Kalustus marokkolaiseen tapaan – lumoavia ideoita eksoottiseen sisustukseen

Jokainen, joka jo tuntee Marokon, on varmasti vaikuttunut sen rikkaasta historiasta ja erottuvasta, mutta meille täysin vieraasta kulttuurista. Matkamuistot Marrakechin, Rabatin tai Casablancan ainutlaatuisesta arkkitehtuurista pysyvät hereillä koko elämän. Monet lukijoistamme eivät varmasti ole vielä käyneet tässä Pohjois -Afrikan maassa, mutta osoittavat tiettyä kiinnostusta sitä kohtaan. Kirjoitimme tämän artikkelin sinulle ja haluamme esitellä kaikille uteliaille eksoottisuuden ja mystiikan maailmaa. Seuraavassa jaamme vaikuttavia ideoita marokkolaiseen sisustukseen. Kutsumme sinut kiertämään marokkolaista muotoilua, jotta voit tuntea tämän maan eksoottisuuden läheltä. Näytämme mielellämme sinulle tyypilliset värit ja tarvittavat kodin tarvikkeet, jotka ovat olennainen osa Marokon sisustusta. Jätämme sitten sinun valintasi, haluatko tuoda tämän itämaisen tunnelman neljään seinään vai et! Pidä kiinni siitä, koska siitä tulee jännittävää, oikeastaan ​​todella marokkolaista!

Kalustaminen marokkolaisella tavalla tarkoittaa myös värikkäitä ja kauniita estetiikan ja eksoottisuuden kohtaamisia.

Marokkolainen sisustus värikkäitä ja kauniita esteettisiä ja eksoottisia yhteenottoja

Tänään etääntymme eurooppalaisesta sisustustyylistä ja sukellamme maailmaan, joka on täynnä värejä ja silmiinpistäviä muotoja, pehmeitä mattoja ja lattiatyynyjä, erehtymättömiä marokkolaisia ​​lamppuja, lyhtyjä ja tuoreita tuoksuvia kynttilöitä. Nämä tekevät Marokon sisätiloista hyvin erityisiä, epätavallisia ja magneettisia samanaikaisesti.

Kalustaminen marokkolaiseen tyyliin ei ole vaikea tehtävä, mutta eksoottiseen viehätykseen tarvitset rakkautta ja herkkyyttä. Autamme sinua luomaan tämän ainutlaatuisen viehätyksen myös kotona.

 Ainakin kodikas lukunurkka ikkunan vieressä voitaisiin sisustaa kotona marokkolaiseen tapaan.

Marokkolainen on luonut viihtyisän lukukulman ikkunan viereen Punainen hallitsee tekstiilien kaarevaa kuviota

  • Marokon kalusteiden kanssa koet muotojen ja värien vuorovaikutuksen

Itämaiset muodot kohtaavat luonnolliset värit! Näin voit määritellä Marokon kalustustyylin perussäännön. Täältä löydät runsaasti koristeita, hienoja kankaita ja kaarevia kuvioita. Huonekalut ja ikkunanpuitteet on valmistettu vaaleasta puusta ja koristeltu itämaisilla aiheilla. Koristeelliset kaiverrukset ovat tärkeä osa marokkolaista muotoilua. Tätä tarkoitusta varten käytetään motiiveja, kuten kukkia, lehtiä ja viiniköynnöksiä, eli kaikkea luonnosta peräisin olevaa. Koska olemme jo maininneet ikkunat, meidän on korostettava, että ne eivät missään tapauksessa ole suorakulmaisia. Mutta päinvastoin. Marokossa on lattiasta kattoon ulottuvat soikeat tai pyöristetyt ikkunat, jotka on koristeltu puukaiverruksilla. Ne ovat todellinen katseenvangitsija sekä sisältä että ulkoa. Lisäksi useimmissa taloissa ne on peitetty valonpitävillä kangasverhoilla. Ne menevät upeasti yhteen makrameesolmuisen itämaisen seinätelineen kanssa ja levittävät huoneeseen ainutlaatuisen eksoottisen viehätyksen.

