Kauniit puukyltit tervetuloa syksyyn!

Nautimme intialaisen kesän lämmöstä ja auringosta monissa paikoissa Saksassa, mutta kesän ja syksyn välillä käydään todellista taistelua ulkona. Ensi viikonloppuna on jälleen todella aurinkoisia päiviä ja heti sen jälkeen voimme odottaa paksuja pilviä ja ensimmäisiä sadepisaroita. Jos sinulla on houkutus mennä ulkouima -altaalle uudelleen, sinulla on mahdollisuus tehdä se lähipäivinä. Muuten meillä olisi parempia ideoita vapaa -ajallesi. Eikö ole aika ajatella syksyn koristeita ja tehdä hienoja DIY -projekteja itse? Autaksemme sinua jälleen, haluamme esittää tänään upeita ideoita kauniista puukyltistä. Joten toivotat syksyn tervetulleeksi omiin neljään seinään, mutta voit koristella sisäänkäynnin etuoven edessä tai sijoittaa sen puutarhaan. Tässä suhteessa sinulla on lukuisia vaihtoehtoja!

Pieni asia, suuri vaikutus! Suuret puukyltit toivottavat syksyn tervetulleiksi!

Puiset kyltit ottavat syksyn vastaan ​​pyöreässä muodossa

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi - yksi tyylitelty lehti hajuvesipullon muotoon vaaleanpunaisissa kurpitsissa sen vieressä

Puiset kyltit toivottavat tervetulleeksi syksyn. Syksyn koristeet lipastossa. Kurpitsat, kukat, maljakko, kirjaimet kehyksessä valkoisella pohjalla

  • Puukyltit ovat erottamaton sisustuselementti syksyn koristelussa

Valitsemamme ja täällä kuvagalleriassa esitetyt puukyltit kuuluvat yksinkertaiseen syksyn koristeluun. Mutta näillä on aina vahva vaikutus, koska ne ottavat syksyn vastaan ​​tyylikkäästi. Tähän on periaatteessa tuhat tapaa. Näiden puukyltien suunnittelu on täysin yksilöllistä ja jokainen voi tehdä sen omalla tavallaan. Siksi voit selata verkkosivujamme saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja tyylikkään syksyn sisustukseen kotona ja löydät varmasti etsimäsi. Suuret puukyltit ovat vain pieni osa sitä. Nämä sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin. Voit käyttää sitä sisustamaan konsolipöydän syksyllä, asettamaan sen takan päälle tai ripustamaan sen käytävän seinälle. Mutta tällaiset puukyltit leikkaavat myös hyvän hahmon ulkona. Tämä näyttää kaikille ohikulkijoille, että valmistaudut uuteen kauteen.

Puiset kyltit, joissa on kauniit kirjaimet, voivat koristaa etuovesi ja tervehtiä kaikkia vieraita kauniisti.

Puiset kyltit toivottavat tervetulleeksi syksyn mustan laudan puukehykseen värikkäällä

Voit sijoittaa tällaisen puukyltin talon eteen ja toivottaa kaikille ohikulkijoille hyvää syksyä!

Puukyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi - yhden omenan muotoisena puussa

Kuvagalleriastamme löydät laajan valikoiman puisia kylttejä, mutta niillä kaikilla on jotain yhteistä – ne kaikki on erittäin helppo jäljitellä ja kaikki harrastajat voivat tehdä sen hyvin. Jotkut on merkitty kauniisti, toisilla on syksyn symbolit, esimerkiksi kurpitsat, omenat, värikkäät lehdet tai kukat. On myös puisia kylttejä, jotka on sisustettu kauniisti, tietysti kuivatuilla kukilla, lehdillä tai kasveilla. Yhdessä kurpitsien kanssa ne kiinnittävät välittömästi silmän ja säteilevät pehmeää syksyn tunnelmaa. On jopa tällaisia ​​puisia kylttejä, jotka on leikattu kurpitsan tai omenan muotoon. Tämä on hieno DIY -idea, joka ei vie paljon aikaa, mutta luo WOW -vaikutelman.

 Koristele syksyllä etuoven ulkopuolella oleva sisäänkäynti ja tee naapureistasi kateellinen tästä kauniista koristeesta!

Puiset kyltit toivottavat syksyn kauniin koristeen ulko-oven eteen todellisena katseenvangitsijana

 Pienillä asioilla on yleensä suuri koristeellinen vaikutus. Tässä on puinen kyltti ulkona omenan muodossa ja retro -ilmeellä.

