Kasvihuoneen ostaminen on helppoa: mitä sinun on otettava huomioon?

Aika on vihdoin tullut: päätös kasvihuoneen rakentamisesta puutarhaan on tehty. Onnittelut! Jotta voit olla tyytyväinen valintaasi monien vuosien ajan, sinun on pidettävä mielessä muutama asia. Loppujen lopuksi kasvihuoneen pitäisi tarjota sinulle juuri sitä, mitä haluat. Tässä on tärkeimmät vinkit, jos sinulla on sellainen Osta kasvihuone haluta.

Automaattiset ikkunanavaajat tuulettavat kesällä Hoklarthermin Bio-Varis-kasvihuoneen

Osta kasvihuone: Selvitä ensin perusasiat

Mikä Kasvihuone Ostettava tuote riippuu paljon käyttötarkoituksesta. Mieti etukäteen, mitä aiot tehdä kasvihuoneellasi:

  1. Tärkein kysymys on varmasti se, miten haluat käyttää kasvihuoneesi. Mitä sinne pitäisi istuttaa: tomaatteja, paprikaa, salaattia, trooppisia hedelmiä? Haluatko mieluummin kesäkukkia kasvihuoneessa? Pitäisikö ruukkukasvien levätä siellä? Myös satunnaiset käyttötarkoitukset, kuten “vapaa -ajan kasvihuone”, jossa on mukava istuin tai kilpikonnatalo, ovat mahdollisia.
  2. Mitä vaatimuksia suosikkikasvit asettavat unelmiesi kasvihuoneelle? Kuinka paljon valoa ja mitä lämpötiloja tarvitset? Kuinka suuret kasvit ovat? Vähintään 30 cm: n etäisyys katosta on varmistettava ja kasvien välisen etäisyyden on oltava riittävä.
  3. Kuinka paljon sinulla on tilaa kasvihuoneelle? Kuinka suuri on puutarhasi tai puutarhaosa, joka sopii kasvihuoneeseen?
  4. Onko kasvihuoneellasi jokin erityinen tyyli, esim. B. Vanha englanti, jugend, aasialainen vai puristi? Varmista, että käytät tiettyjä materiaaleja tai värejä?
  5. Yksi tärkeimmistä kysymyksistä: Kuinka paljon kasvihuoneesi voi maksaa? Älä ajattele vain ostoa, vaan myös ylläpitokustannuksia, esim. B. kaikesta lämmityksestä ja tarvittavasta energiasta.

Parvekekasvihuone Terra tarjoaa tuoreita vihanneksia käden ulottuvilla

Huomio: Ei vain jos ostat käytettyjä tavaroita tai ostat eBayssa käytetyn kasvihuoneen, seurantakustannukset voivat “piiloutua”, esimerkiksi jos korjaukset ovat nopeasti tarpeen. Kiinteät kasvihuonevalmistajat, kuten Hoklartherm, neuvovat etukäteen kaikista yksittäisistä kysymyksistä ostaessaan kasvihuoneen. Voit siis maksaa ostoksesta hieman enemmän, mutta säästät seuranta- ja ylläpitokustannuksissa.

Mikä kasvihuone ostaa – mikä sopii minulle?

On vapaasti seisovia kasvihuoneita, kaltevia kasvihuoneita, kalvotunneleita ja erikoisratkaisuja (parvekekasvihuoneet). Kun olet vastannut yllä oleviin kysymyksiin itse, olet paljon lähempänä päätöksentekoa siitä, mitä sen pitäisi olla. Valinta on varmasti suurin vapaasti seisovassa kasvihuoneessa. Voit ostaa kasvihuoneita, joiden pinta -ala on alle 3 m2, mutta myös niitä, joiden pinta -ala on yli 50 m2. Valikoima on myös tyyliltään hyvin monipuolinen.

Toisaalta kaltevilla kasvihuoneilla voit yleensä säästää paitsi rahaa, myös tilaa ja energiaa. Tunnettu Kasvihuoneiden valmistaja tarjoavat laavuttomia kasvihuoneita yhtä korkealaatuisina kuin vapaasti seisovat kasvihuoneet.

Kalvokasvihuoneet ovat erityisen edullisia, mutta eivät visuaalisesti houkuttelevia. Ne sopivat erityisen hyvin, jos haluat kasvattaa lämpöä rakastavia vihanneksia. Elokuva voi kestää viidestä kymmeneen vuotta laadusta ja hoidosta riippuen.

Sisäänkäynti Hoklarthermin istutetusta kasvihuoneen bio-variksesta

Lasi, kaksiseinäiset levyt tai kalvo?