 Näissä leveissä lattiasta kattoon ulottuvissa ikkunoissa on puiset säleiköt, mutta ne antavat silti tarpeeksi valoa huoneeseen.

Marokkolaiset kalusteet, joissa on leveät kattoon ulottuvat ikkunat ja puupalkit

 Makrameen tekeminen on perinteinen marokkolainen taide.

Marokkolainen perusti Macrame -solmun perinteiseen taiteeseen Marokossa

Ja se ei ole kaukana kaikesta marokkolaistyylisestä tunnelmasta. Siellä tärkeintä on mukavuus, minkä vuoksi pystytät todellisen rauhan keitaan, joka kutsuu sinut rentoutumaan ja meditoimaan. Istuimet ovat hieman matalammat, mikä tuntuu oudolta eurooppalaisille, mutta se on tapana idässä. Mielikuvitukselliset marokkolaiset matot peittävät lattian, joskus huoneen seinän. Tämä levittää lämpöä ja turvallisuutta. Matala verhoilu ja lukemattomat pehmeät heitto- ja lattiatyynyt näyttävät sanoinkuvaamattoman marokkolaiselta ja kutsuvat ja viettelevät sinua viipymään pitkään. Tällaisessa huoneessa voit täysin katkaista arjen stressin ja todella rentoutua.

 Tässä värikkäässä ja kodikkaassa ympäristössä voit unohtaa arjen stressin kokonaan.

Marokkolainen pystytti värikkäitä ja viihtyisiä puukaiverruksia

 Marokkolainen sisustus kutsuu sinut unelmoimaan.

Marokkolainen istuinalue on romanttinen ja unenomainen kylläinen

Tyypillisten marokkolaisten huonekalujen lisäksi on todellista leikkiä vahvoilla väreillä ja itämaisilla kuvioilla, jotka korostavat huoneen eksoottisuutta. Värivalikoima on kiehtova ja ryöstää aistit voimakkuudellaan. Värit, kuten karmiininpunainen, kirkkaan oranssi, kylläinen vaaleanpunainen ja säteilevä violetti, ovat hyvin tyypillisesti marokkolaisia. Nämä yhdistetään taitavasti kirkkaisiin vivahteisiin, kuten violetti, turkoosi ja kirkkaat vihreät sävyt. Sininen on myös suosittu väri marokkolaisessa sisustuksessa, paletti vaihtelee vaaleansinisestä tummansiniseen ja hyvin tummiin sinisiin sävyihin. Tämän laajan värivalikoiman pyöristämiseksi ihmiset haluavat käyttää kultaa ja hopeaa, joita käytetään aksentteina täällä ja siellä. Neutraaleja värejä, kuten harmaita tai pehmeitä maan sävyjä, kuten ruskeaa ja keltaista, ei myöskään suljeta pois. Kaarevat itämaiset kuviot, kuten raidat, piikit ja aallot, tulevat omille tälle monipuoliselle taustalle.

Seinän tummansininen sävy herättää mystiikkaa.

Marokkolainen sisustus Tummansininen hallitsee huonetta ja säteilee mystiikkaa

Värikäs, värikkäämpi … marokkolainen!

Marokkolaiset asettivat värikkäitä sisätiloja pehmeitä tekstuureja

 

  • Jotkut kodin lisävarusteet ovat ehdoton pakko saada marokkolaiseen kalustettuun huoneeseen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme kiinnittää huomionne näihin välttämättömiin kodin lisävarusteisiin, jotka muodostavat marokkolaisen tunnelman. Nämä luovat satunnaisen ilmapiirin, jota ei itse asiassa tunneta Euroopassa. Ensinnäkin nämä ovat nahasta tai brokaatista valmistettuja lattiatyynyjä, hienoja kuvioituja ja erittäin mukavia. Matalat käsittelemättömästä puusta tehdyt pöydät, upeasti koristeltu kullasta, hopeasta tai messingistä valmistetut katot kutsuvat sinut viihtyisään teetunniin. Marokon näytöt erottavat oleskelutilan ja siten yksityisyytesi. Kaikkialla näet hienostuneita marokkolaisia ​​lamppuja ja lyhtyjä, jotka tuovat huoneeseen lisäannoksen eksoottisuutta. Aivan kuten kynttilät, jotka ovat tyylikäs elementti ja hehkuvat raikasta itämaista tuoksua herkästä jasmiinista, viehättävästä ruususta tai mehukkaasta aprikoosista.

