Kalastusverkolla koristelu – vinkkejä ja inspiraatiota ideoihin merelliseen tunnelmaan kotona

Muistatko vielä suuren suuren Santorinin loman kolme vuotta sitten? Vai oliko se romanttinen matka Etelämeren rannikolle? Kauan sen jälkeen lomamuistot antavat meille positiivisen tunteen ja paljon voimaa helpottaa arjen rutiinia. Ei ole turhaa, että useimmat meistä rakastavat koristella omia neljää seinäänsä lomakuvilla ja muilla muistoesineillä. Joten saat siitä kaiken irti ja odotat salaa seuraavaa lomaasi. Intohimoisille ranta- ja meriharrastajille kalastusverkolla koristelu on loistava idea, joka tarjoaa ylimääräisen osan merellisestä tunnelmasta. Kalastusverkot saavat meidät intuitiivisesti ajattelemaan maalauksellisia rannamaisemia, lentäviä lokkeja ja valkoisia aaltoja. Samalla niistä herää hieman nostalginen nuotti ja ne voidaan lavasttaa eri tavoin alkuperäisellä tavalla. Alla on muutamia hyödyllisiä vinkkejä ja paljon inspiraatiota koristeluun kalaverkoilla. Hauskaa sisustamista!

Kalastusverkot luovat tunnelmaan kesäisen, merellisen tunnelman 

kalastusverkko valkoinen sininen seinäkoriste

Käytä koristeellista tai todellista kalastusverkkoa?

Jos tunnet kalastajia tai kalastajia, saat todennäköisesti vanhat kalaverkot melko halvalla. Niitä voi ostaa jopa Internetistä tai upouusina kalastusliikkeistä. Jälkimmäiset eivät kuitenkaan ole aivan halpoja. Sisustusideoista ja vaaditusta koosta riippuen voit sitten itse päättää, onko ostaminen todella kannattavaa.

Yleensä jo käytetyt verkot ovat hieman kellertäviä ja voi olla, että niillä on edelleen erityinen kalalevän haju. Jos näin on, liota niitä valkaisuaineella tai saippuavedellä yön yli ja huuhtele ne sitten huolellisesti. Halutessasi voit tietysti värjätä kalastusverkosi millä tahansa tekstiilin värillä.

Muuta oma parveke haaveilevaksi kalastajaksi 

romanttinen sisustus kalaverkko keiju valot

Kalastusverkkoja on saatavana myös koristeversioina, joita löydät eri neulepaksuuksina ja silmäkokoina hyvin varustetuista käsityöliikkeistä tai verkosta. Näitä on myös saatavana useina väreinä ja haluttaessa jopa korkkikelluksilla, jotka näyttävät mahdollisimman todellisilta.

Suositut sylinteriruukut sopivat täydellisesti myös meren koristeluun sekä sisätiloissa että parvekkeella tai puutarhassa. Esimerkiksi kalaloukusta tehty DIY -lamppu tai keijuvalaisimilla valaistu roikkuva koriste on erittäin onnistunut.

Koristeelliset tai oikeat kalaloukut ovat aina todellinen katseenvangitsija 

tyylikäs kesäkoristeellinen kalastusverkko

Tee koristeellinen kalastusverkko itse

Jos pidät neulomisesta tai makrameesta, voit myös helposti tehdä oman kalastusverkon. Erilaiset materiaalit ja tekniikat sopivat tähän. Voit käyttää ohjeita ja alla olevaa videota hyödyllisenä apuna.

Ja tässä on perusopas yksinkertaisille juuttikalastusverkoille:

  • Leikkaa juuttipala halutulle leveydelle. Ripusta se vaakasuoraan kahden pisteen väliin.
  • Leikkaa juutin pituudet 2 1/2 pidemmäksi kuin haluttu pituus. Taita jokainen kappale vaakasuoran kappaleen päälle puoliksi niin, että sinulla on kaksi yhtä pitkää pituutta.
  • Luo silmukka ja tee sen läpi kaksi yhtä pitkää pituutta. Vedä tiukasti.
  • Ota yksi johto yhden pituiseksi ja toinen viereisestä – muodosta kolmio. Solmu ne yhteen.
  • Jatka tätä prosessia ylärivillä.
  • Ota seuraavalla rivillä pala juuttia vastakkaisista naruista ja luo timanttikuvio. Solmu taas yhteen.
  • Jatka toista riviä pitkin.
  • Kun pääset loppuun, noudata yllä olevia ohjeita.
  • Jatka rivi kerrallaan, kunnes olet saavuttanut halutun verkkopituuden.

Juutti näyttää hieman maalaismaiselta ja on erittäin sopiva materiaali verkkojen sitomiseen

tee omat kalaverkko -ohjeet

Ja toinen opas macrame -kalastusverkolle:

Kalastusverkko – todellinen koristekyky

Riippumatta siitä, haluatko käyttää todellista vai koristeellista kalastusverkkoa, voit laittaa sen lukemattomilla tavoilla. Vaikka ripustat sen vain rennosti seinälle ja koristat sen muutamalla meritähdellä ja simpukoilla, sinulla on jo upea seinäkoriste merelliseen tyyliin. Voit tietysti ripustaa siihen muita esineitä, kuten pahvikalaa, syksyn lehtiä, valokuvia jne. Ainoa asia, joka laskee, on oma maku.

Värikäs sekoitus tyylejä on myös sallittu 

värikäs välimerellinen seinäkoriste kalastusverkolla

Voit luoda nostalgisen valokuvaseinän hetkessä 

tee kalastusverkon sisustusideoita itse

Puristeille kalaverkko näyttää täydelliseltä, kun se ripustetaan valkoiselle tiiliseinälle 

DIY -kalastusverkon ohjeet

DIY -makramee -lyhtyjen tapaan voit koristella muutamia muurauspurkkeja yksittäisillä kalastusverkkokappaleilla ja luoda hieman nostalgisen tunnelman. Ne sopivat myös täydentämään illallispöydän koristeita iltaisin tai pieninä kohokohtina rantahäissä.

Se näyttää entistä omaperäisemmältä, kun lasit ovat eri värejä 

Koristele muurauspurkit kalastusverkolla

Ja näin voit luoda kalastusverkon näköisiä juuttilyhtyjä:

Ole itse luova ja kokeile erilaisia ​​koristeideoita kalastusverkoilla. Se voi olla uusi sisustus lastentarhalle tai uusi koristelu pihapiirin puutarhavajalle. Valinta on täysin sinun.

Pienet pojat ja tytöt rakastavat ehdottomasti tällaista lastenhuoneen sisustusta 

lastentarhan sisustus kalastusverkko

Pienet voivat jopa osallistua suunnitteluun itse 

yksinkertainen meriseinäkoriste kuorilla ja kalastusverkolla

Keiju valot lisäävät sen tietyn asian, kun koristellaan kalastusverkoilla

kalaverkko keiju valot seinäkoriste

Kalastusverkko merelliseksi pöytäliinaksi on myös erinomainen idea rannan teemajuhliin

lasten syntymäpäiväpöydän koristelu merenneito kalastusverkolla

Hauskaa sisustamista ja juhlia! 

merenkulun lasten juhlapöydän koristelu kalastusverkkokoristele merihuvila kalastusverkollakalastusverkon koristeluideoita tee seinäkoriste itse

deco verho makuuhuoneen kalastusverkko meripöydän koristeluideoita kalastusverkollaseinäkoristeidea kalastusverkolla sininen tee alkuperäinen kalastusverkon seinäkoriste itse ranta merenkulun sisustusideoita kalastusverkon kuoret tyylikäs meriseinäkoriste kalastusverkolla