Kasvihuoneet on valinnaisesti valmistettu kaksiseinäisistä levyistä (polykarbonaattilevyistä), lasista ja kalvosta. Jokaisella materiaalilla on erilaisia ​​etuja, ja tietysti materiaalit eroavat myös läpinäkyvyyden, murtumiskestävyyden ja repäisylujuuden, lämpötilan, UV- ja säänkestävyyden, painon, eristyksen (K-arvo), palokäyttäytymisen ja hoitovaatimusten suhteen Materiaalivalinta, mitä valo -olosuhteita kasvit tarvitsevat, jotta haluat kasvaa kasvihuoneessasi. Kiinteät kasvihuonevalmistajat neuvovat sinua yksityiskohtaisesti ja yksilöllisesti.

Ajattele ympäristöystävällistä ostaessasi kasvihuoneen

Kun valitset materiaalia, sinun on otettava huomioon paitsi hinta, myös käyttöikä. Mitä kestävämpi materiaali on, sitä ympäristöystävällisempi ja viime kädessä halvempi se on. Paksu seinämäinen alumiini on osoittautunut kestävimmäksi täällä. Ympäristön kannalta on myös suositeltavaa ostaa lasinen kasvihuone.

Täydellinen sadonkorjuu - Hoklarthermin Arcus -kasvihuone

Kasvihuone: mistä ostaa?

Kaikille niille, jotka eivät vielä tiedä sataprosenttisesti, mikä kasvihuone on heille paras, ostaa suoraan kasvihuonevalmistajalta on parempi päätös, koska täällä voit vastata yksilöllisesti toiveisiisi ja vaihtoehtoihisi. Valmistajat, kuten Hoklartherm, korostavat, että juuri asiakkaiden tarpeiden mukaisen tarkan linjauksen ja laajan kokemuksen avulla siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei, säästetään lopulta kustannuksia. Tavaroiden laatu suoraan kasvihuonevalmistajalta on yleensä parempi.

Toinen idea: edulliset metsästäjät voivat ostaa kasvihuoneensa käytettynä. Tämä on z. B. mahdollista, jos ostat kasvihuoneesi eBaysta (joko normaalilla haulla tai eBay -luokitusten kautta: kirjoita hakutermiksi “kasvihuone” tai yksinkertaisesti luokkaan “puutarhatarvikkeet” & Kasvit “selaa). Sinun on vain hyväksyttävä, että neuvoja ja yleensä takuita ei ole.

Hoklarthermin Arcus -kasvihuone mahdollistaa sadonkorjuun joka puolelta

Mistä ostaa kasvihuoneen lisävarusteita?

Erikoisliikkeistä tai suoraan kasvihuonevalmistajalta saat myös kaikki haluamasi lisävarusteet – varjostamisesta hyllyyn. Tässäkin on järkevää harkita tarkkaan, mitä todella tarvitaan ennen kuin aloitat Osta kasvihuonetarvikkeita. Sama pätee itse kasvihuoneeseen: jos tiedät tarkalleen mitä haluat ja et arvosta neuvoja niin paljon, voit myös löytää ne verkossa ja käytettyinä. On parasta ostaa kulutustarvikkeita, kuten kasvihuoneita tai kurkkukasveja kasvihuoneeseen, alueellisista puutarhakaupoista.

Hoklarthermin kasvihuoneen ympärillä on automaattiset ikkunanavaajat ja varjostimet

Milloin aloittaa rakentaminen?

Kevät on ihanteellinen aika uuden kasvihuoneen rakentamiseen. Koska istutus alkaa maaliskuussa, ja siellä haluat olla alussa! Rauhoittavaa kaikille kasvihuoneen ystäville: Voit periaatteessa rakentaa kasvihuoneen myös milloin tahansa syksyyn asti. Kiinnitä huomiota vain oikeaan säähän, koska voimakas tuuli tai jatkuva sade voivat vaikeuttaa rakentamista. Kasvihuone voidaan perustaa pääsääntöisesti yhdessä päivässä.

Hoklarthermin bio-top-t-line kasvihuoneen kokoaminen

Kärki: Jos haluat betonoida lattialaatan tai perustuksen kasvihuoneeseesi, lämpötilan ei tulisi olla alle +5 ° C. Betoni ei kovetu alle 0 ° C: n lämpötiloissa.

Greenhouse York by Hoklartherm, jossa on oleskelualue      Hoklarthermin kasvihuoneen bio-top-t-linjaa voidaan myös räätälöidä yksilöllisesti pyynnöstä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80