 Houkuttelevasti kaunis ja raikas – näin voit kuvata marokkolaista sisustustyyliä.

Marokkolainen sisustus houkuttelevalla, kauniilla ja raikkaalla ulkonäöllä

Eri maat, eri tavat, kuten kansankielessä usein sanotaan.

Marokkolaiset perustivat paju huonekalut heittää tyynyt violetti aksentti lamput

 Seinäkoriste on myös ainutlaatuinen ja tyypillisesti itämainen. Macrame, seinälevyt ja suuret peilit ovat välttämättömiä. Nämä vastaavat muita kodin lisävarusteita ja täydentävät marokkolaista sisustustyyliä. Kaikki vihreät huonekasvit tuovat korvaamattoman raikkaan kosketuksen, jota ilman marokkolainen muotoilu olisi mahdotonta. Värikkäät leikkokukat pyöreissä maljakoissa toimivat myös tuoreina aksentteina.

Huoneen sisustus ja tyypilliset itämaiset kodin tarvikkeet vastaavat hyvin toisiaan

Marokkolaiset asettivat silmiinpistäviä huoneiden koristeita itämaisia ​​kodin lisävarusteita

Olemme kaukana ajatuksesta, että Marokon sisustuksen aihe voitaisiin käsitellä yksityiskohtaisesti yhdessä artikkelissa. Siitä huolimatta yritimme rohkaista sinua keksimään uusia suunnitteluratkaisuja kotiisi. Selaa nyt koko kuvagalleriaa ja tutustu kaikkiin upeisiin marokkolaisiin sisätiloihin. Nämä ovat ehdottomasti arvokas inspiraation lähde kaikille, jotka ovat innostuneita vieraista maista ja kulttuureista. Freshideenin toimituksellinen tiimi toivottaa sinulle hauskaa muotoilussa!

 Marokon estetiikka sekoitettuna hieman mystiikkaan.

Marokon kalusteet ovat tyypillisesti itämaisia ​​ja mystisiä

Marokkolainen sisustus tyypillisiä itämaisia ​​ja mystisiä ideoita

Marokkolainen pystytti valkoiselle penkille monia värikkäitä tyynyjä

Käsittelemätön puu tuo sisustukseen pala luontoa.

Marokkolainen pystytti käsittelemättömät puukaapin lattiatyynyt

Marokkolainen asetti minimalistisen vähemmän esineitä yksinkertaisemmaksi

 Sininen kaikissa sen vivahteissa on marokkolaisen suunnittelun ensisijainen väri.

Marokkolaiset koristavat sisustuksessa sinisen värivaihtoehdon

 Mutta pehmeät maan sävyt ovat myös kysyttyjä täällä.

Marokon kalusteet pyysivät pehmeitä maanläheisiä sävyjä

 Marokon kalusteet harmaalla – upea muotoiluidea!

Marokkolainen sisustus kokonaan harmaalla istuinalueella ikkunan vieressä, monet heitotyynyt kuvioitu matto

 Tyypillisesti marokkolainen!

Marokkolaiset asettivat istuinalueen kuvioidut mattolattiatyynyt

Marokkolaiset asettivat kirkkaita värejä, luonnollisia tekstuureja turkislattiatyynyille

Marokkolainen pystytti korkean vihreän kasvin pehmeän maton matalat istuimet

Marokkolainen puupöytä, harmaa ja sininen, hallitsevat

Marokkolainen pystytti kauniisti koristeltu paraventtilamppujen istuinsarjan

Marokkolainen pystytti matalalle penkille kaksi pientä pyöreää makrameepöytää seinälle

Marokkolaiset lattiatyynyt lämpimiä värejä, paljon vihreää ja vaaleaa