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi

  • Voit ilmaista luovuutesi puukylttejä tinkiessä ja merkitsemällä

Mitä tulee syksyn koristeisiin, sinulla on rajattomat mahdollisuudet ilmaista luovaa ajatteluasi. Esimerkiksi puukyltteihin kirjoittaessasi voit vain hieroa muutamia sanoja, mutta lisätä myös kokonaisia ​​sanontoja tai suosikkilainauksiasi uudesta kaudesta. Olisi erittäin kekseliästä tässä suhteessa, jos otat liitutaulun ja merkitset sen eri tavalla joka päivä. Voit myös piirtää siihen jotain kaunista, kuten syksyn kukkia, kurpitsaa tai lehtiä. Tämä on myös loistava idea, jonka kanssa lapsesi viihtyvät varmasti.

 Puinen runko musta lauta voidaan merkitä eri tavalla joka päivä ja siihen voidaan piirtää jotain kaunista.

Puiset kyltit toivottavat tervetulleeksi syksyn mustan liitutaulun puukehykseen takkakappaleeseen

Valitse sopiva kirjoitus ja ilmaise tunteita!

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleiksi - merkitty puukyltti Lokakuu on suosikkikuukausi

Näin toivotat kaikille perheenjäsenille ja ystäville hyvää syksyä!

Puiset kyltit tervetuloa syksyllä yksinkertainen puinen merkki söpö kirjain kurpitsat

Voit myös kokeilla erilaisia ​​maalaustekniikoita. Jotta puukyltit olisivat entistä tehokkaampia, voit maalata tai tulostaa ne kaavaimilla. Saat upean järjestelyn, jos koristat sen erilaisilla luonnon lahjoilla. Tässä tarkoitetaan kastanjoita, tammenterhoja ja syksyn kukkia. Jos käytät tähän tarkoitukseen myös vehnäpalaa, tulkitse tulevaa kiitospäivä  klo.

 Syksyllä juhlimme myös perinteistä sadonkorjuuta.

Puiset kyltit toivottavat syksyn koristeltuksi vehnäpaaluilla kiitospäivän merkiksi

 Mistä voit löytää halpoja kurpitsia?

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleiksi, ja markkinoilla on halpoja kurpitsia

Mitä tulee syksyisiin koristeisiin, joissa on puukyltit, sinulla on jälleen suuri vapaus. Monet ihmiset muokkaavat puisia kylttejä saadakseen niistä maalaismaisemman ilmeen. Toiset pitävät minimalistisista malleista ja suosivat hyvin yksinkertaisia ​​malleja. On tärkeää, että ne sopivat hyvin sisustukseesi tai että ne sulautuvat saumattomasti sisä- tai ulkotiloihin. Näin puukyltit saavuttavat tavoitteensa – ne toivottavat syksyn tervetulleeksi ja tuovat kotiisi erehtymättömän syksyn tunnelman!

Tervetuloa syksy kotiisi tällä tyylikkäällä puukyltillä!

Puukyltit tervetuloa syksyyn, tyylikkäästi suunniteltu, merkitty kurpitsa edessä, kuva puukehyksessä, tyylitelty syksyn lehti

Hauskat kirjaimet tekevät tempun!

Puiset kyltit toivottavat syksyn hauskat kirjaimet hyppäämään syksyn lehdissä ulkona

Onko se humoristinen kirjoitus vai pikemminkin rakkauden julistus?

Puukyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi humoristisilla kirjaimilla tai pikemminkin rakkausilmoituksella

 Syksy on kurpitsan aikaa! Hyvä resepti kurpitsapiirakalle?

Puukyltit tervetuloa syksyyn kauniit kirjaimet syksyinen taivas Kurpitsapiirakka

 Älä unohda mausteita!

Puiset kyltit ottavat vastaan ​​kurpitsapiirakan pudotuksen ja ottavat sopivia mausteita

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi retro -ilmeeseen - mukava DIY -idea

Puiset kyltit toivottavat tervetulleeksi syksyn kauniit syksyiset koristeet maalaismaiseen tyyliin kodin konsolipöydällä

Vaahteranlehti on yksi syksyn klassisista symboleista, ja siksi se näkyy monissa puukyltteissä.

Puiset kyltit tervetuloa syksyyn, vaahteranlehti puukylttiin

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi

Puukyltit ottavat vastaan ​​syksyn, luovia ja epätavallisia syksyn koristeita

Tervetuloa syksy!

Puiset kyltit toivottavat syksyn kauniit syksyn koristeet takan eteen kaksi valkoista kurpitsaa

Puiset kyltit toivottavat syksyn tervetulleeksi. Kurpitsan kausi. Kutsu syömään kurpitsapiirakkaa. Mainos kauniisti koristeltu

Puukyltit tervetuloa syksyyn Syksyn sisustus talonpoikaistyyliin, puiset kyltit punaiset omenat