koristeellisia yksityiskohtia

Loistava tähti

 Viikot ennen jouluaattoa se loistaa ja kimaltelee jokaisen talon edessä!

Liialliset jouluvalot

 Noudata turvallisuussääntöjä asennuksen aikana ja vältä ikäviä yllätyksiä jouluna!

Jouluvalot ulkona

 Voit käyttää tätä valojen leikkiä sisällä ja ulkona ja luoda WOW -tehosteen

Valojen leikki

 Valoverkko asettaa puutarhan aidan parrasvaloihin

houkuttelevat jouluvalot ulkona

Yksityiset talot ja julkiset rakennukset on juhlallisesti sisustettu ja valaistu jouluksi

koristele valoa jouluun

 Porot ovat suosittuja joulun symboleja, ja kun ne seisovat valon hahmoina, ne ovat jopa tavallista lumoavampia …..

Jouluvalot ulkopuolisille ideoille

Koristele ulkona kirkkailla väreillä ja hienoilla hahmoilla!

Luvut jouluvalot

 Nämä värikkäät valopallot näyttävät sinulle tien kotiin!

Jouluvalot hahmojen ulkopuolella

 Pienet lämpimät valkoiset lamput voivat luoda visuaalisia tehosteita ja tehdä kukkaruukuista ja pensaista mielenkiintoisia katseenvangitsijoita

Pienet lämpimät valkoiset lamput luovat visuaalisia tehosteita

 Lahjat ovat jo olemassa …..

Joululahjat valot

 Anna sen loistaa myös ulkona, se on joulu, vuoden paras aika!

Jouluvalot ulkopuolella ideoita


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80